|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Thorius
(ban)
|
Zaslal: út červen 01, 2010 9:08 pm Předmět: |
|
|
jn, bohužel... Pravý deprese jsou neskutečný svině
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út červen 01, 2010 10:11 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | Tohle me doslo na mail
ahoj
Mé jméno je Nancy Adams jsem mladá dívka usilující o lásku viděl jsem váš profil dnes v (www.ronnie.cz) a zjistíte, že jste hoden být moje jako někdo koho mohu ležel na ruce tak dlouho, jak je láska obavy, starostlivost a teassing vás všechny noční, Máte-li zájem dozvědět se více a pro mě poslnat nějaké fotky z dolu , prosím kontaktujte mě tedy čeká, že slyším od vás. (nancyadams300@yahoo.in)
nancyadams300@yahoo.in |
Asi pracuje někde v Ostravě _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út červen 01, 2010 10:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 01, 2010 10:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: st červen 02, 2010 4:36 am Předmět: |
|
|
| Thorius napsal: | | jn, bohužel... Pravý deprese jsou neskutečný svině |
je to peklo
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 02, 2010 5:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st červen 02, 2010 8:45 am Předmět: |
|
|
Je mozne ze sa mylim, ale ta informacia je trochu zavadzajuca. Na beznu chripku umieraju prevazne starsi ludia, nieje moc bezne aby na obycajnu chripku zomrel zdravy mlady clovek.
Na druhu stranu, 50% obeti tej zmutovanej prasacej chripky boli vo veku pod 45 rokov. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
Zaslal: st červen 02, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
Podle mně šlo jen o uměle nafouknutou bublinu. Naprostá většina z těch, co zemřeli, byli lidé s těžkou základní diagnózou (kardiovaskulární selhávání, nádorový nebo metabolický onemocnění atd.). Navíc ten pandemickej kmen chřipky není nijak extra virulentnější než "běžná sezóní chřipka", jde jen o to, že prostě jeden antigenní kmen rychle převládne nad ostatníma, ale průběh nemoci a následky jsou v podstatě stejný...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 02, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
Včerejší příhoda: Jedu si to o půlnoci z ČB domů a proti mě auto a bliká jak oživot...napadla mě hned bouračka tak jsem zpomalil na 70 a vidim na levý straně auto s majákem a dálkovejma proti, ještě zpomalim tak na 40, furt vidim hovno, protože ty pičusové svítí dálkovejma, najednou se v mym pruhu vyobrazí 2-3 postavy, tak to strhnu uplně ke kraji, ono i rychlost kolem 30tky byla dost rychlá proti někomu kdo stojí, a koukám, ty VOLE KURVA, to nejsou žádný postavy ale nohy tý největší krávy, co jsem kdy v životě viděl, fuj, vyhnul jsem se jentak tak i v tý malý rychlosti. Kdyby ty kokoti nesvítili dálkovejma a nechali pušťěnej jen ten maják, byla by vidět i z dálky.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 02, 2010 1:54 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Kurva proc to neni v Osrave..Jake maj ty burgry?To bude to same co MC ne? |
rozdíl je hlavně v tom, a na to stále upozorňují, že jejich burgry se dělají na otevřeném ohni, pokud je vidět do kuchyňky tak jsou tam opravdu pece s plameny. Možná v tom budu zaujatej ale z těch burgrů je ten oheň fakt cítit....jakoby takový domáctější co Dragone?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st červen 02, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
Jak se vždycky čeká na hlavní slovo mistra přes rychlá občerstvení Dragona _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 02, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Jak se vždycky čeká na hlavní slovo mistra přes rychlá občerstvení Dragona |
kurva, kde je, když ho člověk potřebuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st červen 02, 2010 2:19 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | agnez napsal: | | Kurva proc to neni v Osrave..Jake maj ty burgry?To bude to same co MC ne? |
rozdíl je hlavně v tom, a na to stále upozorňují, že jejich burgry se dělají na otevřeném ohni, pokud je vidět do kuchyňky tak jsou tam opravdu pece s plameny. Možná v tom budu zaujatej ale z těch burgrů je ten oheň fakt cítit....jakoby takový domáctější co Dragone? |
Aha tak to je nejlepší grilované maso,tka to dělaj na stodolní..Žádné mleté sračky,nejlepší je když tam je opečené stehno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 02, 2010 2:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|