|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Tak jakou... |
| Ramena+trapezy |
|
8% |
[ 24 ] |
| Zada |
|
30% |
[ 85 ] |
| Pracky(Biceps,Triceps,Predlokti) |
|
13% |
[ 39 ] |
| Hrudnik |
|
26% |
[ 75 ] |
| Bricho |
|
4% |
[ 12 ] |
| Stehna(Kvadryc.,Hamstringy) |
|
14% |
[ 41 ] |
| Lytka |
|
1% |
[ 5 ] |
|
| Celkem hlasů : 281 |
|
| Autor |
Zpráva |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
elnino

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
Co se týče posilování tak záda a triceps. Co se týče ženské partie tak zadeček _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
Magua
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | Co se týče posilování tak záda a triceps. Co se týče ženské partie tak zadeček |
Souhlasím kámo, co se týče ženy tak zadeček... ještě taky fajny jak má moje ženská v tangách ... a kůrva
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: po březen 22, 2010 7:08 am Předmět: |
|
|
Nikdy mě nohy nebavili , ale teď jsem si je dost oblíbil
A samožrejmě prsa kvůli bench-pressu
edit: Ale mam jeden zlozvyk, necvičim předloktí _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
virtualek

|
Zaslal: út březen 30, 2010 9:28 pm Předmět: |
|
|
Já to mám tak, že to co mě nejvíc nebaví a dělám to s nechutí tak po následné změně té partie mě začne nejvíc bavit  momentálně záda
|
|
| nahoru |
|
 |
Scierx

|
Zaslal: út březen 30, 2010 9:33 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | Nikdy mě nohy nebavili , ale teď jsem si je dost oblíbil
A samožrejmě prsa kvůli bench-pressu
edit: Ale mam jeden zlozvyk, necvičim předloktí |
na předloktí se vykašli... když budeš cvičit mrtvolu, bench, ale i dřepy atd, tak poroste samo.. nejvíc mě vždycky pobaví, jak vidim v posilce cvičit ty největší "komáry" celý trénink jen kladky, scottovky a předloktí
jinak, abych nebyl OT, tak mě vždycky hodně bavilo cvičit nohy.. akorát mam ted trochu problemy sehnat rifle, takže mě to začíná trochu srát a pomalu se stávají oblíbenější záda _________________ [url=http://www.sloganizer.net/en/][img:f036511df9]http://www.sloganizer.net/en/style3,scierx.png[/img:f036511df9][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavel33
|
Zaslal: st duben 07, 2010 10:09 am Předmět: |
|
|
eSko: když položíte minimálně kilo do stojanů  tak přijď k nám do posilovny, tam se za takovou váhou už nikdo ani neohlédne (trénuje tam Zdeněk Sedmík a jemu podobní)  takže když jsem se k těm váhám dopracoval, tak žádné uznání
Jinak u mě to byl MT ale poslední dobou ho cvičím moc tvrdě bo co a vždy když docvičím sérku tak si připadám, že sebou každou chvíli seknu (asi tlak) jednou jsem si dokonce raději i lehl a hodil nohy na lavičku  proto u mě teď vede shoulder press
| eSko napsal: | Já si myslim, že každý má oblíbenou partii většinou tu nejsilnější ač to neni pravidlem, ale koho by také bavilo koukat, že zvedá na mrtvolu 30 kilo, když na biceps zvedne to samý. A proč se jít párkrát přitáhnout na hrazdu, když dá člověk na bench 150 a užívá si to
Toť můj názor. Osobně oblíbenou partii nemám, ale maximálně se vyžívám v těžkých cvicích jako dřep, bench, mrtvola. Ten pocit je nenahraditelnej, když položíte minimálně kilo do stojanů, svaly cítíte až na hlavě a všichni na lavičkách, kde dělají koncetrované bicepsové zdvihy o koleno s důrazem na negativní fázi, čumí | _________________ Cvičím tak, abych v důchodu vypadal dobře :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|