|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bernhard
|
Zaslal: pá březen 26, 2010 2:14 pm Předmět: |
|
|
PR na mainwebu na bonus.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: pá březen 26, 2010 3:24 pm Předmět: |
|
|
Tenhle server uz je hodne v prdeli ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá březen 26, 2010 4:29 pm Předmět: |
|
|
Musím říct, že mě tím mBanka taky zklamala. mKonto je sice pořád nejlepší na trhu o tom žádná, ale spořící účet teda úplně odrovnali ( eMax ). Zmiňovaná AXA je v současnosti sice nejvýhodnější spořící účet , ale pokud trochu sleduješ trh, tak je docela síla jaký problémy maj se založením spořícího účtu ( doba založení klidně i dva měsíce ! ) a internet bankingem. A žádná záruka, že za dva roky nepůjdou taky na jedno procento. A jejich důvod... krize. Většina lidí, kterejm vymejvali poslední rok zprávy hlavu tomu uvěří. Ale http://finweb.ihned.cz/c1-41626360-nejvetsi-ceske-banky-loni-krizi-nepocitily-vydelaly-skoro-50-miliard
Dokud budou lidi ochotný nechat se škubat, nic se nezmění. Bohužel. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá březen 26, 2010 4:46 pm Předmět: |
|
|
Dětské zrůdy, parchanti co jdou na vyhlášení Zlatého Ámose. Řvou tady celý den, bouchají na bubny, pískají na píšťalky a učitelé tohle všechno dělají s nimi. Kdo může za to, že mi to takovém dni rupne v bedně, bubínek jim prokopnu, paličku narvu do zadku a pak se půjdu udat? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 27, 2010 6:20 pm Předmět: |
|
|
Přece J.A.K. :-)
Jak se píše "Ve vlastní zemi není nikdo prorokem" a tohle je důsledek :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
Sere me ten vsemoznej mestskej powl co jen chlasta, nepracuje a vyvolava konflikty...
Byl sem pred 2 hodkama paradne zaplavat a pak sel pokecat s kamosema venku... Stojime u auta a vidime jak nedaleko od nas, nakej bud zfetlej, nebo napitej powl zduchl do nejspis sve pritelkyne.. ktera nevypadala na powl, normalne oblecena... tak uz sem se chtel rozbehnout ale najednou vidim jak ho jeho kamarad odstrkuje a domlouva rikam dobry... furt na sebe neco porvavaj... najednou ta holka de k nasemu autu a sedne a opre se o nej a ze prej jestli se tady muze schovat... mno a ten powlak se svyma dvouma kamosema sel za nama.. a hned do me proc se smeju (pritom sem se jen dival) a chytl me za mikinu... tak sem toho zmrda poslal k zemi zadnim primkou, no zakrupalo to kurevsky, sem jeste neslysel takovy zvuky, nos urcite na padrt a asi aji zuby... a hned me uz drzel dalsi srac, nastesti se me zastal kamos (nefighter, diky mu, ze mel na to koule), a nak ho ode me sundal, tak se drzeli a na me sel uz treti o 2 hlavy vetsi big powl, mno asi bych ho tez knoknul, ale vzpomnel sem si na Bass Ruttena a vzal nohy na ramena, jeste ze disponuju celkem velkou vybusnou silou a na 100vce sem si udelal bez problemu 50 metrovej naskok a to uz on byl v pici s dechem muhehe.. kamosi nastesti ujeli rychle autem, protoze powlak sel "osetrit" svyho powl kamose... a tretiho powlaka sem proklepl ve sprintu... takze konec dobry vsecko dobry... snad si ten powlak veme ponauceni _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so březen 27, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
Kdyz sem cetl o Ruttenovi, tak sem si myslel, ze dalsi dostali kopacku do kouli  ale elegantne vyreseno ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út březen 30, 2010 4:41 pm Předmět: |
|
|
Kde sou casy kdy zbozi objednane z tohoto eshopu mel clovek druhy den po objednavce  . Uz se nevyplati priplacet si za kvalitnejsi sluzby.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út březen 30, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Kde sou casy kdy zbozi objednane z tohoto eshopu mel clovek druhy den po objednavce . Uz se nevyplati priplacet si za kvalitnejsi sluzby. |
prosím tě nebreč, stejně nakupuješ jenom akční zboží, co prosím tě chceš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Thorius
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út březen 30, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | badevil napsal: | Kde sou casy kdy zbozi objednane z tohoto eshopu mel clovek druhy den po objednavce . Uz se nevyplati priplacet si za kvalitnejsi sluzby. |
prosím tě nebreč, stejně nakupuješ jenom akční zboží, co prosím tě chceš? |
To je fakt , Nitrix byl holt slevnenej, nemohl sem si pomoct
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 30, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Kde sou casy kdy zbozi objednane z tohoto eshopu mel clovek druhy den po objednavce . Uz se nevyplati priplacet si za kvalitnejsi sluzby. |
Bohužel aktuální akce byla taková, že kolegové ve skladu (i přesto, že jich tam je jako much) neměli šanci stíhat. Poslal jsem Ti PM, napiš mi prosím, popoženu to.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út březen 30, 2010 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | badevil napsal: | Kde sou casy kdy zbozi objednane z tohoto eshopu mel clovek druhy den po objednavce . Uz se nevyplati priplacet si za kvalitnejsi sluzby. |
Bohužel aktuální akce byla taková, že kolegové ve skladu (i přesto, že jich tam je jako much) neměli šanci stíhat. Poslal jsem Ti PM, napiš mi prosím, popoženu to. |
Dekuji. Ale jak rikam byl to Nitrix a pri tehle sleve se neni cemu divit
edit: pro pripadny stouralky, tak je Nitrix k sehnani za tuhle cenu i jinde ale jak rikam jde i o pridane sluzby ne jen o cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 30, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Dekuji. Ale jak rikam byl to Nitrix a pri tehle sleve se neni cemu divit |
Nitrix není tím, co to v této akci brzdí, může za to ta WPC 80, která běží lépe jak třeba Matrix... a to je co říct:). Každopádně ta objednávka u Tebe bude nejspíš až ve čtvrtek... snad to do příště zlepšíme: (.
ps.: s dárečkem na usmířenou, samozřejmě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|