Tak jsem tedy zajel do ústí na odběr kr. plazmy, vše proběhlo v pořádku, nebylo mi špatně, na vstupní prohlídce jsem si pokecal se sestřičkou o atletice, prý ji taky dělala , takže fajn. Jen nakonci, když jsem se podepisoval, se mi hrozně "třásla" ruka a podepsal jsem se jak prase .
Zítra si půjdu zaběhat, nějakou vytrvalost a doplňky.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dřepy: SUPER, PR! a navíc s rezervou, viz. video dole
12x40kg
3x10x50kg
2x8x60kg
2x6x70kg
2x5x80kg dřepnul jsem si VV, spokojenost
Clean squat: po těch dřepech to moc nešlo, takže příště bude clean jako 1. a dřepy až potom
2x6x30kg
5x4x40kg
Tlaky JČ hlavou nahoru: rezerva, příště zvýším na 20kg
5x8x17kg
Shyby: nádhera, dnes to šlo
3x 3x 3x 3x 3x 3x 3x
Dynamické kliky mezi kotoučema:
10x 10x 10x 10x 10x
Břicho:
Zkracovačky na zemi - 3x20
Na závěr kolo 10min
Poznámka:
1. Dřepy potěšily, video dole.
2. O víkendu a v pondělí bohužel nebylo moc času, tak jsem vypustil trening a radši si připravoval matur. otázky, je toho hodně a musím na tom pracovat. Špatně se to říká, ale škola je důležitější jak sport . Alespoň jsem si trochu odpočinul.
3. Co říkáte na ty dřepy? Technika? Myslím že jsem se snažil ass to grass, rezerva byla.
Poprvé s 80kg:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
no musim te pochvalit myslim ze technika v pohode.
ja tedka piluju predni drepata (snazim se v diete jet mensi vahy tak je chut kontrolovat vic techniku) tak taky asi poridim video nech je co posuzovat.
Tvoje technika dřepu vypadá obstojně ....rezerva tam každopádně je, myslím že by nebyl pro tebe až tak velký problém zvládnout 5x100, ale netřeba to hrotit, jinak u shybů bych přidal na opakováních a snížil počet sérií.
Rischard - děkuju, a určitě video udělej ať můžem hodnotit.
JOga - díky díky , to velice rád slyším, ...přesně, netřeba hrotit, teď rozhodně nad 80 nepůjdu, spíš v seriích 60-70-80kg.
Shyby - ano vím, udělám to tak. Zavedl jsem takový styl, protože jsem se ty shyby potřeboval nějak naučit, takže od příště dám 4kové a poté 5kové opáčka .
Zdar a sílu.
Abeceda:
30m lifting
30m polovysoký skipping
30m vysoký skipping
30m nůžky
30m zakopávání
30m na každou třetí
30m předkopávání na každou třetí
2km běh
Plyometrie:
5x30m jeleni
5x20 přeskoky snožmo přes čáru
3x20 dynamické švihy kolen k loktům
3x15 výpady popředu (upgraded version )
5x10 výskoky snožmo na místě
5x10 výskoky na lavičku snožmo
3x10 žabáci
3x5 Reactive jumps
Kotníčky:
30x střídavě
30x po jedné noze
30x snožmo
30x snožmo pozadu
30x dyn. poskoky
2km běh
- protažení
Poznámka:
Výborný trening, pěkně jsem si protáhl nohy po včerejšku.
Zítra s kamarádem posilka fullbody B.
Poznámka:
Dnes dobrá posilka, bohužel jsem nestihl kettlebell švihy, jelikož se už zavíralo tak jsem musel spěchat.
Zítra po škole si půjdu zaběhat, a pak hned do posilky, a brzo spát, protože zítra vstávám brzo ráno zase do Prahy.
Edit: Vyhrál jsem v soutěži, a už se těším až od ronieho dostanu cenu v podobě BCAA 250 kapslí, jupí .
Výpady byly s 20kg v každé ruce, počítám to jako 40kg .
Clean squat: dnes poprvé, co nebyla síla, protože jsem byl po treningu, prostě to nešlo no
1x8x30kg
3x6x40kg
Bench na rovné: hrozný, čím dál tím horší, nechápu
15x20kg
10x40kg
4x10x50kg
Millitary:
10x20kg
8x25kg
3x6x30kg
Kliky na JČách:
10x 10x 10x 10x 10x
Russian twist:
5x10x10kg (závaží na konci velké osy)
Gym Jones na bench lavici s 40kg:
5x10x40kg
Bicepsový zdvih JČ: jen tak pro srandu, měl jsem chuť
3x6x12kg
Poznámka:
V posilce už trochu únava, jinak fajn. Zítra Prahaaaa.
- dám si volno, mám nějaký zmakaný nohy. Stejně se musím učit na otázky na akademii. Tenhle týden musím udělat alespoň 1000 otázek, potom matiku, AJ, ČJ, počítače apod., takže treningy budou tak jak se mi to bude hodit. Chci toho stihnout co nejvíc, když mám týdenní volno.
Zdar!
Dyn. kliky mezi kotoučema:
10x 10x 10x 10x 10x 10x
Zkracovačky na zemi s nohama hore:
3x20
Na závěr kolo 18min svižné tempo
Poznámka:
Velmi výživný treningový den.
Tohle mi dnes hrálo :
Naposledy upravil Frozz. dne út březen 09, 2010 8:02 pm, celkově upraveno 3 krát
Chlape,ty si pořádně dáváš. Jít po tréninku a kopečkách do posilky a dávat si tam serie dřepů. Já jsem si byl po dlouhé době zaběhat,trochu jsem to přehnal,dřepy nešli ani za dva dny a ještě jsem si u toho natáhl achillovku.Obdivuju tě.
Chlape,ty si pořádně dáváš. Jít po tréninku a kopečkách do posilky a dávat si tam serie dřepů. Já jsem si byl po dlouhé době zaběhat,trochu jsem to přehnal,dřepy nešli ani za dva dny a ještě jsem si u toho natáhl achillovku.Obdivuju tě.
Děkuju moc, tohle se moc hezky čte, ..a nakopává to .
No, já jsem toho šel upřímně na treningu trochu méně, abych byl ready na clean squat, a hlavně dřepy, jinak by tech kopečků bylo třeba i 10-15, ale dnes byl velice nepříjemný studený vítr a já neměl masku.
No pořádně se rozcvičuj, to je důležitý, zranění achillovky není žádná sranda, ale aby si v tom nebyl sám, tak když jsem přišel do posky, začčlo mě bolet levý tříslo, a po hodině jsem nemohl zvednout ani nohu, ale dřepy to nijak neovlivnilo, zítra už to bude OK.
Zdar
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru