|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slash
|
Zaslal: út duben 27, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
Zvuk to ma krasnej, ta spojka, ale jen jako sucha spojka na Dukarně, ale z motoru kterej ma udajně najeto 140 tis km se mi teda nelibil :-D _________________ [color=red:84a63ee026][b:84a63ee026][url=http://forum.ronnie.cz/slash-aneb-misak-sundava-vanu-t24722.html] Muj log: Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)[/url][/b:84a63ee026][/color:84a63ee026]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: út duben 27, 2010 8:03 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | To ma zvuk ako 20-rocny Zetor |
od sériový výroby má většina motorek zvuk jak fichtl, bo jak zetor , koupit si ladák je nutnost
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út duben 27, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Slash napsal: | | Zvuk to ma krasnej:-D |
nj, ale styděl bych se zastavit na křižovatce a nechat běžet motor na volnoběch
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: út duben 27, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
kua :-D, todle nefandove nemužou pochopit :-D, to je prostě sucha spojka :-D, to musi takhle chrastit :-D, už když to bylo novy, takhle to znělo :-) _________________ [color=red:84a63ee026][b:84a63ee026][url=http://forum.ronnie.cz/slash-aneb-misak-sundava-vanu-t24722.html] Muj log: Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)[/url][/b:84a63ee026][/color:84a63ee026]
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út duben 27, 2010 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Slash napsal: | | kua :-D, todle nefandove nemužou pochopit :-D, to je prostě sucha spojka :-D, to musi takhle chrastit :-D, už když to bylo novy, takhle to znělo :-) |
jakej je s tim rozjezd, dost nahovno co?
|
|
| nahoru |
|
 |
Slash
|
Zaslal: út duben 27, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
proč nahovno? Normalne, jako s jakoukoliv jinou motorkou :-), jen je to trosku tezsi na mackani :-) _________________ [color=red:84a63ee026][b:84a63ee026][url=http://forum.ronnie.cz/slash-aneb-misak-sundava-vanu-t24722.html] Muj log: Slash aneb "Mišák" sundává vanu ;-)[/url][/b:84a63ee026][/color:84a63ee026]
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út duben 27, 2010 9:22 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Ernandes napsal: | | agnez napsal: | Ze mi nekdo z bundy pocoroval klice i obcanku,nejhorsi je ze obcanku nikdy nenosim nikam,ted jsem ji mel nahodou z posty u sebe.
A ted mi pes rozhryzal zabky za litr zmetek jeden. |
To mě mrzí |
Udělal jsem ti něco špatného že se tomu směješ?Není to moc sranda když ti někdo vyčoruje byt..To mi přijde stejně ubohé a hloupé jako bych se ti smál že nemůžes pořádně ted cvičit |
Já se směju tobě a ty se směj čemu chceš. Klidně tomu že nemužu cvičit pořadně mě je to fuk bo tě mám tam kde slunce nesvítí.
A aby to nebyl OT tak mě leze na nervy že už my agnez nespamuje poštu svýma pmkama kde si potřebuje vylít srdíčko!
Ne promiň kamarade už toho nechám....
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: st duben 28, 2010 1:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st duben 28, 2010 2:38 pm Předmět: |
|
|
to je jasny, takovy zavazny zlocin! Se vsadim, ze kdyby toho kluka zastrelila, vykuchala a z jeho kuze si udelala novy boty, tak dostane min ..
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st duben 28, 2010 5:42 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | | agnez napsal: | | Ernandes napsal: | | agnez napsal: | Ze mi nekdo z bundy pocoroval klice i obcanku,nejhorsi je ze obcanku nikdy nenosim nikam,ted jsem ji mel nahodou z posty u sebe.
A ted mi pes rozhryzal zabky za litr zmetek jeden. |
To mě mrzí |
Udělal jsem ti něco špatného že se tomu směješ?Není to moc sranda když ti někdo vyčoruje byt..To mi přijde stejně ubohé a hloupé jako bych se ti smál že nemůžes pořádně ted cvičit |
Já se směju tobě a ty se směj čemu chceš. Klidně tomu že nemužu cvičit pořadně mě je to fuk bo tě mám tam kde slunce nesvítí.
A aby to nebyl OT tak mě leze na nervy že už my agnez nespamuje poštu svýma pmkama kde si potřebuje vylít srdíčko!
Ne promiň kamarade už toho nechám.... |
To vim taky ze me,ale nevim proc.Ty si tezce na hlavu,chapu ze jsi po tezke nemoci,ale kdyz to nezvladas tak nereaguj uplne zbytecne ty hnusna drzko oskliva.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st duben 28, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
Erny je náhodou štramák _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st duben 28, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
Po těžké nemoci a pořád sem na tom líp jak ty krasavče  ! A o reagovani uplně zbytečně máš co říkat: máš tu na foru tři prdele příspěvků ale je to jeden připič vedle druhýho kamaráde  .
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st duben 28, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | Po těžké nemoci a pořád sem na tom líp jak ty krasavče ! A o reagovani uplně zbytečně máš co říkat: máš tu na foru tři prdele příspěvků ale je to jeden připič vedle druhýho kamaráde . |
Pekne hovno jsi napsal,lip nevim v cem,ale budiz si to mysli.A ja na nikoho nereaguju tak jako ty rypave,kdyz rikas ze tu mam takove prispevky,ale k veci ne jako ty,ze se snazim vyvolat za kazdo ucenu flame,protoze se doma nudim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|