|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Gohan napsal: | Datové schránky | Co ti na tom vadí? Pokud pominu, že to nepodporuje Operu, což se dá řešit. |
Vadí mi to a hodně.
Nepodporuej to chrome.První komplikace.
Po zapnutí firefoxu jsem se tam lognul a chtělo to po mě změnu hesla (WTF? Tak snad si aspon rozhodnu sám kdy si chci změnit heslo ne?) jinak mě to nepustilo dál.
Další komplikace.
Po změnění hesla pod výhružkou "Změn si to heslo jinak vám tuto službu zpoplatníme" jsem klikl na zprávu ejhle debilové zase něco změnili a firefox hlásil neznámž plugin. ok nainstaloval jsem ho. Po restartu firefoxu se opět lognu do schránky, klidni an zprávu a ejhle, ono se to zaser estartuje a tentokrát se mi něco instaluje do PC. Tak kurva když už něco mění, tak snad mají dát vědět, že něco mění ať to vím a potom do sebe nezapadjí takové nepříjemnosti jedna za druhou což mě opravdu vytočilo. Ale néé oni vlastně dali vědět, ale do datové schránky (einštajni jako prase)
Proste je to picovina, dalsi hovnarska byrokracie tentokrát v e-formě.
Aby za mě nějaký program rozhodoval kdy si chci a dky nechci změnit heslo je na mě už trošku moc. Nesralo by mě kdyby tam bylo něco jako: Navrhujeme vám ,aby jste si změnil heslo. Ne to co tam bylo dneska "Už vám zbývá jen 5 přihlášení (Jak je asi vypotřebuju když mě to nepustí dál) změnte si heslo jinak vám službu zpoplatníme"
Prostě kokotina. Jo a abych nezapomněl, ještě když si chci prohlídnout dokumet tak acrobat reader . Takze nejenom ze si zbytecne instaluju nejake jejich hovno abych si mohl tu zpravu zobrazit (Jako by byl problem dat tam prepinatko ve smyslu "zobrazit v jednoduchem zobrazeni") tak jeste acrobat reader novy stahovat.
Proste spatne. Muj nazor. Nakopat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
IluvSunshine

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Když jsem dneska přišel z práce tak jsem zjistil, že mi ventilačkou vlezla do pokoje vlaštovka. Což by nebylo tak strašný, jenže ona za tu dobu stihla posrat celej stůl, myš od PC, parapet a ještě mi rozházela želatinový tablety co jsem měl na stole, rozvrtala lógr od kafe a taky mi rozházela ponožky, který jsem měl na židli. Nejhorší, je že se teď u toho stolu vůbec necejtím komfortně. Pokládal jsem si na něj jídlo a teď i když jsem to umyl mám pořád pocit, že na něm ležej ty ptačí hovna Takže pociťuju trochu odpor |
Hahaha, to se mi jednou stalo taky ;)) Jen sem si na deset minut odskocil a kdyz sem se vratil, tak sem sranec pres celej monitor a trosku toho bylo i na kresle. Ptaka sem teda neidentifikoval, ale myslim, ze to urcite byl jeden z takovejch malejch zlutejch co mi tu poskakuji za oknem :x
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: pá květen 28, 2010 10:20 pm Předmět: |
|
|
bacha na plostice vsi a podobne. tiez nam raz do bytu vletela lastovicka neboli sme doma tak dokonca zdochla a potom sme sa tej havede nevedeli zbavit niekolko ROKOV!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: so květen 29, 2010 1:20 am Předmět: |
|
|
| IluvSunshine napsal: | | Azmodan napsal: | Když jsem dneska přišel z práce tak jsem zjistil, že mi ventilačkou vlezla do pokoje vlaštovka. Což by nebylo tak strašný, jenže ona za tu dobu stihla posrat celej stůl, myš od PC, parapet a ještě mi rozházela želatinový tablety co jsem měl na stole, rozvrtala lógr od kafe a taky mi rozházela ponožky, který jsem měl na židli. Nejhorší, je že se teď u toho stolu vůbec necejtím komfortně. Pokládal jsem si na něj jídlo a teď i když jsem to umyl mám pořád pocit, že na něm ležej ty ptačí hovna Takže pociťuju trochu odpor |
Hahaha, to se mi jednou stalo taky ;)) Jen sem si na deset minut odskocil a kdyz sem se vratil, tak sem sranec pres celej monitor a trosku toho bylo i na kresle. Ptaka sem teda neidentifikoval, ale myslim, ze to urcite byl jeden z takovejch malejch zlutejch co mi tu poskakuji za oknem :x |
(nic ve zlým:)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so květen 29, 2010 8:28 am Předmět: |
|
|
| IluvSunshine napsal: | | Azmodan napsal: | Když jsem dneska přišel z práce tak jsem zjistil, že mi ventilačkou vlezla do pokoje vlaštovka. Což by nebylo tak strašný, jenže ona za tu dobu stihla posrat celej stůl, myš od PC, parapet a ještě mi rozházela želatinový tablety co jsem měl na stole, rozvrtala lógr od kafe a taky mi rozházela ponožky, který jsem měl na židli. Nejhorší, je že se teď u toho stolu vůbec necejtím komfortně. Pokládal jsem si na něj jídlo a teď i když jsem to umyl mám pořád pocit, že na něm ležej ty ptačí hovna Takže pociťuju trochu odpor |
