Mišáku fakt velká gratulace! Po těch hovnech, kterými jsi prošel třeba s těma zádama je to fakt mazec ty čísla a ten pozved byl fakt lehkej! Měl jsem z toho radost i za tebe kámo! Btw: Kdybys to nedal byl jsem hned za tebou připravenej tě načutnout
_________________ Your penis will make more shadow than a tree.
230, 240 a 250kg... i posledni pokus vypada na videu trosku s rezervou, ale pocitove jsem to tak teda nevnimal :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ ...„I´m living my life too, I´m doing exactly what I wanna do, I found my passion, I´ve created my true calling in life, I´m living life on my terms..."
Divam se na to fotku z bence kdybys dal nohy co nejvic pod telo co to jde tak se do nich poradne zapres udelas tim i vetsi most a taky se me zda ze mas ty ruce az moc rozcapeny cimz to tahas strasne moc jenom kozama chce to drzet lokty co nejvic u tela a od tela je postupne roztahovat az do propnuti ruk tohle ti strasne pomuze ono se to nezda ale jakmile to dostanes do ruky +10kg je hned na svete, vim o cem mluvim ucil me mistr
takhle me to pripada z fotky, to video by me zajimalo a jeste nevim jaky byly pravidla jaky si mohl pouzivat vybaveni ale i ty bandy na zapesti udelaji svoje citis se jistejsi a takovej no vic v pohode
EDIT: a kdyby sis vzal nejaky volny nigga kratase tak zvednes prdel rozhodci to neuvidi a bencnes 200
Divam se na to fotku z bence kdybys dal nohy co nejvic pod telo co to jde tak se do nich poradne zapres udelas tim i vetsi most a taky se me zda ze mas ty ruce az moc rozcapeny cimz to tahas strasne moc jenom kozama chce to drzet lokty co nejvic u tela a od tela je postupne roztahovat az do propnuti ruk tohle ti strasne pomuze ono se to nezda ale jakmile to dostanes do ruky +10kg je hned na svete, vim o cem mluvim ucil me mistr
takhle me to pripada z fotky, to video by me zajimalo a jeste nevim jaky byly pravidla jaky si mohl pouzivat vybaveni ale i ty bandy na zapesti udelaji svoje citis se jistejsi a takovej no vic v pohode
EDIT: a kdyby sis vzal nejaky volny nigga kratase tak zvednes prdel rozhodci to neuvidi a bencnes 200
tak a uz drzim hubu
Bazzy, tak jak rikas nebencnu nic, ja bencuju pres triceps, ne prsama, ty bence jaky popisujes mi jsou uplne k nicemu. Bandaze mi maximalne vezmou cit z ruky, na benc je nepotrebuju. Touhle technikou co ted jedu jsem konecne udelal nejaky zlepseni, takze se toho budu drzet. Zajimavy je interview s Konstantinovsem, kde popisuje proc takhle bencuje (nechal jsem se trochu inspirovat) a dava to smysl.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
ja kdyz sem se ucil tuhle techniku tak me to neslo a bencoval sem min jak normalne pred tim a rikal sem si kua to je uplne na hovno ale postupne jsem si zvykl a slo to.. ale pokud ti slape neco jinyho samozrejme neni treba to menit
ja kdyz sem se ucil tuhle techniku tak me to neslo a bencoval sem min jak normalne pred tim a rikal sem si kua to je uplne na hovno ale postupne jsem si zvykl a slo to.. ale pokud ti slape neco jinyho samozrejme neni treba to menit
Ja jsem to taky kdysi zkousel a proste mi to nesedlo. ale i kdyby jo, tak bence ted na treninku zasadne jezdim bez mostu, na uzko (jeste o dlan uzsi nez ted na soutezi) a prakticky v kazdym treninku s pauzama na hrudniku, protoze to je vynikajici doplnkovej cvik pro dotlaky kdyz neco zvedam nad hlavu (tlakovy discipliny ve strongmanech)... No a menit techniku kvuli par kilum na jedny raw soutezi, to by byl nesmysl :) ja se nakonec na tech 170+ na uzko dostanu, jen to bude chvili trvat :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru