|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
exploier

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 10:42 am Předmět: |
|
|
 prý 23.6.2010 volno hahaha,to ti ten trénink včera připadal jako volno???  ty jsi drak.... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ernandes

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 12:15 pm Předmět: |
|
|
Oddo: Díky  jinak ohledně toho běhej.com nemáš vubec zač protože ja sem ten odkaz našel taky na tomhle foru.
I.N.G: Děkuju
exploier:  Ja sem si popletl datum  . Včerejšek rozhodně volno nebylo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
23.6.2010
Trénink MMA - 120min (Petr Kníže)
-rozcvička ( tentokrát dost intenzivní )
-strečink + mosty
-pádové techniky (pády,kotouly,hvězdy,sklopky,"Ejbí"...)
-stínový box 3x3 min. po tlesknutí kliky,angličák,slapovačky
-techniky v postoji ( náběhy na přehozy typu osoto gari... )
-techniky v klinči s přechodem na zem na páku
-sparingy 4x4 min.
ad)Celkem to šlo kvuli ohleduplnýmu sparingovy  . Během sparingů mě medwed ošklivě roznesl. A odnesl sem si domů zničenej suspenzor  .Treninkový prostředí je super a těšim se na další trenál
(Autorem popisku treninku je exploier a já ho jen podle zkopíroval  )
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 12:23 pm Předmět: |
|
|
 to bych řekl,člověče jsi mi nějak pohnul s lýtkem...ale bude to dobrý,zítra si dáme odvetku a už odklepeš,aspoň pro radost  .Ale vážně sílu máš na rozdávání,možná proto orietnuju svůj trénink na cviky nalezené v tomto logu... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 12:24 pm Předmět: |
|
|
 tna suspenzor mě rozesmál,jěště že tu nikdo neví kdo byl ten tvůj sparing
edit: a abych řekl pravdu tak jsem si na tebe víc věřil a ono to nedopadlo... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
Fakt promíň. Ale vyš v jake sem byl situaci ty už si to měl nasazený takže sem musel pohnout.Samozřejmě pochroumat nohu sem ti nechtěl.
Mě zas někdo asi nabombil/pochroumal ucho ale musel sem spat na jedne straně protže na druhe starně hlavy nemužu ležet
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 12:30 pm Předmět: |
|
|
ty ale já když nejsem pochroumaný nebo poškrábaný tak mě to tak nenaplňuje,to člověk musí být když se 15 minut bije...noha bude dobrá a já ti to vrátím _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
24.6.2010
Volno
ad) byl sem zničenej z včerejšího trenalu tak sem si odpočinul.
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 7:13 pm Předmět: |
|
|
To po té středě se ani trénovat pořádně nedá.Člověče ale z dneška jsem dolámaný víc,záda v pr.... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
| exploier napsal: | | To po té středě se ani trénovat pořádně nedá.Člověče ale z dneška jsem dolámaný víc,záda v pr.... |
To dáš do kupy:).Dneska si mě hrozně vyškolil při těch sparingách.
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
Dík za pochvalu jinak máš na přetažení soupis dnešního tréninku,pokud k tomu nemáš výhrady... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
Díky moc. Ja sem to chtěl sepsat ale fakt sem nevěděl co napsat
25.6.2010
Trénink MMA Balkán ( Jaroslav Hovězák )
-rozcvička
-strečink
-běh na místě v kombinaci se sprinty na místě + na výzvu angličák,kliky...
-nácvik pádových technik ( dost obsáhlý )
-technika v postoji ( nástupy do porazů a takedownů )
-technika na zemi ( zajištění ruky a převalení protivníka )
-sparingy 2x3 min + střídání soupeřů po 10 sec. v postoji a 5 sec. pauza x 6
-břicho ( nohy na pytli ležícím na zemi,tělo vzhůru a dva údery do pytle 3 série po 2 min,1min.,1.min. )
-obdoba planku ( nohy na ležícím pytli pozice v kliku a zůstávám v pozici něco jako klasický plank ale né na loktech ale v kliku s nohama na pytli.)3x cca 1 min.
celkem 100 min.
ad)Opět děkuji Raďovi za krasnej popis treninku.
Za mě hodnotim trenink opravdu pozitivně protže mě moc bavil atd. Co mě bohužel sere je že postradam takovou tu vnitřní agresivitu která je k některým věcem víc než potřeba. Prostě mam v hlavě blok a neletim do toho tak jak bych měl a pěkně mě to sere. Takže trošku zhodnotim sám sebe. Fyzička napiču, sila napiču, technika napiču. Pady: vic si ubližim než pomužu, zem: to co neurvu silou popřipadě pomoci G&P tak ničim, takedowny: ty postradam uplně!, stand-up napiču. Budu muset makat jak stroj!
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
Chlape tak teď jsi mě zdravě rozesmál
Tak kritický být nemusíš však víš že tu techniku taky nemám,proto nabírám a budu muset při těch sparingách spíš mlátit a hájit pozice,protože ty páky nějak nestíhám...prý při pádu si víc ublížím  jsi srandista fakt hahaha _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: pá červen 25, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
Ale upřímě už se zas těším až se dobijem  [/quote]
jo musíme tomu přidat ale víš jak tu techniku se musíme učit jen na trenálech doma toho moc nevymyslíme.Jo a s tou agresivitou jak jsi psal to mám podobný třeba při nacvičování těch technik by to chtělo přitvrdit co myslíš? _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|