|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: út červen 01, 2010 7:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červen 01, 2010 8:17 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | http://www.dsl.cz/clanek/1795-spoluprace-bsa-a-ministerstva-financi-8222-hardware-bez-softwaru-neni-uznatelny-da-ovy-naklad-8220-aneb-bezplatny-software-je-automaticky-piratsky
ja to nekde uz nedavno cetl a fakt jsem myslel, ze je to jen blby vtip .. | Tady je to popsáno trochu lépe...
http://www.abclinuxu.cz/clanky/mfcr-bsa-open-source
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červen 01, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 01, 2010 12:07 pm Předmět: |
|
|
Libi se mi ten komentar co ma nejvic hlasu ...skoda, ze mu to nemuze vratit ... je mi z toho nabliti ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 01, 2010 12:09 pm Předmět: |
|
|
To se prostě pochopit nedá .... na to člověk prostě musí trpět nějakou duševní poruchou. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: út červen 01, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út červen 01, 2010 1:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: út červen 01, 2010 1:16 pm Předmět: |
|
|
No a už zase vidím rudě...
Můj názor, že bych tyhle lidi trestala ústavním léčením, protože tihle lidi se zvířaty začnou a nakonec to může skončit u dětí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červen 01, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: |
Libi se mi ten komentar co ma nejvic hlasu ...skoda, ze mu to nemuze vratit ... je mi z toho nabliti ... |
Nejhorsi, ze to zvire casto ani se nebrani protoze je to jeho pan..
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červen 01, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červen 01, 2010 1:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 01, 2010 2:21 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | | Black Dragon napsal: |
Libi se mi ten komentar co ma nejvic hlasu ...skoda, ze mu to nemuze vratit ... je mi z toho nabliti ... |
Nejhorsi, ze to zvire casto ani se nebrani protoze je to jeho pan.. |
Nasili na zviratech mne vadi vic nez na lidech, proste kdyz vidim biteho psa a cloveka, mnohem vic emoci u me vzbuzuje prvi pripad.
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: út červen 01, 2010 2:46 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | badevil napsal: | | Black Dragon napsal: |
Nejhorsi, ze to zvire casto ani se nebrani protoze je to jeho pan.. |
Nasili na zviratech mne vadi vic nez na lidech, proste kdyz vidim biteho psa a cloveka, mnohem vic emoci u me vzbuzuje prvi pripad. |
tak to je přesný u mě taky.... asi je to tím, že to zvíře nemluví a nemá nejmenší šanci se ubránit v takovémhle případě ,.. _________________ "Mě je dvacet a kolik je Vám?" ..... "Já jsem pedofil"
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červen 01, 2010 3:27 pm Předmět: |
|
|
Tohle me doslo na mail
ahoj
Mé jméno je Nancy Adams jsem mladá dívka usilující o lásku viděl jsem váš profil dnes v (www.ronnie.cz) a zjistíte, že jste hoden být moje jako někdo koho mohu ležel na ruce tak dlouho, jak je láska obavy, starostlivost a teassing vás všechny noční, Máte-li zájem dozvědět se více a pro mě poslnat nějaké fotky z dolu, prosím kontaktujte mě tedy čeká, že slyším od vás. (nancyadams300@yahoo.in)
nancyadams300@yahoo.in
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|