Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 196, 197, 198 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Daniel-James

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

McD se s BK fakt neda srovnat. Jediny co me stve ze u Whoppera nez sezeru pulku tak je ta druha pulka nasracku mokra jak se spoji stava z rajcete a ta majoneza a promoci tu bulku. To spis preferuju big kinga.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi, nejlepší je KFC - KYBLÍK CLASSIC, celý kuřátko, je to sice pro 2 ale já to vždy sežeru celý sám, a nehorázně se najím. Navíc mi připadá, že to maso nebude zas tak daleko od pravého kuřecího, ale třeba se pletu. CCa 170Kč kyblík.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daniel-James napsal:
McD se s BK fakt neda srovnat. Jediny co me stve ze u Whoppera nez sezeru pulku tak je ta druha pulka nasracku mokra jak se spoji stava z rajcete a ta majoneza a promoci tu bulku. To spis preferuju big kinga.

Premyslel sem nad tim, ze priste jim reknu, at mi tam akorat hodej majonezu a okurku ...

Co se KFC tyce, tak od ty doby, co se tam poseru ze vseho, tak sem na to absolutne rezignoval ...
jari

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KFC? to je ta strouhanka z kentaki?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
KFC? to je ta strouhanka z kentaki?

Nene to je kick from chuck :D
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Agnez vole, nejdřív do toho kousni a pak mel. Ty jejich burgry sou chuťovej orgazmus

A kdesi sem četl/viděl že se zjistilo že se na jidlech z fastfoodu (Kfc.Mc,BK) da vybudovat normalně regulerni zavsislost se vším všady včetně abystinenčních příznaků jako je bolest hlavy, nevrlost atd. Celkem hustý
No, mně to zas tak úplně nechátilo a to mám hovězí hamburgery moc rád.

Na druhou stranu, nedávno jsme si s kámošema vyrazili jen tak do Amsterodamu a jediné, co jednoho z nich zajímalo bylo, kde je Burger King, tak nevím. :-)
smetak

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vybornej byl angus v Dublinu, delaji ho ze 100% irish beef a byla to tezce jina liga
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červen 02, 2010 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Vybornej byl angus v Dublinu, delaji ho ze 100% irish beef a byla to tezce jina liga

Cena?? Taky tezce jina liga, co?
ZanyK

PříspěvekZaslal: čt červen 03, 2010 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
ZanyK napsal:
Zablokovana bederni pater, citim se jako by mi bylo 90, ponevadz se sotva hnu

z čeho se ti to stalo?

No ono to bylo zniceho nic, podle me jsem nekde ofoukla, rano kdyz jsem vstavala z postele, stacilo jedno blby hnuti a problem byl na svete

Jinak, co mi leze na nervy ted? Ze si nedokazeme poradne vybrat auto, ktere uz vybirame rok
Ernandes

PříspěvekZaslal: pá červen 04, 2010 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď sem se dokazal nehorazně nasrat při divani na zpravy. Trutnov se rozhodl "sveraznym" zpusobem bojovat proti sprejerům a to tak že strarosta vyhlásil odměnu 20 000Kč pro strážníky za každého sprejera kterýho dopadnou.

Co je to kurva za pičovinu? Dyť to je snad jejich prace tak jak za to mužou dostavat odměny? To to tu bude zachvili jak v Řecku že budou dostavat odměny za to že pracujou venku?

Nebo se provedou odměny pro doktory který provedou úspěšnej zákrok....

Kocourkov hadra
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so červen 05, 2010 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda ze to vcera Berdych nedotahl do vitezneho konce ve slibne rozehranem semifinale Takova sance uz se nemusi opakovat...
agnez

PříspěvekZaslal: so červen 05, 2010 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Skoda ze to vcera Berdych nedotahl do vitezneho konce ve slibne rozehranem semifinale Takova sance uz se nemusi opakovat...

JJ Soderling byl docela nervozni kdyz projel ty dva sety..Ale Tomas udelal obrovksy kus prace,hlavne na psychice,protoze on ma potencial byt pernamente v top 10..
Akorat me ted strasi DC jestli Stepanek vyhraje Prostejov tak pry konci karieru..To pojedem do Chile asi s Hajkem nebo nevim.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: so červen 05, 2010 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ernandes napsal:
Teď sem se dokazal nehorazně nasrat při divani na zpravy. Trutnov se rozhodl "sveraznym" zpusobem bojovat proti sprejerům a to tak že strarosta vyhlásil odměnu 20 000Kč pro strážníky za každého sprejera kterýho dopadnou.

Co je to kurva za pičovinu? Dyť to je snad jejich prace tak jak za to mužou dostavat odměny? To to tu bude zachvili jak v Řecku že budou dostavat odměny za to že pracujou venku?

Nebo se provedou odměny pro doktory který provedou úspěšnej zákrok....

Kocourkov hadra
Bych to změnil na odměnu pro kohokoliv, kdo dopadne sprejera

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Robb

PříspěvekZaslal: ne červen 06, 2010 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:51 am, celkově upraveno 1 krát
m4l

PříspěvekZaslal: ne červen 06, 2010 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
http://www.novinky.cz/kultura/202405-zemrel-ladislav-smoljak-jeden-z-otcu-jary-cimrmana.html

takový lidi by neměli umírat

RIP, byl to neuveritelnej clovek

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 196, 197, 198 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: