|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
badevil

|
Zaslal: út květen 04, 2010 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lamerr
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 7:22 am Předmět: |
|
|
chcel by som sa spyatat ako davkujete nitrix v treningovy a netreningovy ed? nakolko vsade pisu inac , dakujem za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
lamerr
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
mam dqavat len rano pred treningom a vecer po jednej tablete ?
|
|
| nahoru |
|
 |
300lbs

|
Zaslal: čt červen 10, 2010 1:24 pm Předmět: |
|
|
Nitrix.. 3 krat 4 tbl v treningovem dnu..rano,pred trenalem k veceru.
ve volnu 2 krat 4 tbl rano a pak behem dne..
aspon tak sem to bral ja..
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: st červenec 21, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
máte někdo zkušenost s NITRO X-PACK C-13 ? Dneska s tim za mnou přišel kamarád, že to objednává z polska... je to předtréninkovej stimulant, kdyžtak to vygůglujte, složení najdete i na britských stránkách..co si o tom myslíte ?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-3274-compress-volcano.html
Zkousel nekdo? je to NO jako nitrix, ale neni tolik na bazi argininu, ale jsou tam i nejaky ty bylinky (na ktere jsem cetl vicemene pozitivni reakce). |
vzdyt tam arginin je, myslim ze i +- stejne mnozstvi jako treba v nitrixu... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Lougi

|
Zaslal: st červenec 21, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
dle mejch zkušeností mi jako jediný pěkně zabírá ALTERED STATE ( ale EU ho snad ted nějak omezila či co)..
po tom strašně super XPandu se neděje nic, jo děje.. vlastně jediný co, pumpuje je žaludek  a to zaručeně rychle
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 3:46 pm Předmět: |
|
|
| Lougi napsal: | dle mejch zkušeností mi jako jediný pěkně zabírá ALTERED STATE ( ale EU ho snad ted nějak omezila či co)..
po tom strašně super XPandu se neděje nic, jo děje.. vlastně jediný co, pumpuje je žaludek a to zaručeně rychle |
Taky jsem zkusil Xpand, nějak sem se po tom osypal, nejlíp mi fungoval Nitric Oxide, ten si myslí že šlape dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: po srpen 09, 2010 3:48 pm Předmět: |
|
|
jednoznacne muzu doporucit jack3d, je uplne na jiny urovni nez ostatni pre-workout suplementy...
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 4:00 pm Předmět: |
|
|
| witus napsal: | | jednoznacne muzu doporucit jack3d, je uplne na jiny urovni nez ostatni pre-workout suplementy... |
už dlouho za sebou mam celou první pixlu a mě to zase tolik nenadchlo...první asi 3 dny super, pecka a cejtil jsem to, ale celej zbytek tý krabičky už vůbec nic...neuvěřitelně rychle jsem si na to zvyknul... zklamání.. Kdyby to celou dobu vydrželo tak, jako při první dávce, jo to bych hodnotil jinak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas1.7
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
No-Xplode je tutovka a prostě fachá....třeba x-pand mi vůbec nezabíral...
a pak taky kofeinový tablety za pár kaček
|
|
| nahoru |
|
 |
m4x

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:43 pm Předmět: |
|
|
pamatam si ked HMB a xpand a podobne srandy zacinali, samozrejme som ich skusil - vysledok ? z mojej strany vyhodene peniaze ako to je dnes ?
oplati sa do toho hadzat peniaze ? nevyplati sa radsej sa poriadne najest a kupit si radsej viac proteinu ?
- neberte to ako flame ci slova do bitky :-) no podla mna to bol aj je podvrh, no neviem ci sa nieco od tej doby s tymto zmenilo
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
| m4x napsal: | pamatam si ked HMB a xpand a podobne srandy zacinali, samozrejme som ich skusil - vysledok ? z mojej strany vyhodene peniaze ako to je dnes ?
oplati sa do toho hadzat peniaze ? nevyplati sa radsej sa poriadne najest a kupit si radsej viac proteinu ?
- neberte to ako flame ci slova do bitky :-) no podla mna to bol aj je podvrh, no neviem ci sa nieco od tej doby s tymto zmenilo |
ANO _________________ I have found the iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go, but two hundred pounds is still two hundred pounds.
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 8:02 am Předmět: |
|
|
| bigflex napsal: | | Lougi napsal: | dle mejch zkušeností mi jako jediný pěkně zabírá ALTERED STATE ( ale EU ho snad ted nějak omezila či co)..
po tom strašně super XPandu se neděje nic, jo děje.. vlastně jediný co, pumpuje je žaludek a to zaručeně rychle |
Taky jsem zkusil Xpand, nějak sem se po tom osypal, nejlíp mi fungoval Nitric Oxide, ten si myslí že šlape dobře. |
tak nitric oxide jsme taky zkoušel a taky spokojenost
|
|
| nahoru |
|
 |
crazytea
|
Zaslal: po srpen 23, 2010 8:14 pm Předmět: mesomorph |
|
|
MESOMORPH- má někdo nejaké zkušenosti s tímto predtreninkovým suplementem..??
z toho vyplývá otázka..byl nekdy v nabídce na ronnie?
dík _________________ sparta vole! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|