|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Daniel-James

|
Zaslal: st červen 02, 2010 2:31 pm Předmět: |
|
|
McD se s BK fakt neda srovnat. Jediny co me stve ze u Whoppera nez sezeru pulku tak je ta druha pulka nasracku mokra jak se spoji stava z rajcete a ta majoneza a promoci tu bulku. To spis preferuju big kinga. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: st červen 02, 2010 2:36 pm Předmět: |
|
|
Chlapi, nejlepší je KFC - KYBLÍK CLASSIC, celý kuřátko, je to sice pro 2 ale já to vždy sežeru celý sám, a nehorázně se najím. Navíc mi připadá, že to maso nebude zas tak daleko od pravého kuřecího, ale třeba se pletu. CCa 170Kč kyblík. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 02, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | McD se s BK fakt neda srovnat. Jediny co me stve ze u Whoppera nez sezeru pulku tak je ta druha pulka nasracku mokra jak se spoji stava z rajcete a ta majoneza a promoci tu bulku. To spis preferuju big kinga. |
Premyslel sem nad tim, ze priste jim reknu, at mi tam akorat hodej majonezu a okurku ...
Co se KFC tyce, tak od ty doby, co se tam poseru ze vseho, tak sem na to absolutne rezignoval ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 02, 2010 3:13 pm Předmět: |
|
|
KFC? to je ta strouhanka z kentaki?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 02, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | KFC? to je ta strouhanka z kentaki? |
Nene to je kick from chuck :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 02, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Ernandes napsal: | Agnez vole, nejdřív do toho kousni a pak mel. Ty jejich burgry sou chuťovej orgazmus
A kdesi sem četl/viděl že se zjistilo že se na jidlech z fastfoodu (Kfc.Mc,BK) da vybudovat normalně regulerni zavsislost se vším všady včetně abystinenčních příznaků jako je bolest hlavy, nevrlost atd. Celkem hustý | No, mně to zas tak úplně nechátilo a to mám hovězí hamburgery moc rád.
Na druhou stranu, nedávno jsme si s kámošema vyrazili jen tak do Amsterodamu a jediné, co jednoho z nich zajímalo bylo, kde je Burger King, tak nevím. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st červen 02, 2010 6:43 pm Předmět: |
|
|
Vybornej byl angus v Dublinu, delaji ho ze 100% irish beef a byla to tezce jina liga _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červen 02, 2010 6:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 10:59 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | ZanyK napsal: | Zablokovana bederni pater, citim se jako by mi bylo 90, ponevadz se sotva hnu |
z čeho se ti to stalo? |
No ono to bylo zniceho nic, podle me jsem nekde ofoukla, rano kdyz jsem vstavala z postele, stacilo jedno blby hnuti a problem byl na svete
Jinak, co mi leze na nervy ted? Ze si nedokazeme poradne vybrat auto, ktere uz vybirame rok
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 04, 2010 4:18 pm Předmět: |
|
|
Teď sem se dokazal nehorazně nasrat při divani na zpravy. Trutnov se rozhodl "sveraznym" zpusobem bojovat proti sprejerům a to tak že strarosta vyhlásil odměnu 20 000Kč pro strážníky za každého sprejera kterýho dopadnou.
Co je to kurva za pičovinu?  Dyť to je snad jejich prace tak jak za to mužou dostavat odměny? To to tu bude zachvili jak v Řecku že budou dostavat odměny za to že pracujou venku?
Nebo se provedou odměny pro doktory který provedou úspěšnej zákrok....
Kocourkov hadra
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 05, 2010 7:58 am Předmět: |
|
|
Skoda ze to vcera Berdych nedotahl do vitezneho konce ve slibne rozehranem semifinale  Takova sance uz se nemusi opakovat...
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so červen 05, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Skoda ze to vcera Berdych nedotahl do vitezneho konce ve slibne rozehranem semifinale Takova sance uz se nemusi opakovat... |
JJ Soderling byl docela nervozni kdyz projel ty dva sety..Ale Tomas udelal obrovksy kus prace,hlavne na psychice,protoze on ma potencial byt pernamente v top 10..
Akorat me ted strasi DC jestli Stepanek vyhraje Prostejov tak pry konci karieru..To pojedem do Chile asi s Hajkem nebo nevim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: so červen 05, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 8:39 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:51 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 9:05 am Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | http://www.novinky.cz/kultura/202405-zemrel-ladislav-smoljak-jeden-z-otcu-jary-cimrmana.html
takový lidi by neměli umírat |
RIP, byl to neuveritelnej clovek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|