|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
IluvSunshine

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 10:16 pm Předmět: |
|
|
No rofl, dobrej exploit, chvili mi trvalo nez jsem se zorientoval :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so květen 22, 2010 9:58 am Předmět: |
|
|
Akorat nejsem červej vole
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 22, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Black Dragon napsal: |
Typico to je frajerina jak svina ... ti borci maji absolutne muj respekt, nalitnout tam bez protiuderaku, akorat neprustrelka, jinak hadry a baret ... me poser zada ...
Takhle to ma vypadat ... delas bordel, dostanes pres drzku ... doprdele s humanismem ... ti zmrdi si to priste rozmysli delat nejakej bordel ... |
Zas nebud urputák,mlátit lidi když leží po hlavně je pěkná prasárna.Maj je jednoduše vytlačit. |
prasarna to neni nemaji tam lezt.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Chcipam bolesti zubu ale mam jeste vetsi strach jit na pohotovost k zubari |
Jednou sem sel a jenom me vyplachla pusu a nazdar...musel sem stejne cekat na pondeli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 7:34 pm Předmět: |
|
|
Když jsem dneska přišel z práce tak jsem zjistil, že mi ventilačkou vlezla do pokoje vlaštovka. Což by nebylo tak strašný, jenže ona za tu dobu stihla posrat celej stůl, myš od PC, parapet a ještě mi rozházela želatinový tablety co jsem měl na stole, rozvrtala lógr od kafe a taky mi rozházela ponožky, který jsem měl na židli. Nejhorší, je že se teď u toho stolu vůbec necejtím komfortně. Pokládal jsem si na něj jídlo a teď i když jsem to umyl mám pořád pocit, že na něm ležej ty ptačí hovna  Takže pociťuju trochu odpor _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
Datové schránky
Tak debilně udělaný systém, jako jsou naše super bomba datové schránky jsem snad nikde v životě neviděl.
Ten co to navrhoval tak jak to ted je, by zasloužil dekapitaci.
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
Zaslal: pá květen 28, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Když jsem dneska přišel z práce tak jsem zjistil, že mi ventilačkou vlezla do pokoje vlaštovka. Což by nebylo tak strašný, jenže ona za tu dobu stihla posrat celej stůl, myš od PC, parapet a ještě mi rozházela želatinový tablety co jsem měl na stole, rozvrtala lógr od kafe a taky mi rozházela ponožky, který jsem měl na židli. Nejhorší, je že se teď u toho stolu vůbec necejtím komfortně. Pokládal jsem si na něj jídlo a teď i když jsem to umyl mám pořád pocit, že na něm ležej ty ptačí hovna Takže pociťuju trochu odpor |
Pobavilo
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|