Ze včera brutální svalovka kvadricepsů, prdele, spodních zad, křidel, koz. Břicho mám natrenovany z nemocice z blití takže to je v pohodě =D.
Dneska jenom procházka a pak blbnutí z kroužkem. Asi 10stisků před koncem sem si uděl puchýř .
Zvolím postup českobudějovickýho Pavlíka a kvuli bebí si dám 14dní pauzu =D
Krevní testy: prej mi nějak moc padly destičky takže v utery du zas na kontorlu a kdyby to ještě padalo tak mi musí nějaký kapačkou přidat. Jinak sem v neutropii ale to už je klasika.
Volno
Relaxace. Protažení, který velice bodlo, horká koupel, masáž.
Nohy pořád namožený jak blázen asi sem to minule přetáhl .Kliky vcelku šli ale posledních 10kliků bylo jak tlačit 120kg na bench press .Sedy lehy se mi hrozně nechtěli dělat a trochu se mi u nich navalovalo. A přitahy dobry:)
Svalovka pomalu odeznívá, ale co je hlavní ja se cítím dobře:) Pomalu se snažim vracet do jidelničku (ikdyž dost věcí ještě nemůžu).Posledni 2-3dny je mi fakt dobře a to je hlavní!
Už tradiční rehabilitační procházka, vzkutku nic zajímavého. Co stojí za zmínku je že sem večer sežral velice obstojnou hromadu tataráku .To bych se na to podival aby si ke mě ty svaly nenašli cestu .
Squat: 4x20 + vest
Push-up : 4x20 + vest
Sklapky: 4x25
Good morning: 4x20
Pozn: Udělal sem asi minutový video a sestříh ho.Aby se neřeklo že tu nejsou treninkový materiály. Celkem to ušlo akorat ta neprustřelná vesta smrdí .Zitra budou zase namožený nožičky. Už to cítím .
Jinak celou moji pohybovou aktivitu v posledních dnech bych nazval výstižným slovním spojením COCO JAMBOO
Btw: ten film je hrozná uleťárna. Ale ja měl za to že si řikal že máš zkouknutý filmy o boxu. A ty místo toho sleduješ tohle, klan letajících dýk, neprustřelný mnich atd že?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru