Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slash

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zvuk to ma krasnej, ta spojka, ale jen jako sucha spojka na Dukarně, ale z motoru kterej ma udajně najeto 140 tis km se mi teda nelibil :-D
JOga

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spider1029 napsal:
To ma zvuk ako 20-rocny Zetor

od sériový výroby má většina motorek zvuk jak fichtl, bo jak zetor , koupit si ladák je nutnost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JOga

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
Zvuk to ma krasnej:-D

nj, ale styděl bych se zastavit na křižovatce a nechat běžet motor na volnoběch
Slash

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kua :-D, todle nefandove nemužou pochopit :-D, to je prostě sucha spojka :-D, to musi takhle chrastit :-D, už když to bylo novy, takhle to znělo :-)
JOga

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slash napsal:
kua :-D, todle nefandove nemužou pochopit :-D, to je prostě sucha spojka :-D, to musi takhle chrastit :-D, už když to bylo novy, takhle to znělo :-)

jakej je s tim rozjezd, dost nahovno co?
Slash

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proč nahovno? Normalne, jako s jakoukoliv jinou motorkou :-), jen je to trosku tezsi na mackani :-)
Ernandes

PříspěvekZaslal: út duben 27, 2010 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Ernandes napsal:
agnez napsal:
Ze mi nekdo z bundy pocoroval klice i obcanku,nejhorsi je ze obcanku nikdy nenosim nikam,ted jsem ji mel nahodou z posty u sebe.
A ted mi pes rozhryzal zabky za litr zmetek jeden.

To mě mrzí

Udělal jsem ti něco špatného že se tomu směješ?Není to moc sranda když ti někdo vyčoruje byt..To mi přijde stejně ubohé a hloupé jako bych se ti smál že nemůžes pořádně ted cvičit

Já se směju tobě a ty se směj čemu chceš. Klidně tomu že nemužu cvičit pořadně mě je to fuk bo tě mám tam kde slunce nesvítí.

A aby to nebyl OT tak mě leze na nervy že už my agnez nespamuje poštu svýma pmkama kde si potřebuje vylít srdíčko!

Ne promiň kamarade už toho nechám....
badevil

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/198819-americanka-nutila-trinactileteho-chlapce-sahat-ji-na-prsa-dostala-dozivoti.html

Sice baba hnusna, ale ve 13ti co bych za to dal

ty voe doživotí?????
mysH

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je jasny, takovy zavazny zlocin! Se vsadim, ze kdyby toho kluka zastrelila, vykuchala a z jeho kuze si udelala novy boty, tak dostane min ..
agnez

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
agnez napsal:
Ernandes napsal:
agnez napsal:
Ze mi nekdo z bundy pocoroval klice i obcanku,nejhorsi je ze obcanku nikdy nenosim nikam,ted jsem ji mel nahodou z posty u sebe.
A ted mi pes rozhryzal zabky za litr zmetek jeden.

To mě mrzí

Udělal jsem ti něco špatného že se tomu směješ?Není to moc sranda když ti někdo vyčoruje byt..To mi přijde stejně ubohé a hloupé jako bych se ti smál že nemůžes pořádně ted cvičit

Já se směju tobě a ty se směj čemu chceš. Klidně tomu že nemužu cvičit pořadně mě je to fuk bo tě mám tam kde slunce nesvítí.

A aby to nebyl OT tak mě leze na nervy že už my agnez nespamuje poštu svýma pmkama kde si potřebuje vylít srdíčko!

Ne promiň kamarade už toho nechám....

To vim taky ze me,ale nevim proc.Ty si tezce na hlavu,chapu ze jsi po tezke nemoci,ale kdyz to nezvladas tak nereaguj uplne zbytecne ty hnusna drzko oskliva.
Poman

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Erny je náhodou štramák
Ernandes

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po těžké nemoci a pořád sem na tom líp jak ty krasavče ! A o reagovani uplně zbytečně máš co říkat: máš tu na foru tři prdele příspěvků ale je to jeden připič vedle druhýho kamaráde .
agnez

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Po těžké nemoci a pořád sem na tom líp jak ty krasavče ! A o reagovani uplně zbytečně máš co říkat: máš tu na foru tři prdele příspěvků ale je to jeden připič vedle druhýho kamaráde .

Pekne hovno jsi napsal,lip nevim v cem,ale budiz si to mysli.A ja na nikoho nereaguju tak jako ty rypave,kdyz rikas ze tu mam takove prispevky,ale k veci ne jako ty,ze se snazim vyvolat za kazdo ucenu flame,protoze se doma nudim.
Ernandes

PříspěvekZaslal: st duben 28, 2010 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oproti tobě asi ve všem kamarade . Akorat seš teda mnohem lepší v honění příspěvků jedním připíčem za druhým to ti de moc dobře

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: