CIZO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CIZO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> CIZO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Velmen

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 2:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mišáku fakt velká gratulace! Po těch hovnech, kterými jsi prošel třeba s těma zádama je to fakt mazec ty čísla a ten pozved byl fakt lehkej! Měl jsem z toho radost i za tebe kámo! Btw: Kdybys to nedal byl jsem hned za tebou připravenej tě načutnout
Josef

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pár neupravených fotek:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
badevil

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sak to je kulturista ne? Ty noziska

Dost siroky uchop na benchi, to vypada ze hrudnik je slabina i silove trosku, zato ramena a triceps silne, a to je pro strongmana nejdulezitejsi.
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste drepiky, bence snad ani nema cenu nahravat

230, 240 a 250kg... i posledni pokus vypada na videu trosku s rezervou, ale pocitove jsem to tak teda nevnimal :)

Derek Poundstone
bikon

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Sak to je kulturista ne? Ty noziska

Dost siroky uchop na benchi, to vypada ze hrudnik je slabina i silove trosku, zato ramena a triceps silne, a to je pro strongmana nejdulezitejsi.

cizo od konstantinovse odkoukava zrejme vic, nez jenom tahy :). za chvilu budem mit svyho konstantinovse taky :)
badevil

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty zvedas jak stroj...
Tradewind

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju, draku! :)

CIZOPASNIK napsal:
Ted konecne muzu vypustit tezky drepy, ktery ve strongmanech preci jen nejsou uplne rozhodujici a zkusim se na tahy trochu zamerit.

Na tohle bacha. Je klidne mozny, ze kdyz drepy vypustis, tahy ti pujdou hur.

Hlavne bacha, at se nezranis, gl.
Ferry

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pátý snímek od shora :D jak jednou pravil klasik (tuším, že Holy)

Není důležité zvítězit, ale pořádně se najíst :-)
FilipDruss

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty záda brutální!

http://www.youtube.com/watch?v=yfGO3pr6rq4&feature=player_embedded
ZdenekRazic

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipDruss napsal:
Ty záda brutální!

jo zada jsou brutal.. pridavam se ke gratulaci..
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten bench mi naopak přijde dost úzkej. Jsem myslel, že je povinně daná šířka úchopu?
Bazzy

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Divam se na to fotku z bence kdybys dal nohy co nejvic pod telo co to jde tak se do nich poradne zapres udelas tim i vetsi most a taky se me zda ze mas ty ruce az moc rozcapeny cimz to tahas strasne moc jenom kozama chce to drzet lokty co nejvic u tela a od tela je postupne roztahovat az do propnuti ruk tohle ti strasne pomuze ono se to nezda ale jakmile to dostanes do ruky +10kg je hned na svete, vim o cem mluvim ucil me mistr

takhle me to pripada z fotky, to video by me zajimalo a jeste nevim jaky byly pravidla jaky si mohl pouzivat vybaveni ale i ty bandy na zapesti udelaji svoje citis se jistejsi a takovej no vic v pohode

EDIT: a kdyby sis vzal nejaky volny nigga kratase tak zvednes prdel rozhodci to neuvidi a bencnes 200

tak a uz drzim hubu
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
Divam se na to fotku z bence kdybys dal nohy co nejvic pod telo co to jde tak se do nich poradne zapres udelas tim i vetsi most a taky se me zda ze mas ty ruce az moc rozcapeny cimz to tahas strasne moc jenom kozama chce to drzet lokty co nejvic u tela a od tela je postupne roztahovat az do propnuti ruk tohle ti strasne pomuze ono se to nezda ale jakmile to dostanes do ruky +10kg je hned na svete, vim o cem mluvim ucil me mistr

takhle me to pripada z fotky, to video by me zajimalo a jeste nevim jaky byly pravidla jaky si mohl pouzivat vybaveni ale i ty bandy na zapesti udelaji svoje citis se jistejsi a takovej no vic v pohode

EDIT: a kdyby sis vzal nejaky volny nigga kratase tak zvednes prdel rozhodci to neuvidi a bencnes 200

tak a uz drzim hubu

Bazzy, tak jak rikas nebencnu nic, ja bencuju pres triceps, ne prsama, ty bence jaky popisujes mi jsou uplne k nicemu. Bandaze mi maximalne vezmou cit z ruky, na benc je nepotrebuju. Touhle technikou co ted jedu jsem konecne udelal nejaky zlepseni, takze se toho budu drzet. Zajimavy je interview s Konstantinovsem, kde popisuje proc takhle bencuje (nechal jsem se trochu inspirovat) a dava to smysl.

Derek Poundstone
Bazzy

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja kdyz sem se ucil tuhle techniku tak me to neslo a bencoval sem min jak normalne pred tim a rikal sem si kua to je uplne na hovno ale postupne jsem si zvykl a slo to.. ale pokud ti slape neco jinyho samozrejme neni treba to menit
CIZO

PříspěvekZaslal: po duben 26, 2010 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
ja kdyz sem se ucil tuhle techniku tak me to neslo a bencoval sem min jak normalne pred tim a rikal sem si kua to je uplne na hovno ale postupne jsem si zvykl a slo to.. ale pokud ti slape neco jinyho samozrejme neni treba to menit

Ja jsem to taky kdysi zkousel a proste mi to nesedlo. ale i kdyby jo, tak bence ted na treninku zasadne jezdim bez mostu, na uzko (jeste o dlan uzsi nez ted na soutezi) a prakticky v kazdym treninku s pauzama na hrudniku, protoze to je vynikajici doplnkovej cvik pro dotlaky kdyz neco zvedam nad hlavu (tlakovy discipliny ve strongmanech)... No a menit techniku kvuli par kilum na jedny raw soutezi, to by byl nesmysl :) ja se nakonec na tech 170+ na uzko dostanu, jen to bude chvili trvat :)

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CIZO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: