|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: po únor 01, 2010 12:44 am Předmět: |
|
|
icc 25 jedu z 2 charama, icc 10 s 3 charama .. do toho jeste dalsi 2 alti na frosty .. a podle nalady toc10/25 + toch10/25 .. takze asi tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spider1029

|
Zaslal: po únor 01, 2010 12:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:07 am Předmět: |
|
|
Machinarium už jsem dohrál. Dost mě to bavilo. Snažil jsem se nápovědu používat co nejméně, ale občas sem fakt netušil jak dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:30 am Předmět: |
|
|
Moje TOP 5:
Zaklínač (The Witcher)
Gothic 1
Gothic 2
Dragon Age: Origins
Gothic 3
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:33 am Předmět: |
|
|
| Sir Lukas ze Strmilova napsal: | Moje TOP 5:
Zaklínač (The Witcher)
Gothic 1
Gothic 2
Gothic 3 |
s Gothic 1 a 2 souhlasim, Gothic 3 už není Gothic, ale i tak troufam si říct nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál. Si ještě pamatuju, jak jsem byl mladší a byl jsem na gothicz.net na jejich foru moderatorem, jojo to byly časy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:38 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Sir Lukas ze Strmilova napsal: | Moje TOP 5:
Zaklínač (The Witcher)
Gothic 1
Gothic 2
Gothic 3 |
s Gothic 1 a 2 souhlasim, Gothic 3 už není Gothic, ale i tak troufam si říct nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál. Si ještě pamatuju, jak jsem byl mladší a byl jsem na gothicz.net na jejich foru moderatorem, jojo to byly časy. |
Gothic 1 a 2 - hry s nejlepší atmosférou. 3 není špatná, ale už nemá ten šmrnc. chci zkusit Risen nebo jak se jmenuje ten nástupce gothicu od piranha bytes
ještě mimo rpg samozřejmě Mafia
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:43 am Předmět: |
|
|
| Janze napsal: |
Gothic 1 a 2 - hry s nejlepší atmosférou. 3 není špatná, ale už nemá ten šmrnc. chci zkusit Risen nebo jak se jmenuje ten nástupce gothicu od piranha bytes
ještě mimo rpg samozřejmě Mafia |
Risen - hrál jsem u kámoše, a je to v podstatě jen vylepšený gothic (nový equip, prostředí, grafika). Mě osobně se to dost líbilo, bylo to celkem promakaný, už si to moc nepamatuju, ale určitě to zkus, 100x lepší jak G3 _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: po únor 01, 2010 9:51 am Předmět: |
|
|
A co Zaklínače? Toho ste nehráli? Vřele doporučuju. Jinak souhlasím s tím že G3 už nemá tu správnou Gothic atmosféru, ale bavilo mě to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po únor 01, 2010 10:16 am Předmět: |
|
|
Zaklínač bol skvelý, velmi dobre spravené rpg + plus parádne súboje. kompaktnosť , záver tiež výborný. u na jedno z top 5-6 rpg čo som hral. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: po únor 01, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Zaklínač bol skvelý, velmi dobre spravené rpg + plus parádne súboje. kompaktnosť , záver tiež výborný. u na jedno z top 5-6 rpg čo som hral. |
Souhlasím. Navíc je to pro mě srdcová záležitost. Sága o zaklínačovi je jedna z nejlepších fantasy ság vůbec a povídkové knihy jsou též skvělé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: po únor 01, 2010 10:49 am Předmět: |
|
|
| Sir Lukas ze Strmilova napsal: | | Turakam napsal: | | Zaklínač bol skvelý, velmi dobre spravené rpg + plus parádne súboje. kompaktnosť , záver tiež výborný. u na jedno z top 5-6 rpg čo som hral. |
Souhlasím. Navíc je to pro mě srdcová záležitost. Sága o zaklínačovi je jedna z nejlepších fantasy ság vůbec a povídkové knihy jsou též skvělé. |
naprostá pravda, po zkouškovém se mám na co těšit, zaklínač, risen...
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: po únor 01, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
pro mě osobně jsou nejlepší hry tyhle,nedám tam ani čísla pořadí,protože zkrátka všechny jsou nejlepší:-)
Baldurs gate 1,2+datadisk
Gothic 1,2
Kotor 1,2
Mass efect
a až si najdu nějakej ten volnej čas,tak se pustím do mass efect 2 a dragon age _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po únor 01, 2010 7:14 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Ani ty raidy nejsou nejlevnější a příprava na něco stojí něco goldu, ale hlavně času. |
Blbost, pokud nejsi v guildě s bandou 10-15ti letých idiotů, tak pokud hraješ 1 postavu odraiduješ za 1-2 večery ICC10 a 25 a máš volno.
Příprava na raid? omg goldy padají do kapes samy od sebe, na flasky, potiony, enchanty a gemy ti stačí to co prodáš z raidů nebo ucraftíš a prodáš na aukci. příprava na raid 10min denně max.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po únor 01, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Gohan napsal: | | Ani ty raidy nejsou nejlevnější a příprava na něco stojí něco goldu, ale hlavně času. |
Blbost, pokud nejsi v guildě s bandou 10-15ti letých idiotů, tak pokud hraješ 1 postavu odraiduješ za 1-2 večery ICC10 a 25 a máš volno.
Příprava na raid? omg goldy padají do kapes samy od sebe, na flasky, potiony, enchanty a gemy ti stačí to co prodáš z raidů nebo ucraftíš a prodáš na aukci. příprava na raid 10min denně max. |
asi tak. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|