|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 11, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Rischard1
|
Zaslal: út květen 11, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
gratulace k osobacku a o tom BG uz tady posloucham nejak moc komentaru asi se tam cestou na slovac brzo podivam  no a hlavne se brzo uzdrav  toho bacila sis asi privezl z Brna, oni tam asi davaj pred a po cviceni panaka slivky (alespon to takhle delali v praci kdyz sem delal v Uherskem Hradisti  ) _________________ Rischard objevitel prvni !!!
Naposledy upravil Rischard1 dne út květen 11, 2010 8:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út květen 11, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
Rischard: diky :), už bych se toho chtěl zbavit no, blbá nemoc.
Ernandes: díky že si mi to řekl, jsem hrozně rád  .
Johny: mě taky, to oni na nás dělají finty že ta osa má jen 15kg _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 11, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
Ernandes ma pravdu....muzes byt rad, pokud jsi tam mel vubec tak 83 maximalne  A navic mame tam 3 druhy os a kazda vazi jinak _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út květen 11, 2010 9:41 pm Předmět: |
|
|
Je jich v Brně určitě hodně. Jestli ti přijde, že těch pár lidí, co tady píše, že chodí tam, je celý Brno, tak už chápu tvoje rozčarování. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st květen 12, 2010 12:30 pm Předmět: |
|
|
Tak já jsem tam byl jenom jednou, takže to asi nemůžu moc posoudit, ale přesto:
1. Pěkný baby
2. Voda zadarmo
3. Velká, dobře vybavená posilka, parádní podložky na MT atd.
4. Dobrý sprchy (oproti těm, co máme u nás jsou ale dobrý všechny  )
5. Dáš si osobák
6. Když přicházíš a odcházíš tak si prohlídneš celou škálu suplementů od Extrifitu  včetně nejslavnějšího Compress BIG
Byly tam i nevýhody, třeba ta osa s kterou jsme dřepovali byla na hovno, neuměl jsem spočítat kolik váží jednoručky a nějaký zmrdi mi pořád lezli na lavičku, ale to jsou detaily _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so květen 15, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, tak za 11 dní jdu k maturitě, takže mě čeká učení, držte mi palce ať to dám jak hovno  .
Tady něco pro zasmání:
Zdraví Frozz
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 17, 2010 3:41 pm Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ - 17.5.2010
POSILOVNA
FULLBODY - co mě napadlo
Dřepy:
10x20kg
2x10x50kg
2x8x60kg
2x6x70kg
1x5x80kg
2x5x90kg
Tlaky JČ hlavou nahoru:
5x8x17kg
Hyperextenze
3x15
Bic. zdvihy velkou osou:
10x20kg
3x6x30kg
2x3x40kg
Tric. kliky na bradlech:
10x 10x 8x 8x
Zkracovačky na zemi:
3x20
Poznámka:
Posilka po nemoci, takový průměr... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po květen 17, 2010 4:08 pm Předmět: |
|
|
Maturita je dávačka, jestli půjdeš někdy na vejšku nebo kvalitní vošku, tak si vzpomeneš s radostí na maturu hned o prvním zkouškovém, to ti garantuju
Každopádně hodně štěstí. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|