Aby bylo jasno. Nechystám předělávku logu na log ochlasty, jen bylo potřeba zapít věci minulé a ty budoucí .To pivo tomu nepřidalo ale vitamíny sou potřeba .
18.7.2010
Volno
ad)Ja piča si při "pičovinách" na stripterké tyči obrazil kostrč (a ještě kopl borce do hlavy =D Fighter se nezapře) takže i na benčovou lavici musim lehat mostem pač si nemužu sednout .
-rozcvička 20 min. ( fotbálek )+ sraní
-stečink
-stínový box 1x 5 min. včetně nástupů do chvatu...
-technika v postoji ( zkracování vzdálenosti-nástupy do porazů )
-gilotina a úniky z gilotiny
-úniky z vítězné ( side mountu )
-únik z vítězné s přechodem do páky na nohu
-sparingy 5x3 min. ( Radek se n2jak poranil a tak sem sparoval s trenerem a byl to naprostej hukot jako vždy. Člověk si vyzkouší jak ma tvrdou bradu a kolik toho vydrží na spod mountu. )
-finále 30x klik,30x dřep 30x sklapovačka 10xshyb
trénink ceklem 110 min.
ad) Postední dobou mi to vubec nejde. Sem nějakej bez naboje.
Joo dvorek, to bych chtel, to je parada na tyhle aktivity:)
A ses normalni v pase, zbytecne plasils
neni, je tlustej, dnes jsem ho videl nazivo a pekne mu to vytikalo z 3XL tricka
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Erny dobrý video,ale všiml jsem si že málo zapojuješ nohy,to cíleně?Nebo se ti jen nechtělo...
_________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
Ernandes moc pekný video. Postava super. Noblesní muzika.
Díky Pavle
I.N.G. nebejt těch smajlíků na konci tak si řikam že si země prdel neděláš ale takhle.... Já nejsem tlustej
Draper:
Radek: Jestli myslíš kopy tak je to cileně protože nesnáším kopani při stinovačkách. A to jakože fakt nesnáším. A pokud myslíš vytáčení nohou do úderů atd tak sem si toho vědom bohužel časy kdy sem trenoval stand-up 3x týdně sou nenavratně pryč a ja už se jen kurvím.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru