|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
NUMM3R™

|
Zaslal: po únor 08, 2010 3:01 pm Předmět: |
|
|
Jak to může něco zpěvnit, když ti děti jsou ještě ve vývinu?
To je tak možná o zmrzačení.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út únor 09, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
Javascript..... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út únor 09, 2010 10:48 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | spider1029 napsal: | Holka po ktorej som isiel, s niekym zacala chodit... chce sa mi revat... |
kua to su problemy..
holka s ktorou som bol 3roky a bývali sme spolu sa na mna vyjebala kvoli druhemu kktovi ..a je teraz s nim
ten kkt sa vyjebal na snubenicu s ktorou bol asi 5rokov a stavali spolu dom ..
znamy žil s jednou ženskou par rokov a mali dieta a po necelom roku zistil,že to dieta neni jeho..
kamaratka mala frajera 3,5roka a ten sa na nu vyjebal a za tyzden nabuchal druhu a caka s nou dieta..
jeden znamy mal dlhoročný vzťah a sa mu narodil maly cernoch,ta jeho ho podjebala na dovolenke v brazili..
zvykaj si, to su vztahy..a nezabudaj: bude horšie !! |
Že to nepotěší, ale proč je to kk Třeba jim to vyjde a budou spolu šťastní. Mně by přišlo mnohem víc nefér, kdyby on s tou tvojí ex vám prostě jen zahýbali a tvářili se, že jako nic.
A k té Brazílii .... no, jednak se evidentně nenarodil jemu, ale jen jí , a jednak .... v Brazílii to prostě žije, no. Jemu tam někde po Riu třeba taky běhá nějaký malý běloušek, grupáče jsou holt svinstvo _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:08 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | [
Že to nepotěší, ale proč je to kk Třeba jim to vyjde a budou spolu šťastní. Mně by přišlo mnohem víc nefér, kdyby on s tou tvojí ex vám prostě jen zahýbali a tvářili se, že jako nic.
|
chapem čo myslíš ygg, ale tak chapes snad aj ty, že ho nemusim po tom čo sa stalo..ja ho poznam len z videnia,takze neviem co je zac..
ale tak nejde o mňa,čo bolo bolo,chcel som len spiderovi ukázať,že sa dejú aj horšie veci vo vzťahoch..
inak k tej brazilii..tak oni tam boli spolu..a aj on ju tam podjebal z druhou..akurat ona otahotnela a cely cas dufala ze to bude jeho,holt dokturek z nej vytiahol male cierne brcate a bolo vymalovane
edit: _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
Naposledy upravil poldi dne út únor 09, 2010 11:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:39 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | ygg napsal: | [
|
chapem čo myslíš ygg, ale tak chapes snad aj ty, že ho nemusim po tom čo sa stalo..ja ho poznam len z videnia,takze neviem co je zac..
ale tak nejde o mňa,čo bolo bolo,chcel som len spiderovi ukázať,že sa dejú aj horšie veci vo vzťahoch..
inak k tej brazilii..tak oni tam boli spolu..a aj on ju tam podjebal z druhou..akurat ona otahotnela a cely cas dufala ze to bude jeho,holt dokturek z nej vytiahol male cierne brcate a bolo vymalovane
edit: |
A tak jak jsem říkal, že taková situace nepotěší je jasné ... ale zase to ještě byla ta lepší varianta. nerozvádíš se, nesoudíš o majetek a děti ... co ti vlastně kua chybí
S tou brazílií ... kua, příroda je občas fakt spravedlivá, to je jak z Bakalářů _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st únor 10, 2010 8:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|