KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Onďa.

PříspěvekZaslal: so duben 17, 2010 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti s creatinem monohydrát pure od Multipower? Jak je to s jeho kvalitou oproti třeba Dymatize monohydrátu o tom jsem tu také nic nenašel a nebo oproti tak opěvovanému Weideru?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
veget_007

PříspěvekZaslal: st duben 21, 2010 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WIAL napsal:
zkus si precist minulych 127 stran topicu :) tam najdes odpoved

DIK za radu,presne to som urobil ale creatin s HMB na ktory sa pytam tak nik neporovnaval s normalnym...
Jeff Willett

PříspěvekZaslal: st duben 21, 2010 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onďa. napsal:
Máte někdo zkušenosti s creatinem monohydrát pure od Multipower? Jak je to s jeho kvalitou oproti třeba Dymatize monohydrátu o tom jsem tu také nic nenašel a nebo oproti tak opěvovanému Weideru?

Kvalita kreatinu od Multipoweru je úplně stejná jako je Weider, protože používají stejného dodavetele kreatinu pod ochrannou známkou CREAPURE (v současnosti je to nejlepší kreatin monohydrát na trhu celosvětově a taky nejúčinější, protože je testován na příměsi jako je Dicyandiamid (dimerizační produkt Cyanamidu), kreatinin a dihydrotriazin).Navíc tyto kreatiny mikronizují tak, že jsou jejich částečky jemné v podstatě jako pudr. Na trhu se běžně vyskytují produkty s více než 5 % nečistot. Pro kvalitu výrobku jsou zásadní způsob zacházení s nezpracovaným kreatinem monohydrátem. Nežádoucí příměsi obvykle obsahují kreatiny pocházející z Číny (poznáš velmi dobře dle ceny).Tipnul bych si, že Dymatize používá zrovna tento velmi levný a nebezpečný zdroj.
badevil

PříspěvekZaslal: st duben 21, 2010 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen doplnim, ze obchodni znacka Creapure se smi pouzivat jen pro kreatin od nemecke firmy AlzChem Trostberg. Pokud je za creapure vydavano neco jineho, tak to tak neni a je to zneuziti znacky.
boris89

PříspěvekZaslal: čt duben 22, 2010 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím borci,chtěl bych se Vás zeptat co je pravdy na tom, že je kofein není vhodný pri braní kreatinu??V práci jsem zvyklý pít kávu tak bych chtěl vědět jestli s tím mám přestat..Díky
Draper

PříspěvekZaslal: čt duben 22, 2010 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

boris89 napsal:
Zdravím borci,chtěl bych se Vás zeptat co je pravdy na tom, že je kofein není vhodný pri braní kreatinu??V práci jsem zvyklý pít kávu tak bych chtěl vědět jestli s tím mám přestat..Díky

Pokud to nebudes s kofeinem prehanet, tak se nemusis niceho bat, ale pij dostatek vody
veget_007

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 10:02 am    Předmět: ahojte Odpovědět s citátem

chcel by som sa spytat, ci ma niekto skusenosti zo strankov protein.sk ??? ponukaju kvalitny tovar,ci len nejake cinske napodobeniny,sa mi zdaju dost lacny
Prdka27

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cau, jak je na tom kreatin od Vitalmaxu? Byl mi doporucen jaky snim mate zkusenosti? Uz jsem ho objednal.
veget_007

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
Cau, jak je na tom kreatin od Vitalmaxu? Byl mi doporucen jaky snim mate zkusenosti? Uz jsem ho objednal.

mne ho vcera doniesol kurier a prave preto sa pytam na tu stranku protein.sk , lebo sa mi normalne tie kapsle daju otvorit dost lahucko..ze ci tam neje nejaka cina vysypana))
TS

PříspěvekZaslal: čt duben 29, 2010 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:

Proč to řešíš když už jsi ho obejdnal?
sajzz

PříspěvekZaslal: so květen 01, 2010 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcel by som sa spytat, ake mate skusenosti s kreatinom od firmy PENCO
DaVinci

PříspěvekZaslal: ne květen 02, 2010 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau,
Vím určitě, že podobných debilních dotazů už tu byly stovky, ale potřebuju od vás poradit ohledně kreatinu, protože ohledně tohoto doplnku nemám absolutně žádné zkušenosti. Dotazy mám 2.
1.je tento kreatin kvalitní?https://obchod.ronnie.cz/s-694-creatin-micronized.html (bohužel nemám zrovna moc peněz a tohle je ta cenově nejlepší varianta )
2.Kreatin plnáju používat po dobu 5ti týdnů 5g denně.
Je tato kůra dobrá?
Díky za případné rady.
hooliganko

PříspěvekZaslal: ne květen 02, 2010 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli ti jde o cenu i kvalitu , tak vezmi tento : https://obchod.ronnie.cz/s-2229-creatine-100-pure.html

je to od kvalitní značky , za bezkonkurenční cenu . Dávkování dej bud klasicky nasycovacku a potom udrzovacku , nebo 10g denne po dobu tech 5ti tydnu.
magion

PříspěvekZaslal: ne květen 02, 2010 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hooliganko: Muzes me rict, proc delas Scitecu reklamu, kdyz nema stebou co docineni a delas to uplne zadarmo?
hooliganko

PříspěvekZaslal: ne květen 02, 2010 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nemudruj , sam dobre vis , ze monohydrat je skoro fuk od koho koupis , on psal , ze jede podle ceny , takze podle ceny v posledni dobe vychazi od sciteku monohydrat ten , ktery sem poslal za nejakych 250 - 500g a scitec mam docela rad a kvalitni firma to je .
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: