|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
badevil

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
Tohle neni ojedinele, bohuzel komunismus co se tyka anonymnich udani funguje u nas vyborne.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
Na jednu stranu svinarna a trapny udani, na druhou stranu dobre mu tak, kdyz uz pokutujou a buzerujou, tak at poznaj jaky to je. Ze ma narozky je prima, ale prijit do prace nachcanej jak delo a byt policajt ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Na jednu stranu svinarna a trapny udani, na druhou stranu dobre mu tak, kdyz uz pokutujou a buzerujou, tak at poznaj jaky to je. Ze ma narozky je prima, ale prijit do prace nachcanej jak delo a byt policajt .. |
přesně tak, máš recht ... nehcápu co chce, jeho blbost a to, že ho někdo anonymně udal..no a? .... nemá chodit do jobu nachcanej, tuplem když je to polda .... v autě taky neřešej, jestli jsi měl včera narozky nebo neměl a dávaj dejchat... nechápu co se na tom komu nelíbí, že z toho má průsera ten polda
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Za boha nemůžu uběhnout 3000m / 12 minut ... :D dám vždycky 2900 a na posledních 100m už nestihnu :D kua a za tejden přijímačky a já chci plnej počet bodů :D |
Fuu... bezat priemernou rychlostou 15 km/h, 12 minut musi byt dost makacka...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | spider1029 napsal: | | Grimley napsal: | | Za boha nemůžu uběhnout 3000m / 12 minut ... :D dám vždycky 2900 a na posledních 100m už nestihnu :D kua a za tejden přijímačky a já chci plnej počet bodů :D |
Fuu... bezat priemernou rychlostou 15 km/h, 12 minut musi byt dost makacka... |
jo, já za 2 týdny taky běžím, 1500 za nejlépe 4:20 myslím |
kam se hlásíš? ..... já jdu na Univerzitu obrany a to je klasickej Cooper´s test .... viz. wikipedia... ale 3000m už je makačka jak sviň no ..:-/
to Spider : no dá se to, musí se člověk hecnout, ale chybí mi pokaždý 100 metrů, asi nějaký prokletí nebo co :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 10:03 pm Předmět: |
|
|
Masarykova :).....plus tam je ještě po*raný 100m plavání a 60m sprint :)
edit: jo a jacikuv celomotoricky test _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Masarykova :).....plus tam je ještě po*raný 100m plavání a 60m sprint :)
edit: jo a jacikuv celomotoricky test |
na masárně jsem teď :D ... na pedáku ...ale obor čj + zsv ... trochu krok vedle :D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: pá duben 16, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
Zaujimave ze podla toho, Cooper´s testu sa najlepsi vykon ocakava vo veku 17-20. Ja by som povedal ze to je okolo veku 22-25. Aj typek co ma drzi svetovy rekord 4750 metrov za 12 min. mal 22 rokov ked to zabehol.
|
|
| nahoru |
|
 |
IluvSunshine

|
Zaslal: so duben 17, 2010 8:06 am Předmět: |
|
|
Frozz - za dva tejdny? Vzdyt prijimacky jsou za 3 dny v utery ;) Sis to spletl s TSPckem ne? Kazdopadne predpokladam, ze se hlasis na SEBS, kdyz si vyjmenoval beh, plavani + jaciky.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so duben 17, 2010 7:39 pm Předmět: |
|
|
Proboha. Chvíli jsem to cvaknul na Novu a je tam předávání Andělů a když vidím, jak je Pergnerová vyzáblá a jaký dělá ksichty, docela bych řekl, že nasadila osvědčenou dietu šáňo a koks _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 17, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Proboha. Chvíli jsem to cvaknul na Novu a je tam předávání Andělů a když vidím, jak je Pergnerová vyzáblá a jaký dělá ksichty, docela bych řekl, že nasadila osvědčenou dietu šáňo a koks |
A to jsou momenty, kdy jsem rad, ze nemam uz vic jak rok televizu. Alespon se nemusim obavat takovych okamziku, ze to omylem prepnu na Novu a uvidim takove veci:) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po duben 19, 2010 3:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|