Hahaha, to se mi jednou stalo taky ;)) Jen sem si na deset minut odskocil a kdyz sem se vratil, tak sem sranec pres celej monitor a trosku toho bylo i na kresle. Ptaka sem teda neidentifikoval, ale myslim, ze to urcite byl jeden z takovejch malejch zlutejch co mi tu poskakuji za oknem :x |
No já ji identifikoval, protože tam na mě čekala, byla schovaná pod skříňkou a hlídal jí pes, kterej se jí snažil vyšťourat packou. Takže jsem jí pak ještě musel odchytit a vypustit _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne květen 30, 2010 11:59 am Předmět: |
|
|
| ZanyK napsal: | Zablokovana bederni pater, citim se jako by mi bylo 90, ponevadz se sotva hnu |
z čeho se ti to stalo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po květen 31, 2010 9:40 am Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | IluvSunshine napsal: | | Azmodan napsal: | Když jsem dneska přišel z práce tak jsem zjistil, že mi ventilačkou vlezla do pokoje vlaštovka. Což by nebylo tak strašný, jenže ona za tu dobu stihla posrat celej stůl, myš od PC, parapet a ještě mi rozházela želatinový tablety co jsem měl na stole, rozvrtala lógr od kafe a taky mi rozházela ponožky, který jsem měl na židli. Nejhorší, je že se teď u toho stolu vůbec necejtím komfortně. Pokládal jsem si na něj jídlo a teď i když jsem to umyl mám pořád pocit, že na něm ležej ty ptačí hovna Takže pociťuju trochu odpor |
No já ji identifikoval, protože tam na mě čekala, byla schovaná pod skříňkou a hlídal jí pes, kterej se jí snažil vyšťourat packou. Takže jsem jí pak ještě musel odchytit a vypustit |
Takhle jsem se dlouho nezasmála:-)
Připomíná mi to historku, kdy jsem ráno přišla ke skleníku a ten byl celý doslova jako okázený bahnem. Říkám si, že to udělal buď milovaný soused, nebo nějaké hodné děti a nadávám jako špaček. Po bližším ohledání jsme ale zjistila, že se nad skleníkem prolétlo hejno divokých kačen a zřejmě je něco vylekalo, tak "to" pustily všechny naráz....buhužel zrovna když byly nad skleníkem Něco takového jsem nikdy neviděla a doufám, že nikdy neuvidím... _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: po květen 31, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
| Markisha napsal: | Mně osobně leze na nervy Badevil Tady asi nejde dát někoho do ignorace, že by člověk jeho příspěvky neviděl? Ten člověk mě silně irituje. |
Ty moc dobre neneses nejaky rozhovory (nedejboze kritiku) na tema tvoji dokonale diety co? Uplne by stacilo napsat me treba PM at ti nepisu do logu.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po květen 31, 2010 11:09 am Předmět: |
|
|
Záda, vletěl jsem do toho po nemoci moc dychtivě a výsledek se dostavil _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
Zaslal: po květen 31, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Coolik
|
Zaslal: po květen 31, 2010 11:36 am Předmět: |
|
|
Hm, tak proc radi holce, co ma 90 kilo a cvici s cinkama, prijem o 100g sachru? Vzdyt pise, ze ji jde vaha stale dolu, tak prece neni zatim treba zarazovat sachr.vlny nebo snad celkove nizky prijem sachru.
Plus jeho posledni post o afektovanosti je uz celkem trapnej. Takhle ji urcite moc nepomuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: po květen 31, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Markisha napsal: | Mně osobně leze na nervy Badevil Tady asi nejde dát někoho do ignorace, že by člověk jeho příspěvky neviděl? Ten člověk mě silně irituje. |
Ty moc dobre neneses nejaky rozhovory (nedejboze kritiku) na tema tvoji dokonale diety co? Uplne by stacilo napsat me treba PM at ti nepisu do logu. |
Ne ty mě irituješ všude
u Moniccy v logu, kdy jí schvaluješ, když jí pod 5000 kj
u Luccy kdy mě i jí nadáváš do sviní
i všude jinde kde prudíš, prudíš a prudíš všechny kolem svýma jízlivýma komentářema
a proč? protože jsi debil, který si ho chodí honit asi do márnice nad kostrama a nabádá k tomu i ostatní.
s láskou
OPRAVDU TLUSTÁ AFEKTOVANÁ ŽENSKÁ, jak jsme poctil u mě na logu
P.S. mně opravdu už do logu nepiš
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: po květen 31, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
| hooliganko napsal: | | badevil napsal: | | Markisha napsal: | Mně osobně leze na nervy Badevil Tady asi nejde dát někoho do ignorace, že by člověk jeho příspěvky neviděl? Ten člověk mě silně irituje. |
Ty moc dobre neneses nejaky rozhovory (nedejboze kritiku) na tema tvoji dokonale diety co? Uplne by stacilo napsat me treba PM at ti nepisu do logu. |
badevil je jeden z mala , co vi co mluvi , takze bych jeho prispevky urcite nebral na lehkou vahu , jen muj nazor , no offense |
Já myslím, že ví velký hovno a jednostranně zaměřenej na nízkosacharidové diety, i když jich je na tisíce a na každýho funguje něco jinýho. Proč nechci hýbat se sacharidy jsem už vysvětlovala...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|