|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
| bikon napsal: | | jak dlouho tehda cvicils ? ale od ty doby bench posunuls pekne. bych ale cekal vetsi cislo v tom veku vzhledem k poslednim souteznim vykonum. jak to tehda bylo se stopkou na benchu ? |
Do posilovny jsem zacal chodit asi az tak dva roky pred tim (doma v obyvaku jsem ale prohanel jednorucky uz o dost let driv ).
Se stopkou to bylo v podstate stejne jako dnes. Rozhodci ti daval povel, kdy muzes zacit zvedat.
Ono to tehdy bylo fakt jiny, nikdo jsme neznali techniku, doplnky vyzivy zadny, vybaveni zadny, treninkovy znalosti taktez
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | Lifte ked som ta naposledy videl tak sa mi nezdalo ze by si mal ruky dlhe az po kolena, ale ten nepomer medzi benchom a mrtvolou je naozaj zabavny . To som este nevidel, 120 vs 281. |
Vzdyt on tam ten rnepomer taky preze vsechnu snahu zustal
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Ty mas fakt 120 bench a 280 mrtvolu? |
To bylo v roce 1993. Ted mam bench 192 a mrtvolu 320
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá květen 07, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
no ale progress si spravil vacsi na benchi ako na mrtvole _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
radeczek

|
Zaslal: so květen 08, 2010 3:03 pm Předmět: |
|
|
17 let, 74kg, cca. půl roku pořádného cvičení, dneska proběhla zkouška maximálek
dřep ass to grass- 122
bench - 82
tah (vyborna technika, zadne krive zada apod.) - 150
dřep jakžtakž
bench mi dela blby stav, proste mi nejde
tah spokojenost
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so květen 08, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
Píšu za Jiříka...
Dnes na MČR 120 kg TH, 21 let:
Trh 185 kg
Nadhoz 232 kg
Nauvěřitelné výkony! _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 9:54 am Předmět: |
|
|
Super výkony !  gratulace Jirkovi _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnymalis
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 10:40 am Předmět: |
|
|
TV:114kg,Bench:200 3krat dotek na hrudnik a zpet:))
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: ne květen 09, 2010 10:53 am Předmět: |
|
|
Dnes 20 kg dole a váhovka do 90 kg :-) I když o 0,1, ale je to tam!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 09, 2010 11:14 am Předmět: |
|
|
BW 81, 187cm, 18let - MT 1x120kg bez háků a opasku, doposud jsem jel max do 90kg. Bez silových rutin. Byla ještě malá rezerva. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 09, 2010 11:43 am Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | Frozz. napsal: | | BW 81, 187cm, 18let - MT 1x120kg bez háků a opasku, doposud jsem jel max do 90kg. Bez silových rutin. Byla ještě malá rezerva. |
Podle videa byla ta rezerva minimálně 30 kilo |
Fakt? Tak to díky, vím že tam byla, ale nedokážu odhadnout kolik kg. Tak někdy příště, až bude chuť a energie zkusím o něco navýšit a uvidím jak to dopadne. Ale pásek si asi vezmu, přece jenom jsou to maximálky no. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|