Ty superkary tam stojej když je máš většinou ty. Jinak když hledáš nějaký špešl auto třeba Infermus (v origo něco jako Zonda a Lambo) tak ho nenajdeš na ulici. A když si ho dáš cheatem nebo ho dostaneš za misi a jedeš v něm tak ho vidíš všudě.
Jinak taky záleží za jaké obyč auta tam hodil ty superkáry.
Hrál jsem to na PC i na xboxu.
Jinak co jsem hrál:
BackBreaker - americkej fotbal, pohoda ve dvou na xboxu
Clash of the Titans - jsem hrál chvilinku, nic moc teda
UFC Undisputed 2010 - řežba jak prase od 2009 trochu skok
Red Dead Redemption - GTA IV na divokém západě , 10/10
Alan Wake - celkem bavilo takovej psycho thriller, 8,5/10
Splinter Cell: Conviction - taky neni špatný, prostě střílečka
Ozkoušim:
Naughty Bear
Toy Story 3
Prince Of Persia: The Forgotten Sands
Jinak vše hraju na xboxu, takže nevim jak je to u PC verzí, jestli vůbec jsou.
Normalne mne nejde pripojit na servry v Counter Strike Source, pise to: Your version doesn't match the servers. Pls restart game. Hru jsem odinstaloval a znova nainstaloval a furt to pise to same, jeste vcera to nic nepsalo a slo to.
Normalne mne nejde pripojit na servry v Counter Strike Source, pise to: Your version doesn't match the servers. Pls restart game. Hru jsem odinstaloval a znova nainstaloval a furt to pise to same, jeste vcera to nic nepsalo a slo to.
Easy solutions, this happens when the server has updated the map, all you have to do is go to my computer > c:/ > program files > Steam > steamapps > "Username" > counter strike source > cstrike > maps
Delete the .bsp and .nav portion of the map which isnt loading, and rejoin the server, you will DL the new version of the map, and that should fix it.
_________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
Oficiálně se zatím tvrdí, že ne. Je potřeba nejdřív pořádně vyždímat konzolovej trh. Ale poslední dobou vydal Rockstar na PC všecko, s větším nebo menším odstupem - u RDR odhaduju 6 - 12 měsíců. Schválně, jestli si dřív koupím PS3
_________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
co se týče hrání, je to takovej klasickej střed, grafika taky není zrovna nejhorší. Ale co se týče konce hry, takhle trapnej a nudnej konec sem neviděl snad 10 let
_________________ "Není důležité vyhrát, ale nasrat toho, kdo vás porazil " ⎝⏠⏝⏠⎠
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Ted jsem si projel staryho kingpina (mam rad oldschoolovky), a musim rict ze kdo to nehral uz jako nadsene male decko tesne po vydani tak nikdy nepochopi tu atmosferu a ty vzpominky na tu dobu, kdy jste to projeli poprve :))
Krom toho tedka hraju Assassin's Creed jednicku, a taky super :)
Ted jsem si projel staryho kingpina (mam rad oldschoolovky), a musim rict ze kdo to nehral uz jako nadsene male decko tesne po vydani tak nikdy nepochopi tu atmosferu a ty vzpominky na tu dobu, kdy jste to projeli poprve :))
Krom toho tedka hraju Assassin's Creed jednicku, a taky super :)
jojo, taky sem Kingpina hral hned po vydani a byla to bomba, ted nevim jestli to mam zacit znova, premyslel jsem o tom, ale u nekolika her (v 90% 1st person akce) ktere byly vydany pred cca 10 lety uz me jednoduse tolik nedostali jak kdysi a bylo to zpusobene grafikou, ktera hlavne u strilecek rychle starne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru