presne jak pise cizo proste mne to prislo zajimave nikdy sem nevidel tak male kotouce a to uz par let cvicim... ale v poho zase sem o neco chytrejsi:D
Ehm, to je ale navýšení hmotnosti o 1,6%. V tom je vidět nějaká logika?
omg proste mne to prislo zajimave ze sem nikdy takova mala zavazicka nevidel...... uz se v tom nerejte:P no spis at to nekdo smazne:P
*neryl sem do nejakyho silovyho vykonu ....
Ona ta závaží nejsou rozměrově zas tak malý, jsou jen tenký. Pro někoho začínajícího kdo například jede francouzký tlaky s krátkou osou tak to použitelné je. A nebo třeba zdravotní MT jen s prázdnou osou - aby se to dalo vůbec položit na zem, tady bych i ve fitku viděl použití.
Hmm..a mě pořád překvapuje, jak je někdo překvapen, když ho slušně požádám, jestli by mi ten 1,25kg kotouč, který právě používá jako zarážku opěradla u lavičky....ona změna úhlu opěrky o 2 stupně je sakra znát...zatímco jestli přidám na činku 4% nebo 8% procent je jedno ( uvažovala jsem o seriích na benči, na čince mám 60kg a holt jedu podle tabulky )
Když se mi to stalo naposledy, musela jsem si vyslechnout, že ten a nebo tamten uzávěr přece bude vážit přibližně stejně jako ten kotouček
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
co je na tom divnýho?? taky na všem přihazuju po 2,5 kg kromě mrtvoly
tak pravda je ze takovej vykon z fitka je docela rarita, vetsinou nikde 1,25kg kotouce vubec nemaj, hadam ze to bude spis maxko ze zavodu, tam se jede po 2,5
Já myslím že do toho počítá i zámky. Teda osa 20kg + 2x1,25kg zámky.
?! Ja som doterz mal zato, ze olympiska tyc ma 17,5kg, a 20 ma dohromady aj s uchytkami. Ako to teda je? BTW v blue gyme je jeden par takych zamkov ze musi mat kazdy aspon 2 kg. Vie to niekto objasnit?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru