|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
setny
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 10:20 pm Předmět: |
|
|
tak já taky neřekl, že těch 150 dáš zítra _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: po červenec 12, 2010 10:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st červenec 14, 2010 8:26 pm Předmět: |
|
|
DNES :
bench 5x5 110kg
mrtvola osobák 190kg
...grunsport kotouče
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
Joga: to není vůbec špatné _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: st červenec 14, 2010 8:41 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | Joga: to není vůbec špatné |
Díky tedy ...ale nesmíš zapomínat že jsem použil grunsport kotouče, na tich barevnejch olympijskejch bych to nedal ani hovnem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 8:44 pm Předmět: |
|
|
nevím o jakých Grünech to mluvíš, ale já naše kotouče vážil také od této značky a myslím, že i když s velmi mírnými odchylkami jsou přesné. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 8:52 pm Předmět: |
|
|
Už se to tu někde řešilo.U nás v posilce mají 15kg Grün kotouče jen 13,7kg.20kg kotouče jsou celkem ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 8:54 pm Předmět: |
|
|
Prochm: není tam problém s pogumováním v některých posilovnách je strhaná ta guma..
Já sem si s tím kdysi dával vážně práci abych věděl které bych popřípadě neměl užívat a seděli. _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | Prochm: není tam problém s pogumováním v některých posilovnách je strhaná ta guma..
Já sem si s tím kdysi dával vážně práci abych věděl které bych popřípadě neměl užívat a seděli. |
Ne to jsou normální litinové kotouče bez pogumování.
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 9:09 pm Předmět: |
|
|
Prochm:aha tak to máme v posilovně úplně jiné.
Udělal si co jsem řekl po PM? _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 9:09 pm Předmět: |
|
|
| SethX napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | JOga napsal: | | setny napsal: | Joga: to není vůbec špatné |
Díky tedy ...ale nesmíš zapomínat že jsem použil grunsport kotouče, na tich barevnejch olympijskejch bych to nedal ani hovnem |
neni grun, jako grun, ja jsem se sparingem vazil vsechny dvacky u nas a v prumeru maji asi 20,2 :) |
JJ byl sem v jednej posilce a měli tam napsaný vedle na zdi skutečný váhy kotoučů a jediný 20 seděly ale 15ky byly lehčí skoro o kilo. Byl sem pak smutnej že mojich 3x150 na bench bylo dost zaokrouhlený nahoru |
Jo a proto používám u dřepů a mrtvých tahů jen ty 20kg kotouče.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červenec 14, 2010 9:21 pm Předmět: |
|
|
U nas v BG jsou krome techto koutucu, co jsou na fotce a ktere vazi opravdu kazdy nejak podivne jeste tyhle, ale nepogumovane  a ty jsou o dost tezsi nez ty klasicke na fotce od prochm, i kdyz vazi stejne.
Co kdyz se treba vyrobi koutouce a nesedi vahove pripadne jsou na nich jine vady a prodavaji se do nekterych posiloven za levno??? (to me jen tak napadlo  ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|