KREATIN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 210, 211, 212  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KREATIN  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> KREATIN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
shawty

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky,hledal jsem kreatin,kterej neobsauje DHT a jak se ukázalo,tak ani smart labs ho nevyrábí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
Objednal jsem si CEE, který jsem již jednou zkusil a vyhovoval mi, ale výrobce odepsal, že nemá už tento výrobek, ale že nabízí jiný,

Původní CEE je

Crea Ethyl Ester

Od výrobce (ů): Extrifit
V balení: 250kps

Nový nabídnutý CEE je

Creatine Ethyl Ester
396 tablet
Výrobce = Axis Labs

Máte s tím druhým někdo zkušenosti ?

edit - viz pravidla fora (opravdu si je zkus precist, dekuji)
Enn

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Enn napsal:
Jaky mate postoj k brani creatinu v diete? pr. pri sach. vlnach?

tak si odpovim sam... nakonec jsem se vsude dozvedel, ze creatin je v diete vic nez zadouci, tudiz pokracuju v konzumaci dal :-)
Muck

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj chci si koupi kreatin monohydrat a nemam s nim zkusenosti tak bych jej chtel ozkouset ,zatim jsem bral krealkalyn ,ten mi zvysil silu a trochu jsem po nim nabral, chci vedet jestli ho muzu brat rano na lacno a jestli je lepsi po treningu nebo pred treningem,taky jestli si do nej muzu pridat trochu soli (kdyztak napiste kolik).
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2010 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muck napsal:
ahoj chci si koupi kreatin monohydrat a nemam s nim zkusenosti tak bych jej chtel ozkouset ,zatim jsem bral krealkalyn ,ten mi zvysil silu a trochu jsem po nim nabral, chci vedet jestli ho muzu brat rano na lacno a jestli je lepsi po treningu nebo pred treningem,taky jestli si do nej muzu pridat trochu soli (kdyztak napiste kolik).

Na lačno nebrat. S jídlem, ideálně s jednoduchými sacharidy - glukopur...
Sůl je asi uplně jedno, ale proč bys to proboha dělal?
První týden ber 20-30g rozdělených během dne. Další týdny 10g rozdělených 2xdenně, když máš trénink, tak půl před tréninkem a půl po něm... aspoň takhle to funguje mě...
cocman

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi je to blbej dotaz, ale stejne se zeptam ...Muze se kreatin zapijet mlekem? Nekde jsem cetl, ze to je dokonce nejvhodnejsi...ze mleko zneutralizuje zaludecni kyseliny a kreatin neni tolik znehodnoceny....Jako zapijel bych to klasicky glukozou nebo tak, ale vzhledem k tomu, ze jim paleo, tak to pro me nepripada v uvahu..Dik za pripadny odpovedi
Tornado_ETA

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim Mám problém a snad mi ho pomůžete vyřešit! Z důvodu blbého autobusového spojení jsem se rozhodl, že budu na trénink jezdit na kole. Mám to 9Km. Prolém je takovej, že nevím kdy si brát kreatin, který jsem si koupil! všude se píše, že se má brát 30-45minut pře zátěží. Jenže nevím před jakou záteží? Mám si ho vzít už tech 30 minut před tím než pojedu na kole, nebo si ho mám vzít během cesty do 30 minut od cvičení?
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tornado_ETA napsal:
Zdravim Mám problém a snad mi ho pomůžete vyřešit! Z důvodu blbého autobusového spojení jsem se rozhodl, že budu na trénink jezdit na kole. Mám to 9Km. Prolém je takovej, že nevím kdy si brát kreatin, který jsem si koupil! všude se píše, že se má brát 30-45minut pře zátěží. Jenže nevím před jakou záteží? Mám si ho vzít už tech 30 minut před tím než pojedu na kole, nebo si ho mám vzít během cesty do 30 minut od cvičení?

:) neee... to nemyslíš vážně, že ne? :)
Ten údaj zas tak neřeš, nehroť to tolik - 9km do fitka je tak na... 20-30 minut? Tak to prostě vem předtím, než vyjedeš, sedni na kolo a hurá bejčit... :)
Tornado_ETA

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:
Tornado_ETA napsal:

:) neee... to nemyslíš vážně, že ne? :)
Ten údaj zas tak neřeš, nehroť to tolik - 9km do fitka je tak na... 20-30 minut? Tak to prostě vem předtím, než vyjedeš, sedni na kolo a hurá bejčit... :)

chtěl jsem se zeptat*a02* kolo je taky fyzická zátež...
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tornado_ETA napsal:

chtěl jsem se zeptat*a02* kolo je taky fyzická zátež...

je, ale určitě ne taková, abys kvůli tomu sypal kreáč :) Ber to předtím, než vyjedeš do fitka, to budeš mít i podle toho času na krabici :)
Mňam

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2010 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoj,chtěl bych vás zeptat na dávkování.Jel podle podle tohoto:
Týden 1: 0.35 g/kg*
Týden 2-5: 0.15 g/kg
Týden 6: volno
Týden 7: 0.35 g/kg
Týden 8: 0.15 g/kg
Týden 9-12: volno

Zdá se vám to dobrý? V nasycovačce v netréninkovej den bych bral 25 g denně a to tak,že 5g po snídani,5 g po svačině,5g o obědě,5g po svačině a 5g po večeři,v tréninkovej den 5g po snídani,5g před tréninkem,5g po tréninku a 5g po večeři.V udržovačce 10 g denně a to tak,že v netréninkovej den 5g po snídani a 5g na večer a v tréninkovej den 5g po snídani a 5g po tréninku?Všechno s 20-30 g glukopuru v 200 ml vlažné vody.
Mňam

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2010 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hádam teda,že je to dobře?
Mňam

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2010 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co teda?
Tomas1.7

PříspěvekZaslal: so červenec 17, 2010 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mňam napsal:
Tak co teda?

Vzorný přímo.... Hlavně nečekej zázraky!
Třeba na mně monohydrát vůbec nefachá, zkoušel jsem ho x krát a bylo mi akorát blbě od žaludku a nabíral jsem akorát tuk z tý dextrozy!!!!

teď budu chtít vyzkoušet nějaký ester, ale až po létě...
Mňam

PříspěvekZaslal: so červenec 17, 2010 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomas1.7 napsal:
Mňam napsal:
Tak co teda?

Vzorný přímo.... Hlavně nečekej zázraky!
Třeba na mně monohydrát vůbec nefachá, zkoušel jsem ho x krát a bylo mi akorát blbě od žaludku a nabíral jsem akorát tuk z tý dextrozy!!!!

teď budu chtít vyzkoušet nějaký ester, ale až po létě...

mně taky nefunguje no ale prej na lidi,kterejm monohydrát nefunguje funguje kre-alkalyn,krea-genic,cee a tak
Crea Monohydrate | Extrifit
Kreatin monohydrát pro zvýšení fyzické výkonnosti při fyzickém výkonu.
339 Kč
Creatine Monohydrate Creapure ® | Nutrend
Jeden z nejúčinnějších suplementů určených ke zvýšení svalové síly.
790 Kč
Creatine Monohydrate | Survival
Nejčistší forma mikronizovaného kreatinu pro znatelný nárůst výkonnosti.
399 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KREATIN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 210, 211, 212  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: