Erný's Log:

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 122, 123, 124  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Erný's Log:  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Erný's Log:
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mik.cz

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hele za par dni uz bude teplo takze letni sestrih se bude hodit.. kazdej ted dava dietu takze to budes taky in a morfium se ti taky bude libit..
delam si z toho prdel promin ale to co jsem chtel napsat je ze drzim palce a at vse jde jak ma..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvládneš to jak nic!

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
jnerez

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z tohohle logu už od počátku sálá bojovnost . Věřím Ti, zmákneš to, seš velkej dříč!
oakus

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kámo když tady čtu co tě bude čekat, tak tě fakt hodně obdivuju, že to zvládáš a timhle přístupem i zvládneš. Hodně síly přeju, ty se nedáš.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš můj respekt a obdiv, za to jak se k tomu stavíš. Neznám Tě, ale myslím na Tebe a jsem si jistý, že to dobře dopadne!!

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2010 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta zkurvena rakovina pochopi, ze vlezla na spatnyho cloveka ...
Chvilku to bude kruty, ale zvladnes to a pak zas budes zvedat zelezo a nasirat Drapera
Ernandes

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.1.2010

crazy boredom

Zdravím chlapy,
Tak sem tu zase se svou pravidelnou dávkou emocí .
Tady je krátkej souhr toho co se dělo:

15.1 celodenní tlakový holtr

18.1 vytahování stehů

23.1 PET břicha,hrudi,mozku, odběry

25.1 Přijetí na JIP a začátek léčby.

Od úterý 12.1 sem začal každej den chodit na pooperační vycházky o délce 20-90min. ze začátku to byl porod ale pak sem se aspoň trošku rozchodil.

Jinak sem nikdy, nikdy nezažil horší a potupnější věc než je chcaní do bažanta . To je fakt hardcore .

BTW: aby to byl správnej log tak vkládám aktuálku

Kdo to nepoznal tak je to přední poza s bicepsem. Pravou ruku nemůžu páč na ní mám napojenou kapačku .

Tělesná hmotnost spadla prozatím na 92,5Kg.
Draper

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fajn, ze jsi napsal, stale na tebe myslime a doufam, ze brzy opet posilis nasi oslabenou Blue Gym komunitu :)
Jinak vypadas uplne v poho....

citace:
Jinak sem nikdy, nikdy nezažil horší a potupnější věc než je chcaní do bažanta . To je fakt hardcore

Nahodou kdyz jsem byl loni upoutanej na luzko, tak jsem tam chcal strasne rad a i kdyz uz jsem si mohl dojit na WC, tak jsem stejne sproste vyuzival strasne hodne sestricky a porad mne museli bazanta vylivat. Jen jsem se ovsem bal, ze na me prijde "velka", to bych asi fakt nezvladl a tyden to na me neprislo a to asi fakt jen proto, ze jsem z toho mel strasnou hruzu. Pak kdyz to prislo, tak cely proces trval asi 45 minut a opravdu jsem rad, ze jsem i pres ukrutne bolesti zvladl dojit na zachod, protoze to, co ze me doslova vystrelilo, bylo neuveritelne a i ten zachod byl tenkrat nedostatecnej
Ernandes

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
protoze to, co ze me doslova vystrelilo, bylo neuveritelne a i ten zachod byl tenkrat nedostatecnej

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně se drž v pohodě, jako jsi teď. Jak teď bude pokračovat ta léčba? Budeš pořád na JIP?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Ernandes

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2010 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Hlavně se drž v pohodě, jako jsi teď. Jak teď bude pokračovat ta léčba? Budeš pořád na JIP?

No takže na JIPce budu pořád. Denně od 18:00 do 23:30 ti nitrožilně Chemo a zbytek dne nitoržilná hydratace a takhle pořád dokola.
Ernandes

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.2.2010

Skinhead / Jarhead

Zdravím všechny. Přináším zas nějaký ty údaje do mýho logu.
Už mi není až tak špatně takže se snažim žrat co to de ale žádná sláva. Jídelníček je parádní ale prostě toho do sebe asi nenarvu dost. Žeru teď samou krůtí šunku, vajíčka, mozzarelu, kuřecí maso, rejži, brambory, tuňáka.Ob den začínám s protahovacíma cvikama na celý tělo ale je to v prdeli sem ztuhlej jak stará babka (kde sou ty časy kdy šli dlaně na zem) teď se špičkama prstů dotknu kotníku a to ryskuju přetržení vazů a šlach a všeho. Už sem na tom jak bazzy

1.2
Kontrolní odběry a sledování jak všechno padá

5.2
Kontrolní odběry a zjíštěná M...M...M (kurva nemůžu si vzpomenout) No prostě spdnutí bílích krvinek (zajišťující obranyschopnost organizmu) na kritickou hladinu.

Z toho vyplívá nasazení M..... diety, zakaz vychazení na veřejná místa s větší koncentrací lidí (myslíte že je to fitko? BG asi určitě že? ). Popřípadě jen nezbytné vycházení s rouškou a dalších milion opatření který mají hlavně zabránit infekci těla neschopnýho se bránit.

10.2
Kontrolní odběry. M..... zatím pokračuje. Váha zatím spadla na 88,7Kg (nejvíc mě sere že v nemocnici sou všichni zdechlí podviživení a pak mi píšou do zpráv pičoviny stylu "pacient s rozvinutou muskulaturou" BTW: když sem byl na jednou CTčku tak měli ten tunel tak úzkej že sem musel krčit ramena k sobě (a to sem 90kilovej blbeček) a oni mě říkali že snad kvuli mě budou muset koupit větší. Představa že by tam tim tunelem měl projet někdo trošku větší než sem já mě celkem pobavila.

10.2.2010

kruháček na kterej sem se akorát tak zmohl

Výpady: 4x20
Kliky: 4x20
Sklapovačky: 4x20
žižaly: 4x20

Když sem to dojel tak sem myslel že mě srdce vyskočí z těla a ještě teď se mi třepou ruce když se chci napít

Dnes mi začali vypadávat vlasy.I přesto že sem jinak vcelku klidnej člověk a zas tak něco mě nerozhodí tak musím přiznat psychologickej efekt toho když si prohrábnete hlavu a v ruce vám zůstane chumáč vlasů je kurva velkej...

Budoucnost:
15.2 další kontrola a pokud bude vše tak jak má tak tradáá na JIPku a de se pokračovat v kapání. Vcelku vtipný my přijde že chemo člověka přiotráví a sotva co se z toho začne po 14dnech dostávat tak si de pro další dávku jedu.

To je prozatím všechno . Tak zatím čau
BTW (proč tu není jedinej smajlík co má vlasy? )
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drž se pičo a neval tam takové váhy při tom kruháči ,aby jsi nebyl silnější než já,až přijedu za váma do Brna za tou vaší partou
Bazzy

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

drze se kamarade, vlasy jsou pro teplouse (např. draper)
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
drze se kamarade, vlasy jsou pro teplouse (např. draper)

spekoune nikdo ti nemuze za to, ze ti uz nerostou

Ernadnesi nechces se nekdy stavit do posilky? Treba jen pred fitko, az nas tam bude nekdy vic? Chodis na vychazky?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Erný's Log: Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 122, 123, 124  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: