|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
hooliganko
|
Zaslal: st březen 31, 2010 6:12 am Předmět: |
|
|
co je nejlepší brát jako zdroj sacharidů ke creatinu ? malta ? glukopur nebo něco jiného ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: st březen 31, 2010 9:35 am Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | co je nejlepší brát jako zdroj sacharidů ke creatinu ? malta ? glukopur nebo něco jiného ? |
Glukopur, ale jestli mas doma maltu tak klidne s ni. Neni to takovy rozdil.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: st březen 31, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | hooliganko napsal: | | co je nejlepší brát jako zdroj sacharidů ke creatinu ? malta ? glukopur nebo něco jiného ? |
Glukopur, ale jestli mas doma maltu tak klidne s ni. Neni to takovy rozdil. |
jaký je vlastně rozdíl mezi glukopurem a maltou ? no ja si kupuju vice veci na netu ted , tak bych to koupil s tim ale na ronniem vidim jen maltu a ne glukopur
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st březen 31, 2010 10:47 am Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | badevil napsal: | | hooliganko napsal: | | co je nejlepší brát jako zdroj sacharidů ke creatinu ? malta ? glukopur nebo něco jiného ? |
jaký je vlastně rozdíl mezi glukopurem a maltou ? no ja si kupuju vice veci na netu ted , tak bych to koupil s tim ale na ronniem vidim jen maltu a ne glukopur |
Glukopur je hroznovy cukr, jednoduchy. Maltodextrin ma 5molekul, oligosacharid.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: st březen 31, 2010 10:53 am Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | hooliganko napsal: | | badevil napsal: | | hooliganko napsal: | | co je nejlepší brát jako zdroj sacharidů ke creatinu ? malta ? glukopur nebo něco jiného ? |
jaký je vlastně rozdíl mezi glukopurem a maltou ? no ja si kupuju vice veci na netu ted , tak bych to koupil s tim ale na ronniem vidim jen maltu a ne glukopur |
Glukopur je hroznovy cukr, jednoduchy. Maltodextrin ma 5molekul, oligosacharid. |
no a kdyz muj cil je nabirat pouze cistou sval. hmotu , tak nebude lepsi davat maltodextrin ?
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st březen 31, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | badevil napsal: | | hooliganko napsal: | | badevil napsal: | | hooliganko napsal: | | co je nejlepší brát jako zdroj sacharidů ke creatinu ? malta ? glukopur nebo něco jiného ? |
Glukopur je hroznovy cukr, jednoduchy. Maltodextrin ma 5molekul, oligosacharid. |
no a kdyz muj cil je nabirat pouze cistou sval. hmotu , tak nebude lepsi davat maltodextrin ? |
Myslim ze na to trosku co si pridas ke kreatinu je to jedno. Nicmene urcite vyhodnejsi je vzdycky si poridit co nejvetsi baleni maltodextrinu a glukopur pak uz nepotrebujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: st březen 31, 2010 11:00 am Předmět: |
|
|
edited : kolik glukopuru mám tedy dávat s tím creatinem ? když budu dávat 5g před a 5g po tréninku creatinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Andropov

|
Zaslal: st duben 07, 2010 8:48 am Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | edited : kolik glukopuru mám tedy dávat s tím creatinem ? když budu dávat 5g před a 5g po tréninku creatinu |
Mrkni dvě, tři stránky zpět, Draper to tam pěkně napsal. _________________ Its not in your body, its in your mind.
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: st duben 07, 2010 9:37 am Předmět: |
|
|
| Andropov napsal: | | hooliganko napsal: | | edited : kolik glukopuru mám tedy dávat s tím creatinem ? když budu dávat 5g před a 5g po tréninku creatinu |
Mrkni dvě, tři stránky zpět, Draper to tam pěkně napsal. |
jo dik , uz sem to precetl , takze hodim tam 20g pred treninkem a 30g po
|
|
| nahoru |
|
 |
Andropov

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 2:58 pm Předmět: |
|
|
Jaký je váš názor na konzumaci povzbuzujících přípravků na bázi kofeinu před tréninkem v době užívání kreatinu? Kávě atd. se vyhýbám, ale tohle by mne docela zajímalo. Co jsem většinou četl, tak na to jsou rozporuplné názory. _________________ Its not in your body, its in your mind.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: čt duben 08, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Andropov napsal: | | Jaký je váš názor na konzumaci povzbuzujících přípravků na bázi kofeinu před tréninkem v době užívání kreatinu? Kávě atd. se vyhýbám, ale tohle by mne docela zajímalo. Co jsem většinou četl, tak na to jsou rozporuplné názory. |
Co tim myslis, na bazi kofeinu? Kofein je kofein, nic na jeho bazi se nedela. Tam jsou pak dalsi latky s termogennim nebo stimulacnim ucinkem. Kofein a creatin se nemaji radi udajne. Ale je kolikrat zapijel kreatin Colou s fungoval normalne. Ale urcite bych nedaval tabletu kofeinu a creatin zaraz, tam uz je velke mnozstvi.
|
|
| nahoru |
|
 |
veget_007
|
Zaslal: st duben 14, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
ahoj...neviete mi niekto skuseny poradit ci je lepsi cisty kreatin od vitalmaxu alebo ten z HMB ....dik
|
|
| nahoru |
|
 |
WIAL
|
Zaslal: čt duben 15, 2010 7:23 am Předmět: |
|
|
zkus si precist minulych 127 stran topicu :) tam najdes odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 6:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
COse s tím stane v žaludku? Taky to bude zvlášť ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|