|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 7:28 am Předmět: |
|
|
Dotaz: fullbody trénink neznamená pokaždý cvičit celý tělo, ale procvičit každou partii víc než jednou týdně? Nebo je to jinak?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Janze
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 7:59 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Dotaz: fullbody trénink neznamená pokaždý cvičit celý tělo, ale procvičit každou partii víc než jednou týdně? Nebo je to jinak? |
fullbody znamená celé tělo, takže celé tělo v 1 tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 8:38 am Předmět: |
|
|
Hm, no to si fakt neumím představit jak mám odcvičit mrtoly a dřepy po sobě. To nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 8:54 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Hm, no to si fakt neumím představit jak mám odcvičit mrtoly a dřepy po sobě. To nejde. |
šak nemusíš cvičit v jednom tréninku zrovna mrtvoly a dřepy... To já taky nesnáším...
Co třeba v jednom dřepy + přítahy v předklonu a ve druhém pozvedy + leg press... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 9:42 am Předmět: |
|
|
Kulích vždycky umí poradit :)
Co třeba
1)
mrtvoly
bench
před- + zakopávání
biceps - EZ
triceps - francouz
ramena - military press
2)
dřepy
JR tlaky na šikmý lavici
přítahy JR v předklonu + shyby zeširoka
ramena - pushpress
triceps - stahování kladky
biceps - kladiva
3)
bench
mrtvoly
legpress + zakopávání
triceps - kliky na bradlech
biceps - shyby
ramena - dvě varianty upažování
břicho podle nálady
Není to moc velká blbost? Možná to je zbytečně překombinovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 11:50 am Předmět: Fullbody. |
|
|
Hele a co to poskládat takto.
3-4x týdně
MT (sumo, klasika, široký)
Vzpor ( úzký, střední, široký)
Dřep (normální, na lavičku,..)
následující dle libosti.
Nohy se u MT mi moc neutahají a u benche defacto ležíš.
A nebo jsem ten divnej já? _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 11:54 am Předmět: |
|
|
Na dřepy na lavičku sere polární čivava a mrtvoly třema způsobama jsou blbost :P
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 2:51 pm Předmět: |
|
|
Rád bych názor někoho jiného.
Kombinace
MT, B, S v Po, St,Pa je celkem fajn.
Nemám důvěru v člověka co snídá tři lžíce vloček a svačí v zaměstnání polovinu Musli tyčinky. :D _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 3:33 pm Předmět: |
|
|
| kernel napsal: | Rád bych názor někoho jiného.
Kombinace
MT, B, S v Po, St,Pa je celkem fajn. |
Přidej k tomu doplňující cviky a máš z toho Korte jak vyšitý.
Osobně bych dal na Kulíška a ve fullbody bych dřepy a MT k sobě nedával (zvlášť u lidí, kteří takhle dosud necvičili), ale každý svého štěstí strůjce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Amerigo

|
Zaslal: po březen 08, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
Vysvetli mi niekto pojmy ako sú : že 2+1 trénig 3+1 a 4 + 1 že ako je to chápané? nieoč som si vydedukoval alw že či je to správne dakujem:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: po březen 08, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Amerigo napsal: | | Vysvetli mi niekto pojmy ako sú : že 2+1 trénig 3+1 a 4 + 1 že ako je to chápané? nieoč som si vydedukoval alw že či je to správne dakujem:) |
2 dny po sobě cvičíš, den pauzuješ
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 12:53 pm Předmět: |
|
|
Existuje nějaký obecně platný "pravidlo" o počtu opakování u izlovaných cviků? Řekněme, že základní jezdím po šesti. Tam mi to dává smysl, dřepovat po deseti, pokud se pohybuju řekněme na 80% maxima, by asi bylo docela smrtelný... Ale nějaký bicepsy a tricepsy, co tam?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 18, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Existuje nějaký obecně platný "pravidlo" o počtu opakování u izlovaných cviků? Řekněme, že základní jezdím po šesti. Tam mi to dává smysl, dřepovat po deseti, pokud se pohybuju řekněme na 80% maxima, by asi bylo docela smrtelný... Ale nějaký bicepsy a tricepsy, co tam? |
8-12 a neudelas chubu podle meho _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
Hm, to ale budu muset snížit váhy :)
Ok, přestávám psát log
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|