Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Thorius
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jn, bohužel... Pravý deprese jsou neskutečný svině
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Tohle me doslo na mail

ahoj
Mé jméno je Nancy Adams jsem mladá dívka usilující o lásku viděl jsem váš profil dnes v (www.ronnie.cz) a zjistíte, že jste hoden být moje jako někdo koho mohu ležel na ruce tak dlouho, jak je láska obavy, starostlivost a teassing vás všechny noční, Máte-li zájem dozvědět se více a pro mě poslnat nějaké fotky z dolu , prosím kontaktujte mě tedy čeká, že slyším od vás. (nancyadams300@yahoo.in)

nancyadams300@yahoo.in

Asi pracuje někde v Ostravě
badevil

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman

PříspěvekZaslal: út červen 01, 2010 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Markisha

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 4:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Thorius napsal:
jn, bohužel... Pravý deprese jsou neskutečný svině

je to peklo
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 5:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Úžasný
http://www.novinky.cz/domaci/202002-vakciny-za-110-milionu-proti-praseci-chripce-se-vyhodi.html

citace:
Podle oficiálních údajů ji v ČR dostalo 2477 osob a 102 lidí na ni zemřelo . Na běžnou sezónní chřipku a komplikace s ní přitom ročně umírá zhruba 2500 lidí

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mozne ze sa mylim, ale ta informacia je trochu zavadzajuca. Na beznu chripku umieraju prevazne starsi ludia, nieje moc bezne aby na obycajnu chripku zomrel zdravy mlady clovek.

Na druhu stranu, 50% obeti tej zmutovanej prasacej chripky boli vo veku pod 45 rokov.
Rall_

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mně šlo jen o uměle nafouknutou bublinu. Naprostá většina z těch, co zemřeli, byli lidé s těžkou základní diagnózou (kardiovaskulární selhávání, nádorový nebo metabolický onemocnění atd.). Navíc ten pandemickej kmen chřipky není nijak extra virulentnější než "běžná sezóní chřipka", jde jen o to, že prostě jeden antigenní kmen rychle převládne nad ostatníma, ale průběh nemoci a následky jsou v podstatě stejný...
jari

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší příhoda: Jedu si to o půlnoci z ČB domů a proti mě auto a bliká jak oživot...napadla mě hned bouračka tak jsem zpomalil na 70 a vidim na levý straně auto s majákem a dálkovejma proti, ještě zpomalim tak na 40, furt vidim hovno, protože ty pičusové svítí dálkovejma, najednou se v mym pruhu vyobrazí 2-3 postavy, tak to strhnu uplně ke kraji, ono i rychlost kolem 30tky byla dost rychlá proti někomu kdo stojí, a koukám, ty VOLE KURVA, to nejsou žádný postavy ale nohy tý největší krávy, co jsem kdy v životě viděl, fuj, vyhnul jsem se jentak tak i v tý malý rychlosti. Kdyby ty kokoti nesvítili dálkovejma a nechali pušťěnej jen ten maják, byla by vidět i z dálky.
jari

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Kurva proc to neni v Osrave..Jake maj ty burgry?To bude to same co MC ne?

rozdíl je hlavně v tom, a na to stále upozorňují, že jejich burgry se dělají na otevřeném ohni, pokud je vidět do kuchyňky tak jsou tam opravdu pece s plameny. Možná v tom budu zaujatej ale z těch burgrů je ten oheň fakt cítit....jakoby takový domáctější co Dragone?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se vždycky čeká na hlavní slovo mistra přes rychlá občerstvení Dragona
jari

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Jak se vždycky čeká na hlavní slovo mistra přes rychlá občerstvení Dragona

kurva, kde je, když ho člověk potřebuje?
agnez

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
agnez napsal:

rozdíl je hlavně v tom, a na to stále upozorňují, že jejich burgry se dělají na otevřeném ohni, pokud je vidět do kuchyňky tak jsou tam opravdu pece s plameny. Možná v tom budu zaujatej ale z těch burgrů je ten oheň fakt cítit....jakoby takový domáctější co Dragone?

Aha tak to je nejlepší grilované maso,tka to dělaj na stodolní..Žádné mleté sračky,nejlepší je když tam je opečené stehno.
Ernandes

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Agnez vole, nejdřív do toho kousni a pak mel. Ty jejich burgry sou chuťovej orgazmus

A kdesi sem četl/viděl že se zjistilo že se na jidlech z fastfoodu (Kfc.Mc,BK) da vybudovat normalně regulerni zavsislost se vším všady včetně abystinenčních příznaků jako je bolest hlavy, nevrlost atd. Celkem hustý
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
agnez napsal:

Ja se do tech kuchyni radsi nedivam

Melo by to byt poradne grilovany anebo to maji tak dobre dochuceny umelejma srackama, ze to fakt chutna jako kdyby to stahnuli z ohne ... je to tak schvalne udelany, to kazdopadne a to se mi na tom libi... Neni to jako kdyz v McD zerete ty gumovy sracky ...

btw. byl sem v praci si trochu zastrilet ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 195, 196, 197 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: