|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
hooliganko
|
Zaslal: so březen 13, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
V!per
|
Zaslal: so březen 13, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: so březen 13, 2010 12:09 pm Předmět: |
|
|
není zač a nezapomínej , že creatin by pro plný rozsah své účinnosti měl být přijímán se sacharidy .
|
|
| nahoru |
|
 |
aptor
|
Zaslal: so březen 13, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
Divím se, že takové značky, co v odkazu uvádíš, ten kreoš nemají
mikronizovanej, tj zmenšení částic pro lepší využití. Ale i tak budou
oba fungovat dobře. Já ho používám od VITALMAXU. Na první použití
se pořádně připrav, protože to funguje nejvíc. Ať si to nepromrháš
nekvalitní stravou, nebo odfláknutým tréninkem. Tak měsíc a půl
se do toho obuj a uvidíš neskutečné výsledky.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po březen 15, 2010 6:59 am Předmět: |
|
|
Kdy doporučujete začít s kreatinem? Slyšel jsem , že aspoň po 3rokách cvičení. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
V!per
|
Zaslal: po březen 15, 2010 7:21 am Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | Kdy doporučujete začít s kreatinem? Slyšel jsem , že aspoň po 3rokách cvičení. |
blbost,po půl rok-rok
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 15, 2010 7:36 am Předmět: |
|
|
Já začal po 10 letech a už i skončil :-) Aspoň prozatím, základem je fakt flák masa. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po březen 15, 2010 11:24 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si koupil kreatin od vitalmaxu... chtěl jsem se zeptat.. (dali mi k tomu 630g dextrozu) .... jestli bude stačit k tý dávce kreatinu (5g) dát 10g dextrozy nebo je potřeba víc... a jestli už můžu začít dneska, když jdu§ cvičit zase až zejtra... dneska mám pauzu... (jedu 1+1) .. díkec :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 15, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Tak jsem si koupil kreatin od vitalmaxu... chtěl jsem se zeptat.. (dali mi k tomu 630g dextrozu) .... jestli bude stačit k tý dávce kreatinu (5g) dát 10g dextrozy nebo je potřeba víc... a jestli už můžu začít dneska, když jdu§ cvičit zase až zejtra... dneska mám pauzu... (jedu 1+1) .. díkec :D |
Mam pocit, ze jsem kdysi cetl studii, ve ktere bylo, ze cim vice cukru s kreatinem prijmes, tim lepe (samozrejme do jiste miry). Osobne jsem drive ve svych pokusech o hard core objem aneb zpras se co to jde daval minimalne 30g (vetsinou i vice), sice jsem kynul o sto sest, ale fungoval vyborne. 10g je imho malo, daval bych okolo 20g a v potrenikove davce samozrejme vice
Zacit muzes, kdy chces, ale kdyz uz v tom pojedes nejaky system predpokladam nasycovaci a udrzovaci faze, tak bych zacal od noveho dne od rana, ale jinak je to uplne fuk, jestli tam prvni davku posles uz dnes vecer nebo az zitra rano stejne to na treninku zitra neucitis. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: po březen 15, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
Kreatin třeba na překonání stangace. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po březen 15, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Grimley napsal: | | Tak jsem si koupil kreatin od vitalmaxu... chtěl jsem se zeptat.. (dali mi k tomu 630g dextrozu) .... jestli bude stačit k tý dávce kreatinu (5g) dát 10g dextrozy nebo je potřeba víc... a jestli už můžu začít dneska, když jdu§ cvičit zase až zejtra... dneska mám pauzu... (jedu 1+1) .. díkec :D |
Mam pocit, ze jsem kdysi cetl studii, ve ktere bylo, ze cim vice cukru s kreatinem prijmes, tim lepe (samozrejme do jiste miry). Osobne jsem drive ve svych pokusech o hard core objem aneb zpras se co to jde daval minimalne 30g (vetsinou i vice), sice jsem kynul o sto sest, ale fungoval vyborne. 10g je imho malo, daval bych okolo 20g a v potrenikove davce samozrejme vice
Zacit muzes, kdy chces, ale kdyz uz v tom pojedes nejaky system predpokladam nasycovaci a udrzovaci faze, tak bych zacal od noveho dne od rana, ale jinak je to uplne fuk, jestli tam prvni davku posles uz dnes vecer nebo az zitra rano stejne to na treninku zitra neucitis. |
ok díky za radu... :-) to bych se s těma 10g ošidil ...já nemůžu moc nakynout...za měsíc mám přijímačky na univerzitu obrany :D
|
|
| nahoru |
|
 |
zENTYE
|
Zaslal: po březen 15, 2010 8:05 pm Předmět: cee |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prsatej muž

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|