OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Č174

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2009 6:54 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

ShawnRay napsal:
Mel uz nekdo tady tuto srandu:
Bullnox

on se někdo ze smetánky ozve

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grna

PříspěvekZaslal: ne leden 03, 2010 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdarec, chtěl jsem se zeptat zda tu nemáte někdo zkušenosti s kombinací buď a) Xpand (Dymtize) s Kre-Alkalynem (Scifit ) + protein
b) Nitrix (BSN) s CEE (Axis lab) + protein
Dík za odpovědi.
Pepa

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 10:37 am    Předmět: no-explode Odpovědět s citátem

Me by zase docela zajimalo jestli nemate nekdo podobny problem s NO-EXPLODE jako ja.
Puvodne jsem myslel ze se mi spatne spi z pretrenovani tak jsem si dal tyden pauzu, a tyden predtim jsem cvicil jen 2x takze takovej tejden a pul vonicka. Spinkalo se mi jak miminku.
Jenze jsem zacal zase cvicit a spani v poho do doby nez jsem si vzal pred cvicenim NO-EXPLODE. Vcera jsem si vzal jen tak 3/4 davky a stejne.
Beru to tak v 17:45 a spat chodim tak v 22 a vpodstate pravidelne se tak kolem 2h vzbouzim a mam problemy usnout.
Nema nekdo podobne zkusenosti?
Takhle je to docela kontraproduktivni kdyz sice clovek je vic nabuzenej na trening ale druhej den je zase o to vic ospalej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CIZO

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 10:42 am    Předmět: Re: no-explode Odpovědět s citátem

Pepa napsal:
Me by zase docela zajimalo jestli nemate nekdo podobny problem s NO-EXPLODE jako ja.
Puvodne jsem myslel ze se mi spatne spi z pretrenovani tak jsem si dal tyden pauzu, a tyden predtim jsem cvicil jen 2x takze takovej tejden a pul vonicka. Spinkalo se mi jak miminku.
Jenze jsem zacal zase cvicit a spani v poho do doby nez jsem si vzal pred cvicenim NO-EXPLODE. Vcera jsem si vzal jen tak 3/4 davky a stejne.
Beru to tak v 17:45 a spat chodim tak v 22 a vpodstate pravidelne se tak kolem 2h vzbouzim a mam problemy usnout.
Takhle je to docela kontraproduktivni kdyz sice clovek je vic nabuzenej na trening ale druhej den je zase o to vic ospalej.

takovy problemy jsem sice nemel, ale zjistil jsem ze na me je No-Xplode proste moc silny - moc kofeinu nejspis. Nakopne hodne, to jo, ale obvykle az tak, ze jsem az moc nesoustredenej a dela mi to problem u technictejsich cviku, energie hromada, ale soustredeni a koordinace horsi. Je to tim ze absolutne nejsem zvyklej na kofein, kafe piju tak 3x tydne maximalne a proto jsem na tyhle veci citlivejsi. Pokud jsi stejny pripad, tak proste zkus nejaky slabsi predtreninkovy stimulant, nebo je nepouzivej vubec, trenovat se da i bez nich.

Derek Poundstone
Pepa

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizopasnik = muj strazny andel
Ja kafe teda nemuzu ani citit ale piju obcas party power a nemel bych asi problem vypit dva najednou takze kofejn mi asi az tolik nevadi.
Nepouzivat... mam 3/4 bandasky tak se mi to nechce vyhazovat ale zkusim dat male davky, jednou jsem mel pulku a mam pocit ze jsem spal v poho. Tak halt zkusim polaborovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Reichenberk

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 11:17 am    Předmět: Re: no-explode Odpovědět s citátem

Pepa napsal:

Jak na tom jsi s tlakem?
CIZO

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa:
zkus pulku, nebo jednu davku rozdel nadvakrat a nech zhruba hodinovy odstup (pul klasicky pred treninkem, pulku treba v polovine treninku). No a ta poznamka o krevnim tlaku co zminuje Reichenberk urcite taky neni od veci.

Derek Poundstone
Pepa

PříspěvekZaslal: út leden 05, 2010 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to takhle ted nevim pac jsem v praci ale nikdy jsem zadny problemy nemel a vzhledem k tomu ze jsem cca 2 roky po trech operacich tak mi delali i EKG a nic nerikali.
Ale jako prave pri cviceni mi to zase neprijde ze by ze me byl buldozer, krapet to odstrani unavu ale nerekl bych ze to na me buhvi jak pusobi. Na me asi nepusobi nic...
lamerr

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim , chcel by som sa opytat mam nakupene creatine monohydrate,amina,hmb,taurin,coffein a hot blood ... oplati sa mi to vsetko dat naraz ci mam nieco vyhodit ?
kulíšek

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lamerr napsal:
Zdravim , chcel by som sa opytat mam nakupene creatine monohydrate,amina,hmb,taurin,coffein a hot blood ... oplati sa mi to vsetko dat naraz ci mam nieco vyhodit ?

Co třeba napsat něco o sobě nejdřív... Pokud nejsi profík, přijde mi to opravdu zbytečné... krom toho kofein a monohydrát k sobě absolutně nějde....
schnitzel

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lamerr napsal:

Ja by som to bral tak:
Hot Blood + Kreatin
A jak ti to dojde: Taurin a Coffein + HMB
lamerr

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz som natom dost zle co sa tyka stagnacie sily ... cvicim uz pravidelne cez 2 roky a momentalne mam objemovu pripravu , tiez som rozmyslal nad alternativou ze kreatin + hot blood + amina a ked dojde hot blood tak taurin+kofein+hmb
hooliganko

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli jses ve stagnaci , tak alespon ja bych bral creatin monohydrat a nejakou pumpu naber , treba co strasne pry vyhovuje tak animal pump jinym kamosum pry tez je pecka nano vapor , xpandy apod .. neco zkus ale nejake koffeiny a tauriny na to se asi vyser ( muj zacatecnicky nazor :P - neber me vubec v podtaz:D:D )
Roumec

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2010 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted sem v pulce pixly Xpandu od dymatize a teda cekal sem trosku vic, co sem zaznamenal, tak vesi napumpovani a trochu vaskularita, na sile nevim jak se to projevilo, protoze sem menil trening, ale uplne vyhozeny penize to nebyly, bral sem pred a po treningu 4tablety a v netreningovej den 4 rano. Nezkouseli ste nekdo Complex Fever?
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2010 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co rikate na ten nano vapor? no explode sem zkousel a pohoda, xpand je taky dobry, ale vypil bych vic tekutin a necche se mi behat pak po zachode :D
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: