|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NUMM3R™

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 7:06 pm Předmět: |
|
|
Nechápu co na tom chlastu furt máš? Že tě to baví. Nechápu lidi co jsou denně naložení v lihu. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cratach

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Ale co je na tom tak super se někde zbourat? Nepochopim u nás lidi v mém věku věčně v hospodě nebo na disco trisco, asi jsem z jiné planety. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 8:44 pm Předmět: |
|
|
Buď rád, že nežereš, neni vo co stát.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
ja jen stale nechapu smysl tohohle logu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | ja jen stale nechapu smysl tohohle logu |
já nechápu smysl půlky logů tady (včetně toho svého), ale jarackův třeba čtu pravidelně, takže zachovat log, víc cvičit a míň chlastat
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Janze napsal: | | Draper napsal: | | ja jen stale nechapu smysl tohohle logu |
já nechápu smysl půlky logů tady (včetně toho svého), ale jarackův třeba čtu pravidelně, takže zachovat log, víc cvičit a míň chlastat |
jenze on je tu uz rok a je to porad dokola, uz nebudu chlastat, uz nebudu chlastat..... a stejne se kazdej druhej den nekde vylije. Mne to spis pripada jako nejaka prdel. Bud chcu se sebou neco udelat nebo ne, ale tohle uz je rok a porad to same
samozrejme je to jeho vec a kecat mu do toho nebudu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
taky jsem původně myslel, že to je prdel, ale že by ho to bavilo tak dlouho?
a zas na druhou stranu těch různejch logů pochybný kvality je tady fakt milion a myslím, že každej má pár těch, co čte, a zbytek tu až tak nevadí
a s tím, že kecá furt "končím s chlastem" atd máš pravdu no, jsem zvědavej, kdo mu to věří
nic nebudu už zasírat cizí log, jaracku cvič, chlastej s mírou a třeba z tebe něco bude
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
|
Zdravíčko, děkuju Všem za reakce. Bohužel si prdel nedělam, chlastam dost, i když od tý doby, co u nás v práci dávaj foukat, tak už jsem to kapku omezil. Rád bych se ale dostal na 2 drinky denně. to je můj cíl, plus absence cigaret a trávy (tu už ale moc nehulim, s cígama je to horší, když to ne mě příde, tak krabka až dvě žádnej problém)
Možná někoho potěšim, protože dneska bych rád stvořil aktuálku, takže se moc nesmějte, za poslední 3/4 roku jsem přibral cca 15 kg.
Jinak, co se tréningu týká, tak jsem dneska vyrazil na klasickej komplet.. Kámoš chtěl abych šel na bazén, ale serou mě tam ty zevlové, co se flákaj v dráhách na mělčině, takže jsem nakonec s díky odmítl. Tak zatim čus a ještě jednou dík.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 2:49 pm Předmět: |
|
|
Sice mám dnes před noční, ale neváhal jsem a dal jsem brutální komplet _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po prosinec 07, 2009 2:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, mohl by si ten tvůj komplet rozepsat? _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
Dneska mam tréningový volno. Jo, klidně ho rozepíšu.. V každým cviku jedu 4 série po 10 opakováních),první odpočinkovou, 2 pracovní a poslední zase na vydejchání, vyjma břicha, tam jedu 4 konstantní). Váhy (jsou malý  ) sem psát nebudu, protože nemam čas, jdu na noční. Tak tedy:
15min kolo
benchpress
upažování s kladkou za zády
kliky na bradlech
stahování ladky šir úchopem
bicepsové zdvihy s olymp. osou
mohamedánky
boční skracovačky
10min kolo
kompletní stretchingová sada (ždádný vomrdávky, od hlavě až k patě..) _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 3:10 pm Předmět: |
|
|
Tak se po kratší (cca 3 týdny trvající pauzičce) vracím opět zpátky do hry. Za tu dobu se neudálo nic podstatného, až na několik kartonů cigaret k dobru a ňákej ten hekťáček pivka taky padnul  . Výsledkem je, že se mi ještě víc svalů přemenilo do tuku. Nechápu, jak je to možný.?!
Dneska jsem zavítal na klasickej komplet, akorát jsem ho musel kapičku osekat, jelikož jdu na noční. Vynechal jsem 10min kola a stretchánek. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: po leden 04, 2010 4:34 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem dal osekanej komplet, protože mi bylo blbě jako kráva.. Rád bych sem hodil tu aktuálku, ale pořád jsem se k tomu nějak nedostal.. Chci aby bylo vidět, jak začínají strongmani _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá leden 15, 2010 10:29 am Předmět: |
|
|
Od dneška přestávám kouřit, chlastat, atd. Rovněž budu cvičit, akorát to musim nechat až po víkendu, protože mě čekaj 3 noční. Když to jenom trochu časově půjde, tak se zkusim dostat v neděli odpoledne, před noční, ale nejsem si jistej, jestli vstanu.. Samozřejmě v mezidobí (co jsem měl dovolenou) jsem si občas šel zablbnout, ale převládalo pivo a podobný píčoviny. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|