ATLETIKA - PLYOMETRIE
Nebylo moc času, ale zkusil jsem si celý trening plyometrie
- 2 kolečka rozklus, protažení, 2x100m rovinka
- 4x50m jeleni (odpichy)
- 4x10 výskoky snožmo
- 2x30m lifting
- 2x30m polo-vysoký skipping
- 2x30m vysoký skipping
- 2x30m zakopávání
- 2x30m nůžky
- 2x30m na každou třetí
- 3x20m výpady
- 3x20m dynamické švihy kolen k loktům
- 5x20op přeskoky snožmo přes čáru
- 12x reactive jump
- 2x10 + 2x10 boční vykročení na lavičce
- kolečko výklus
POSILOVNA ZÁDA, BICEPS + BŘICHO
Přítahy horní kladky k hrudníku:
3x10x40kg
MT:
10x50kg
3x8x60kg
3x5x70kg
Kruhák:
3x (3x8x10kg)
Veslo:
10x40kg
3x8x60kg
Hyperextenze:
3x12x11.5kg
Zdvihy JČ + kliky na JČ:
3x7x12kg + 3x7
6x10kg (něco jsem zkoušel..)
Kladiva:
2x8x10kg
3x6x12kg
Přítahy dolní kladky:
3x10x40kg
Břicho:
2x15 GymJones na bench lavici
2x20 zkracovaček na zemi nohy na lavičce
Na konec 10min kolo
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Bench hlavou dolu: nebyla síla
15x40kg
2x10x50kg
2x10x60kg
1x10x70kg
1x8x70kg
1x6x80kg
Rozpažky:
2x10x10kg
2x8x12kg
Protisměrky:
10x15kg
3x10x20kg
Motýl:
10x45kg
2x10x50kg
Tricepsové kliky na bradlech:
3x8xVV
Stahování horní kladky:
3x10x45kg
Bench naúzko:
10x30kg
12x40kg
10x40kg
Břicho:
2x20 zkracovačky na zemi nohy na lavičce
2x20 zkracovačky na zemi nohy ve vzduchu
Poznámka:
Dnes nebyla moc síla, ale i tak pohodový trening .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
No nestačím zírat. 2 Týdny jsem tu nebyl a teď vidím tvůj log ... dobrá práce .... Jen tak dál
Děkuju W4lk3re , já ten tvůj taky sleduju .
Sprinty: (po sněhu - 2x těžší jak na tartanu )
2x100m
2x150m
2x300m
2x150m
2x100m
Plyometrie:
2x20 kotníky střídavě
2x20 kotníky po jedné noze
2x20 kotníky snožmo
2x20 kotníky snožmo pozadu
2x20 kotníky výskoky
4x10 výskoky snožmo
3x5 reactive jumps
3x20 přeskoky snožmo přes čáru
3x10 výskoky na lavičku snožmo
2x15 výpady
2x15 dynamické švihy kolen k loktům
2x15 dynamické švihy natažených nohou do vzduchu
2x10 kliků s tlesknutím
kolečko výklus
Poznámka:
Celkem zima, špatně se dýchalo, já blb si nevzal masku..ale jinak dobrý trening.
Přeju všem Veselé Vánoce
To Od d o: Díky moc, ať tam taky najdeš nějaký ty svaly do nového roku , veselé vánoce.
Nenee , je to taková moje tradice, už to takhle vedu několik let, že trenuju o Vánocích 24.tého, předminule to byly běžky s bráchou, minule běh a teď taky běh
Ten trénink se ale musí hodně těžko kloubit se zlatým prasátkem
no...já většinou po náročnějším treningu nemám hlad, kopnu do sebe protein a klidně vydržím hoďku bez jídla:), dnes jsem zlaté prasátko neviděl
- dnes jsem to nestihl, pořád někde nějaké ježdění, znamí, babičce montovat nové DVDčko atd., a posilovna až do pondělka zavřená, zítra to vidím na běh.
Bench hlavou dolu: total bez síly, ale zase perfektní technika
15x40kg
5x10x50kg
10x60kg
Protisměrky:
3x10x20kg
Rozpažky:
3x10x12kg
Motýl:
3x10x45kg
Zdvihy JČ:
4x7x12kg
Kladiva:
4x7x12kg
Přítahy dolní kladky:
3x8x40kg
Břicho:
3x20 zkracovačky na zemi nohy na lavičce
Poznámka:
Jelikož jsem si zapoměl jednu rukavici, tak jsem cvičil bez nich, a můžu říct že hrůza, úplně mi klesla posilovací morálka, síla a chuť v prd*li , a navíc mám mozoly na rukou . Prostě dneska to opravdu nesedlo, myšlenky úplně jinde.
Ja mam radsi cviceni bez rukavic, ten kontakt s zelezem je k nezaplaceni, ale je fakt ze kdyz mam na mrtvole 100+ tak uz se vic soustredim na to jak mne to nici kuzi nez na techniku :-D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru