Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spider1029

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vole to je sila a ti ludia prasata...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to může něco zpěvnit, když ti děti jsou ještě ve vývinu?

To je tak možná o zmrzačení....
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Diana

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A tohle je naprosto úděsné..až se mi udělalo zle od žaludku..

http://www.novinky.cz/krimi/191609-firma-vydelavala-na-zluci-ziskane-z-utrpeni-cinskych-medvedu.html
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
cocman

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stvou me lidi, co po sobe neumej v posilovne uklizet. Clovek prijde ke stojanu na drepy a kotouce sou tam pohazeny uplne vsude ....tady je krasne videt, jak si toho lidi vazej...sice chapu, ze jim nechce ty kotouce uklizet, ale je to slusnost bych rekl......A to stejny treba leggpress...to ty kotouce nemuzou sundat ...asi si neuvedomujou, ze tam chodi taky jina vahova kategorie, treba jako moje pritelkyne....kdyz ma 55 kilo, tak je pro ni trosku tezky sundavat 300kg
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Javascript.....
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
spider1029

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Holka po ktorej som isiel, s niekym zacala chodit... chce sa mi revat...
Grimley

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ... :D už třetí den se cpu vším co najdu... dneska jsem spráskal sáček Lékorek a Želé papoušků..... tuny jogobell a o ostatních žrádel psát nebudu :D ... budu muset zase začít něco dělat
poldi

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:

kua to su problemy..

holka s ktorou som bol 3roky a bývali sme spolu sa na mna vyjebala kvoli druhemu kktovi..a je teraz s nim
ten kkt sa vyjebal na snubenicu s ktorou bol asi 5rokov a stavali spolu dom..

znamy žil s jednou ženskou par rokov a mali dieta a po necelom roku zistil,že to dieta neni jeho..

kamaratka mala frajera 3,5roka a ten sa na nu vyjebal a za tyzden nabuchal druhu a caka s nou dieta..

jeden znamy mal dlhoročný vzťah a sa mu narodil maly cernoch,ta jeho ho podjebala na dovolenke v brazili..

zvykaj si, to su vztahy..a nezabudaj: bude horšie !!
ygg

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
spider1029 napsal:

kua to su problemy..

holka s ktorou som bol 3roky a bývali sme spolu sa na mna vyjebala kvoli druhemu kktovi ..a je teraz s nim
ten kkt sa vyjebal na snubenicu s ktorou bol asi 5rokov a stavali spolu dom ..

znamy žil s jednou ženskou par rokov a mali dieta a po necelom roku zistil,že to dieta neni jeho..

kamaratka mala frajera 3,5roka a ten sa na nu vyjebal a za tyzden nabuchal druhu a caka s nou dieta..

jeden znamy mal dlhoročný vzťah a sa mu narodil maly cernoch,ta jeho ho podjebala na dovolenke v brazili..

zvykaj si, to su vztahy..a nezabudaj: bude horšie !!

Že to nepotěší, ale proč je to kk Třeba jim to vyjde a budou spolu šťastní. Mně by přišlo mnohem víc nefér, kdyby on s tou tvojí ex vám prostě jen zahýbali a tvářili se, že jako nic.

A k té Brazílii .... no, jednak se evidentně nenarodil jemu, ale jen jí , a jednak .... v Brazílii to prostě žije, no. Jemu tam někde po Riu třeba taky běhá nějaký malý běloušek, grupáče jsou holt svinstvo
Mik.cz

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm brazilie hmm trosku extremni hra si tam jit vrznout..
slevac

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši hoši.....až budete starší a budete už mít cosi odplivané,tak vás takové ''maličkosti'' nevyvedou z míry.To jsou malé věci.
poldi

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
[
Že to nepotěší, ale proč je to kk Třeba jim to vyjde a budou spolu šťastní. Mně by přišlo mnohem víc nefér, kdyby on s tou tvojí ex vám prostě jen zahýbali a tvářili se, že jako nic.

chapem čo myslíš ygg, ale tak chapes snad aj ty, že ho nemusim po tom čo sa stalo..ja ho poznam len z videnia,takze neviem co je zac..

ale tak nejde o mňa,čo bolo bolo,chcel som len spiderovi ukázať,že sa dejú aj horšie veci vo vzťahoch..

inak k tej brazilii..tak oni tam boli spolu..a aj on ju tam podjebal z druhou..akurat ona otahotnela a cely cas dufala ze to bude jeho,holt dokturek z nej vytiahol male cierne brcate a bolo vymalovane

edit:

Naposledy upravil poldi dne út únor 09, 2010 11:12 pm, celkově upraveno 1 krát
spider1029

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nj, priznavam ze ludia maju aj vacsie problemy... ale je to dost zly pocit a hlavne som na seba nastvany, ze som nekonal skor...
ygg

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poldi napsal:
ygg napsal:
[

chapem čo myslíš ygg, ale tak chapes snad aj ty, že ho nemusim po tom čo sa stalo..ja ho poznam len z videnia,takze neviem co je zac..

ale tak nejde o mňa,čo bolo bolo,chcel som len spiderovi ukázať,že sa dejú aj horšie veci vo vzťahoch..

inak k tej brazilii..tak oni tam boli spolu..a aj on ju tam podjebal z druhou..akurat ona otahotnela a cely cas dufala ze to bude jeho,holt dokturek z nej vytiahol male cierne brcate a bolo vymalovane

edit:

A tak jak jsem říkal, že taková situace nepotěší je jasné ... ale zase to ještě byla ta lepší varianta. nerozvádíš se, nesoudíš o majetek a děti ... co ti vlastně kua chybí

S tou brazílií ... kua, příroda je občas fakt spravedlivá, to je jak z Bakalářů
Pavelcb

PříspěvekZaslal: st únor 10, 2010 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://deniksport.blesk.cz/clanek/skandaly/87231/budejovicky-kolar-svedl-manzelku-spoluhrace.html

Kamarád

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: