Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bernhard

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PR na mainwebu na bonus.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle server uz je hodne v prdeli ...
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Tohle je fajné http://www.penize.cz/70739-mbank-se-meni-k-horsimu

V dohledné době převedu těch pár šestáků jinam, asi na lišku :-)

Musím říct, že mě tím mBanka taky zklamala. mKonto je sice pořád nejlepší na trhu o tom žádná, ale spořící účet teda úplně odrovnali ( eMax ). Zmiňovaná AXA je v současnosti sice nejvýhodnější spořící účet , ale pokud trochu sleduješ trh, tak je docela síla jaký problémy maj se založením spořícího účtu ( doba založení klidně i dva měsíce ! ) a internet bankingem. A žádná záruka, že za dva roky nepůjdou taky na jedno procento. A jejich důvod... krize. Většina lidí, kterejm vymejvali poslední rok zprávy hlavu tomu uvěří. Ale http://finweb.ihned.cz/c1-41626360-nejvetsi-ceske-banky-loni-krizi-nepocitily-vydelaly-skoro-50-miliard

Dokud budou lidi ochotný nechat se škubat, nic se nezmění. Bohužel.
Diana

PříspěvekZaslal: pá březen 26, 2010 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dětské zrůdy, parchanti co jdou na vyhlášení Zlatého Ámose. Řvou tady celý den, bouchají na bubny, pískají na píšťalky a učitelé tohle všechno dělají s nimi. Kdo může za to, že mi to takovém dni rupne v bedně, bubínek jim prokopnu, paličku narvu do zadku a pak se půjdu udat?
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přece J.A.K. :-)

Jak se píše "Ve vlastní zemi není nikdo prorokem" a tohle je důsledek :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
magion

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere me ten vsemoznej mestskej powl co jen chlasta, nepracuje a vyvolava konflikty...

Byl sem pred 2 hodkama paradne zaplavat a pak sel pokecat s kamosema venku... Stojime u auta a vidime jak nedaleko od nas, nakej bud zfetlej, nebo napitej powl zduchl do nejspis sve pritelkyne.. ktera nevypadala na powl, normalne oblecena... tak uz sem se chtel rozbehnout ale najednou vidim jak ho jeho kamarad odstrkuje a domlouva rikam dobry... furt na sebe neco porvavaj... najednou ta holka de k nasemu autu a sedne a opre se o nej a ze prej jestli se tady muze schovat... mno a ten powlak se svyma dvouma kamosema sel za nama.. a hned do me proc se smeju (pritom sem se jen dival) a chytl me za mikinu... tak sem toho zmrda poslal k zemi zadnim primkou, no zakrupalo to kurevsky, sem jeste neslysel takovy zvuky, nos urcite na padrt a asi aji zuby... a hned me uz drzel dalsi srac, nastesti se me zastal kamos (nefighter, diky mu, ze mel na to koule), a nak ho ode me sundal, tak se drzeli a na me sel uz treti o 2 hlavy vetsi big powl, mno asi bych ho tez knoknul, ale vzpomnel sem si na Bass Ruttena a vzal nohy na ramena, jeste ze disponuju celkem velkou vybusnou silou a na 100vce sem si udelal bez problemu 50 metrovej naskok a to uz on byl v pici s dechem muhehe.. kamosi nastesti ujeli rychle autem, protoze powlak sel "osetrit" svyho powl kamose... a tretiho powlaka sem proklepl ve sprintu... takze konec dobry vsecko dobry... snad si ten powlak veme ponauceni
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz sem cetl o Ruttenovi, tak sem si myslel, ze dalsi dostali kopacku do kouli ale elegantne vyreseno ...
Bazzy

PříspěvekZaslal: so březen 27, 2010 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry sir bang bang bang no i am not
badevil

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde sou casy kdy zbozi objednane z tohoto eshopu mel clovek druhy den po objednavce . Uz se nevyplati priplacet si za kvalitnejsi sluzby.
cipinek

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Kde sou casy kdy zbozi objednane z tohoto eshopu mel clovek druhy den po objednavce . Uz se nevyplati priplacet si za kvalitnejsi sluzby.

prosím tě nebreč, stejně nakupuješ jenom akční zboží, co prosím tě chceš?
Thorius
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při dnešních dřepech jsem si nějakým způsobem poranil tříslo.
Je to hnusná bodavá bolest při chuzy. Doufám že to není kýla (Hernie)
badevil

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
badevil napsal:

prosím tě nebreč, stejně nakupuješ jenom akční zboží, co prosím tě chceš?

To je fakt , Nitrix byl holt slevnenej, nemohl sem si pomoct
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:

Bohužel aktuální akce byla taková, že kolegové ve skladu (i přesto, že jich tam je jako much) neměli šanci stíhat. Poslal jsem Ti PM, napiš mi prosím, popoženu to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
badevil

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
badevil napsal:

Bohužel aktuální akce byla taková, že kolegové ve skladu (i přesto, že jich tam je jako much) neměli šanci stíhat. Poslal jsem Ti PM, napiš mi prosím, popoženu to.

Dekuji. Ale jak rikam byl to Nitrix a pri tehle sleve se neni cemu divit

edit: pro pripadny stouralky, tak je Nitrix k sehnani za tuhle cenu i jinde ale jak rikam jde i o pridane sluzby ne jen o cenu.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 30, 2010 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Dekuji. Ale jak rikam byl to Nitrix a pri tehle sleve se neni cemu divit

Nitrix není tím, co to v této akci brzdí, může za to ta WPC 80, která běží lépe jak třeba Matrix... a to je co říct:). Každopádně ta objednávka u Tebe bude nejspíš až ve čtvrtek... snad to do příště zlepšíme: (.

ps.: s dárečkem na usmířenou, samozřejmě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 171, 172, 173 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: