|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
hooliganko
|
Zaslal: ne březen 07, 2010 9:39 am Předmět: |
|
|
nevím , jestli se někdy budu vůbec opět prasit do objemu .. spíš budu sachry i po dietě držet na takovém čísle , ať přibírám pouze čísté svaly a né tuk :))
ale děkuju moc za odpověď .. asi koupím wiedera nebo creapure od extrifitu ..
ok dávkování dám 5g před a 5g po :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: ne březen 07, 2010 10:09 am Předmět: |
|
|
sorry za provokaci, ale když už tě vidím psát to podruhé a chválíš tu značku, tak ji aspoň piš správně a ne německy "opět"
Naposledy upravil madball dne ne březen 07, 2010 2:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: ne březen 07, 2010 1:05 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: |
sorry za provokaci, ale když už tě vidím psát to po druhé a chválíš tu značku, tak ji aspoň piš správně a ne německy "opět" |
jo aha on to je weider :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 07, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | nevím , jestli se někdy budu vůbec opět prasit do objemu .. spíš budu sachry i po dietě držet na takovém čísle , ať přibírám pouze čísté svaly a né tuk :))
ok dávkování dám 5g před a 5g po :) |
to bude kolik? 150g? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: ne březen 07, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | hooliganko napsal: | nevím , jestli se někdy budu vůbec opět prasit do objemu .. spíš budu sachry i po dietě držet na takovém čísle , ať přibírám pouze čísté svaly a né tuk :))
ok dávkování dám 5g před a 5g po :) |
to bude kolik? 150g? |
no jelikož v objemu jsem měl 350g sachrů a měl jsem pupek jak blázen .. prostě mám takový metabolismus .. tak to vidím , že hodím sachry na 250-300g + aerobku nechám jako v dietě .. a uvidím co to se mnou bude dělat. .. ale to je ted predcasne reseni .. dieta bdue ještě minimálně měsíc a pul , neli déle :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Galy
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
Zdravim všechny,já mám takovou otázku před měsícem jsem si objednal cee po 2 baleních jedno jsem skoro dobral a ted jsem mel mesic pauzu a ted hodlam ho znovu brat jenomze mam jeste monohydrat,tak se chci zeptat jestli je dobre brat monohydrat a ethyl ester dohromady jestli je to kravina,nebo jestli mi tolik kreatinu muze nejak uskodtit ci jeslti by se nemelo brat dohromady aby to fungovalo atd,,,,za kazdou odpoved budu rad!!A kdyz teda to bude kravina tak se chci zeptat co mam brat jestli monohydrate nebo ethyl.děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
oboje naraz nebrat.
po pauze si ted dej znovu ten cee
po dalsi pauze zarad monohydrat .
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Galy napsal: | | jeslti by se nemelo brat dohromady aby to fungovalo | rychleji? rychleji větší svaly? hm, nene. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Galy
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
A bude velká chyba když si ted dam ten monohydrat a ne cee?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:33 pm Předmět: |
|
|
Podle mě to bude to nejlepší, co můžeš udělat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: pá březen 12, 2010 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Galy napsal: | | A bude velká chyba když si ted dam ten monohydrat a ne cee? |
bude to velke plus..
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: so březen 13, 2010 7:27 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Podle mě to bude to nejlepší, co můžeš udělat. |
jakto? z hlediska , ze monohydrat je proste monohydrat , nebo ze v navazani na CEE to bdue lepsi ?
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: so březen 13, 2010 8:44 am Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | daymoon napsal: | | Podle mě to bude to nejlepší, co můžeš udělat. |
jakto? z hlediska , ze monohydrat je proste monohydrat , nebo ze v navazani na CEE to bdue lepsi ? |
to prvni
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
Zaslal: so březen 13, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
Zrovna dojíždím kůru monohydrát x ethyl ester. Po monohydrátu, jsem
vždy díky nutným rychlým cukrům přibral zbytečně moc špeku, proto
jsem si namyslel tuto kombinaci. Ráno ethyl, před cvičením ethyl, po
cvičení monohydrát. Při kvalitní objemové stravě to nemá chybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: so březen 13, 2010 11:55 am Předmět: |
|
|
mohli byste mi poradit nějaká dobrý kreatin za slušnou cenu?Jelikož se v nich vůbec nevyznám..nebo alespoň podle čeho vybírat?Cvičím asi půl roku a co jsem četl,tak už bych ho snad mohl nasadit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|