|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Fangorn

|
Zaslal: út únor 09, 2010 3:33 pm Předmět: |
|
|
2Design - ten Micro je v moučkový formě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PavolSTA
|
Zaslal: čt únor 11, 2010 5:20 pm Předmět: |
|
|
Mali ste aj vy podobny problem, ze vas rano bolela hlava (ako po jemnej chlastacke)? Snazim sa este aj tesne pred spanim vypit dostatok vody, ale nie vzdy to pomoze. Rano ma to do par minut prejde potom co sa napijem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Liborac
|
Zaslal: čt únor 11, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
| PavolSTA napsal: | | Mali ste aj vy podobny problem, ze vas rano bolela hlava (ako po jemnej chlastacke)? Snazim sa este aj tesne pred spanim vypit dostatok vody, ale nie vzdy to pomoze. Rano ma to do par minut prejde potom co sa napijem. |
Me trosku obcas bolivala hlava kdyz sem jedl kreatin, ale rozhodne bych si nedovolil tvrdit ze to bylo zrovna kvuli tomu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luigi311

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 11:25 pm Předmět: |
|
|
nazdar.mam jednu otazku: Ci je dobre kupovat doplnky vzdy od jedneho vyrobcu ,alebo mozem ich kombinovat.. napr.mam doma protein
Dymatize ELITE WHEY ISOLATE a rozmyslam nad kupou BioTech 100% Creatine Monohydrate.
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 11:27 pm Předmět: |
|
|
Můžeš kombinovat. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
cool-turista16
|
Zaslal: ne únor 14, 2010 6:38 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, ohledně kreatinu jakožto nejpoužívanějšího doplňku stravy se vždycky dočtu a doslechnu spoustu informací, bohužel určitě většinou není vše pravda a tak i když hledám ve starších článcích tady na webu tak nikdy nenajdu vše a tak se chci zeptat. Množství při dávkování kreatinu je mi jasné a při pročítání článků jsem našel tento dávkovací rozpis :
Týden 1: 0.35 g/kg*
Týden 2-5: 0.15 g/kg
Týden 6: volno
Týden 7: 0.35 g/kg
Týden 8: 0.15 g/kg
Týden 9-12: volno
který mi připadá vhodný, dále jsem se chtěl ale zeptat jak rozložit dávkování a případně ve kterou denní dobu je vhodné jej brát (ráno nalačno, po tréninku apod.)dále když si jej nachystám k svačině do školy a nasypu ho do šejkru s glukózou jak dlouho vydrží aniž by ztrácel účinnost? ( myslí tím samozřejmě než do toho přidám vodu). a když jej budu dávat po tréninku tak jak bylo řečeno tak je nejlepší ho brát s rychlými cukry - myslím kreatin monohydrát (glukóza nebo ovocný džus) a tak jsem se chtěl zeptat když dávkuju po tréninku gainer, může to být náhrada za tu glukózu? Předem děkuju za všechny rady a odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:21 am Předmět: |
|
|
Nevíte někdo, za jak dlouho se ten kreatin "stráví"? Sem totiž v nabírací fázi a zapoměl jsem na první dávku a dom se dostanu až po čtvrtý hodině a pak jedu hned cvičit, tak jestli má smysl ho vzit před a pak hned po cvičení. _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:44 am Předmět: |
|
|
Cital som clanky, ktore hovoria o krcoch ak sa berie kreatin pred treningom.
Ja som nikdy nic podobne nezaznamenal, aj ked som hodil do pohara len tak niekolko kavovych lyziciek pred trenalom... A nasledne hned po treningu. Takze myslim si, ze uplne v pohode...
|
|
| nahoru |
|
 |
makac.88
|
Zaslal: ne únor 21, 2010 8:41 pm Předmět: |
|
|
caute mate niekdo skusenosti z cellmassom od bsnka ??
|
|
| nahoru |
|
 |
diager

|
Zaslal: po únor 22, 2010 1:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
makac.88
|
Zaslal: út únor 23, 2010 9:19 pm Předmět: |
|
|
a ktory si mal CEM3 alebo AVPT a jak si ho daval 1 alebo 2 odmerky bo dakde pise tak a dakde tak ta neviem teraz :D
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: ne březen 07, 2010 9:30 am Předmět: |
|
|
chtěl bych se zeptat na kreatin v dietě .. je mi jasný , že když si vezmu kreatin tak to musím zapít nějakým zdrojem sacharidů nebo něco podobnýho ale jaký by mohlo mít efekt užívání kreatinu v dietě ..
v dietě tuky jdou dolů , ale mám furt objemový FULLBODY trénink , abych neztrácel tolik svaly , a když bych zasadil creatin , tak by stále šly tuky dolů ( samozrejme to uz zalezi na me a na diete ) ale svaly by "podporoval" creatin ..
denně mám 180g bílkovin , vlny jedu 50,100,200,250,300 .
jen tak mi to vrtlo hlavou co by to udělalo :))
E: nevím jak by bylo v dietě nejlepší kreatin užívat , ale podle mě bych spíš hodil velkou nasycovačku ze 2 - 3 týdny a potom týden udržovací a pak konec. nevím.-.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 07, 2010 9:37 am Předmět: |
|
|
Lepsi regenerace, udrzeni sily a svalu....sice muze trochu tahat vodu do svalu, ale kazdemu to nedela a pokud ses v diete, kdy mas mene sachru, tak by to nemelo byt tak hrozne. Ovsem mozna je trochu skoda davat ho do diety a bylo by lepsi nechat si ho do objemu, kde z neho vytezis vic.
Co se tyka davkovani, daval bych tady 5g pred 5g po treninku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|