Tricepsové tlaky s JČ za hlavou
10x18kg JČ
10x18
15x18 + 12x12 + 20x6kg JČ
+ břicho a hyperextenze na závěr
Jak sem řikal, dneska první trénink, síla nebyla, výdrž nebyla, nebylo nic, jen pumping :-P Ale dost mně to potěšilo že se neozval ten krk a všecko proběhlo v pohodě...Příště už přitvrdím a zkusím i lehce MT a Dřepy...
Dneska trénink v jiném fitku, fitcentrum Tribuna, musím říct, že se mi tam vůbec nelíbilo :-X Uplně zbytečně moc strojů, pouze jeden stojan na dřepy a jedna bench lavice, a na klasické JČ a VČ hrozne malo místa, stroje tam prostě dominovali :-X Bylo to tam všechno takové nablískané, naumělkované, hnus :-D A těch lidí co tam bylo, nejětší procento pak těch borcůl co si po příchodu místo strechingu kontrolovali nagelované vlasy v zrcadle a v duchu počítali kolik kdo zvedá :-X
Tlaky na šikmé s JČ
4 série
-u tohodle cviku sem si zvládnul položit činku na mobil v kapse, takže mám v prdeli display, a tím puádem si nemůžu váhy zapisovat a nemám podrobný zápis do logu :-X
Přítahy v předklonu
5 sérií
Ramena na divnym stroji
3 série
Biceps dolní kladka
6 sérií
Triceps horní kladka
4 série
Kliky na bradlech
3 série
Břicho
3 série zdvih nohou ve visu
3 série sklapovačky na zemi
3 série mohamedány na stroji
Až na to děsný fitko to šlo, pohoda, krk v klidu, tělo se adaptuje...
52. treninkovy den 17.3.2010
-trenink v gambra olomouc, ale nemel sem mobil tak nemam vubec zadny zapis ;-) ale dobre se cvicilo
6x70
3x5x80kg
Benchpress
10x50
10x60
10x65
7x70
7x65kg
Přítahy VČ v předklonu
5x10x50kg
Biceps VČ
4x10x30kg
15x20kg
Triceps horní kladka před hlavu
4x10x30kg
Dneska super trénink, lidí jak šlupek, asi je to tim ze prichazi leto a trapi je svedomi
Benchpress
10x60
8x70
5x75
5x80
5x80
9x60kg
-po dlouhé době mě ten bench i bavil a nebyl sem z něj znechucený :-D
Přítahy VČ v předklonu
10x40
2x10x50
9x50kg
Squat
10x50
7x70
5x80
6x85
15x50kg
Biceps EZ
4x10x30
15x20kg
Bench uzkým úchopem
5x50
3x10x45
15x35kg
- tohle mně bavilo asi nejvíc z celého tréninku, dolu pěkně pomalu, nahoru co nejrychlej, lokty striktně u těla
Na závěr ještě nějaký ty cviky na zpevnění středu těla, jinak super trénink, krásné počasí venku, málo lidí, ideálka :-)
Hezky pěkně ten bench, ..jsem si vzpoměl na to, jak si mi minule říkal, že ti nejde bench, že taháš malý váhy a já jsem na tom byl přesně naopak, šlo mi to, váhy slušný, osobáčky, a teď se to obrátilo, good for you .
K písničce - no koment, je úžasná poslouchám ji skoro furt .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Benchpress
10x60
6x70
6x70
6x70
8x60kg
-zas ten bench, nebyla sila, nebylo nic, hruuuuza :-X
Deadlift
6x90
5x100
5x110
5x110
5x110
-poslední série už dost na krev, ale spíš proto že nějak nestačila síla úchopu
Tlaky na ramena v sedě
7x18kg JČ
6x18
9x16
9x16
Bench na úzko
10x30
10x35
10x35
10x35
Horní kladka úzkým hmatem
10x60
10x70
5x80
8x75
15x65
-napadlo mě tohle dát místo bicepsových zdvihů, a ruce se při tom protáhly dost solidně, asi to občas zařadim :-) bavilo mě to
Nohy sem necvičil, byl sem po dlouhédobě běhat a pořád mně bolí :-X
A taky by mě zajímal váš názor jestli trénovat biceps+záda/triceps+kozy, nebo biceps+kozy/triceps+záda?
Lepší by byla asi ta varianta biceps+kozy/triceps+záda, protože při cvičení hrudníku ti budou spolupracovat i tricepsy a se zádama bicepsy (záleží na výběru cviku).
_________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
Já jsem taky jel dříve biceps+kozy/triceps+záda, a bylo to OK, tak to zkus. Nebo můžeš vyzkoušet třeba (když trenuješ 3x do týdně) tohle:
A: VRCH
B: SPODEK
C: CELÉ TĚLO
Zatím zdar
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Napřed cvič tu větší svalovou partii a pak teprve tu menší.Mě se nejvíc v objemu osvědčil systém 1+1. 1.den -prsa + záda,2.den-volno.3 den-ramena+bicep+triceps,4den-volno,5den-stehna,6.den-volno,7den-celý cyklus se opakuje.U tohoto tréninku jsem zaznamenal největší nárůst u obvodu rukou.Biceps+triceps jsem cvičil v supersériích.
Nebo můžeš dát:1.den -prsa + biceps,2.den-volno.3 den-záda +triceps,4den-volno,5den-stehna+ramena,6.den-volno,7den-celý cyklus se opakuje. Nebo taky systém 2+1.1.den-prsa+biceps,2den-záda+triceps,3.den-volno,4.den-ramena+hamsringy+břicho,5.den-
kvadricepsy + lýtka,6.den-volno,7den- celý cyklus se opakuje.Nedovedu si představit,že bych měl po těžkém tréninku zad měl ještě cvičit biceps a to samé u prsou a tricepsu.Záda s bicepsem nebo prsa s tricepsem bych nikdy necvičil protože je už mám tak vyčerpané,že už bych je nebyl schopný pořádně odcvičit.Ale někteří lidé toho právě využívají tak zvaného předvyčerpání svalu,který vlastně nepřímo zatěžují v předchozím cvičení jiné partie.Mě to ale absolutně nevyhovuje ale zkusit si to klidně můžeš a podle pocitu se pak můžeš rozhodnout.
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Mě osobně ve splitu vždy vyhovovalo cvičit ruce pohromadě, takže kozy + ruce/záda + ramena.
Z toho cos dal k výběru bych preferoval záda+biceps/kozy+triceps. Jsou to synergistické partie, takže je IMHO celkem logické cvičit je spolu. Nohy bych dal ke kozám.
EDIT: Teď jsem si přečetl, co napsal prochm. Tak já jsem přesně ten typ, kterému vyhovuje cvičit menší partii po větší a využít toho, že ten menší sval je už zahřátý a rozcvičený. Nemusím pak na ruce rvát velké váhy, spolehlivě je procvičím i tak. Jojo, 100 lidí, 100 názorů.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru