|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ernandes

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 10:19 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | nerikej mi ze si to jel na maximalni rychlost s maximalni vytacenim ramen a prodluzovanim uderu voe |
Si blazen? To by mě dneska zpopelňovali
Jel sem to stylem pohodové aerobky. Protože nemám pořádný boty na běhání tak sem si udělal takovou aerobku spíš na vršek Udery byli vedený pěkně z volna švihově a bez použití nějaké síly .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
Shrnutí předchozího cvičebního roku
-Minulej týden to byl přesně rok co jsem začal smysluplně cvičit a tak sem napíšu nějaký porovnání před a potom  .
Nebýt nemoci jsem mohl výkony ještě navýšit ale čert to vem. Času dost. V kolonce "Před" budou údaje kterých sem dosahoval cca před rokem a v kolonce "Po" budou údaje kterých sem dosáhle před nemocí.
...............................Před .............. -................... Po
Benč........................5x87..................................5x110
Dřep........................5x100.................................5x145
Mrtvola....................5x100.................................5x170
Shyby ......................12x....................................21x
Military press............5x50..................................5x70
Váha .......................83Kg ..................................94Kg
Všchny hodnoty v tabulce "Po" jsem dosáhl před 20.12.2009 (tedy za cca 7 měsíců kvalitního treninku). Potom bohužel nasledovalo zhruba 5měsíců lečby takže těžko říct kde jsem s výkonama teď.
Doufám že následující cvičební rok bude úspěšný a přínosný jako ten minulí a vyhnou se mi nemoci a zranění  .
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 11:26 am Předmět: |
|
|
Velmi pekne zlepsenie Ernandes a vobec pekne vykony "po". Inak prepac, nechce sa mi prechadzat spatne cely log, ale nakolko si v tom relevantom obdobi siloveho zlepsenia trenoval nieco ine (kondicia, iny sport, atd...)? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Velmi pekne zlepsenie Ernandes a vobec pekne vykony "po". Inak prepac, nechce sa mi prechadzat spatne cely log, ale nakolko si v tom relevantom obdobi siloveho zlepsenia trenoval nieco ine (kondicia, iny sport, atd...)? |
Kondičku jako takovou sem zvlášť netrénoval vůbec, ale na druhou stranu dost často obsahovali moje silový rutiny cviky s relativně velkou váhou a velkým počtem opakvání (např. pracovní serie na mrtvole 10x140-150kg clean & jerk 12x50, dřepy atd.) No a k tomu 2hod vale tuda týdně.
Nezdá se to ale na cvicích jako sou přemístění s vyrazem, mrtvole, dřepech se dá vybudovat dobrá kondice
Dinamický hluboký dřepy byli určitě důvodem proč sem zaběhl 100m za 12s
a komplexní vicekloubový cviky zase pro svalovou vytrvalost abych zaběhl 1000m za 3min a to bez toho abych za celýho pul roku obul tenisky a šel si zaběhat
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
A ještě jsi zapomněl dodat, že jsi nás tím všechny v BG a i jinde sral :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 12:32 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | A ještě jsi zapomněl dodat, že jsi nás tím všechny v BG a i jinde sral :-) |
A vy ste mi to nepřáli a tak sem onemocněl. I vy lotři .
To sou akorat začatečnický pokroky Petře
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: ne květen 23, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
23.5.2010
Walk 5km - 65min
Hyperexension: 4xMax
ABs mix: 4xMax
Neck ex.: 4xMax
Forearm ex.: 3xMax
Ad) Takoví večení šmrdlání. Z včerejší aerobky namožený trapezy,ramena,vrchní záda, křídla, břicho  Zařadíme častěji  Moc dobrý  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: po květen 24, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
24.5.2010
Push-ups +12kg: 4x25
Body row: 4x20
Squat+military press+squat: 4x10
Calves ex.: 3x30
ad)Dusno...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: út květen 25, 2010 8:26 pm Předmět: |
|
|
25.5.2010
Plank: 4x60sec
Bridge ex.: 4x30sec
ad)Most na pěstech protože normalně mě z toho bolelo zapěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: st květen 26, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
| exploier napsal: | Tome nemůžeš ty cviky psát česky?Učil jsem se německy a některé názvy nechápu. |
Buď to slovo dej do internetovýho překladače a nebo na youtube. Problem je že dost cviků znám jen anglickým názvem a aby byla v tom zápisu trošku ucelenost tak to hažu anglicky všechno.
edit: popřípadě mi napiš soukromou zprávu a ja ti to rád vysvětlím
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|