Ne neni, jen umi bunnyhop (cs slang - kazdym skokem doskocis dal).. je to celkem tezky
Jako ale hodne velkej silenec, kdyz si vzpomenu jak ja sem se stim sral nekolik dnu
spis je skoda ze to pak opatchovali a uz nesel delat bunny hoping byla prdel tak hrat CS :DD clovek proskakal celou mapu s brokarnou nebo kudlou:D
Co ja vim tak v 1.6 bunnyhop jeste šel. Nebo se pletu?
Jo jde. V 1.6ce dokonce existujou steamový servery,který jsou zaměřený jen na BH (mapy). A když se to naučíš v CSku,tak v klasickým HFku je to úplně v pohodě (to sem dal BH i na touchpadu na notebooku). ALe už sem to teda nějakou dobu nehrál. ALe STEAM acc bych ještě měl pořád mít :-)
servry s bunny hopem sou aji v CS Source. Kurna furt planuju ze se to naucim, ale nejak se mne nechce :) Je to tezke se naucit bhop? Jen je to celkem vyhoda kdyz kolem mne borec provali jak kdyby mel speedhack
Tak Source mě nikdy nezaujal. Navíc já už teď nemám Wokna a na linuxu je to s tím hraním... no dá se,ale zázraky od toho nejde čekat. Ale naučit se BH ne v pohode. Nevím jak v Source, ale v 1.6ce si jednoduše nastav JUMP na na "SCROLL UP" na myši a naučíš se to za chvilku... jak na to příjdeš,tak už je to v pohodě. Horší je LongJump a podobný kravinky.
-hodně z těch věci jsem ve své době uměl ...bejvávalo Teď už hraju tam maximálně MX vs ATV nebo maria :D
Asi si stiahnem toho Batman Arkhan Asylum. Hrali ste to niekto na PC, ake je ovladanie? Zatial najhorsie ovladatelna Xbox hra na PC co som hral bola Dead Space, zmazal som to po pol hodine.
Hru Batman Arkhan Asylum mám nainstalovanou.Zatím ji nehraju.Zkoušel jsem jen začátek abych zjistil jak to vypadá a jak se to hraje a byl jsem příjemě překvapen.Grafika opravdu perfektní to jsem fakt čuměl a ovládání úplně v pohodě i v soubojích.Hru Dead Space zrovna hraju a jsem sní spokojený nevím co ti na tom ovládání nesedí.Ovládá se to jako klasická střílečka akorád mi trochu vadí tan pohled kdy ti postava dost brání ve výhledu ale na to jsem si už celkem zvykl.Jinak je to super hra.Já mám moc rád tyhle hororové sci fi hry.
Já hrál toho Batmana sice na xboxu, ale mohu ho vřele doporučit....strávil jsem u toho pěknou dobu....a volil bych to jako hrou roku...
Protože nemáš srovnání - hra roku je jednoznačně Dragon Age: Origins ("Prameny" v češtině).
Podobný kult jako Planescape Torment, Fallout (1 - 3) nebo Baldur`s Gate (1 + 2, plus datadisky)...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
chlapci, baldur´s gate 1, je to pěkně hnusný, ale slyšel jsem že je nějakej fígl na spravení rozlišení, nevíte o tom někdo něco?
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
chlapci, baldur´s gate 1, je to pěkně hnusný, ale slyšel jsem že je nějakej fígl na spravení rozlišení, nevíte o tom někdo něco?
je na to mod, ale potom sa rozlú s češtinou, zmení to na grafiku ala bg 2ka -a to už jde:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
strasne rad bych zase hral wowko ale neni na to cas
ale je kad máš full gear a raidíš už len icc 10/25 a od budúceho týždna aj voa kvoli gloves, legs a frost emblems.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru