|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 10:43 am Předmět: |
|
|
Jo, to bylo vcera vna ct1, jsem si celou dobu rikal jak si vubec dovoluje o ni zadat, takovej nezodpovednej spratek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Najkl
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
Stve me doba vyrizeni obednavky tady na e-shopu ronnie. Drive jsem tento e-shop pokladal za jeden z nejkvalitnejsich a nejrychlejsich. Jeden den jsem objednal a dalsi den jsem mel zbozi doma.
Jenomze dnes uz je to druhy den, kdy je ma objednavka ve stavu zpracovava se. Kdyby mne aspon nekdo kontaktoval, ze mnou objednane zbozi neni na skladu, tak bych to chapal, ale nikdo tak neucinil.
Doufam, ze jsem jenom poua vyjimka a tento e-shop je i nadale kvalitni. No uvidime, kdy zbozi dorazi. _________________ 104kg při 186cm u Arnieho....není to nic ke chlubení....on byl spíš Atlet
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 12:23 pm Předmět: |
|
|
Já objednal ve čtvrtek, v pátek to odeslali a včera tu byla poštačka.... _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
badevil

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 12:36 pm Předmět: |
|
|
Z me zkusenosti to trva dyl jen u zbozi v akci (hlavne u nejakych "trhaku"), jinak porad plati ze je to doruceno velmi rychle. I kdyz proteiny beru jinde, tak zbytek veci porad nakupuju na ronnie, krom toho delsiho doruceni nebyl nikdy zadny problem.
A s tim souvisi to co me sere - 2tis v haji, protoze jsem objednal ze zahranicniho eshopu, zrejme podvodnici.
edti: je to tento http://west-star-supplements.com/Default.aspx . At to moderator smaze, jestli to povazuje za reklamu na konkurenci
|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 1:16 pm Předmět: |
|
|
SUper uz je vse ok. Jak jsi rikal Bade u trhaku to trva dele. Jenomze jsem netusil ze maltodextrin od Extrifitu jim je  . Ale jsem rad za pozitivni ohlasy na tento e-shop a doufam ze bude pro mne porad No.1 _________________ 104kg při 186cm u Arnieho....není to nic ke chlubení....on byl spíš Atlet
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 1:37 pm Předmět: |
|
|
Ja cvicim pres rok bez proteinu a nevidim zadne zmeny  Po treningu davam akorat gainer.Behem dne to mam vse z jidla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 5:55 pm Předmět: |
|
|
A doplnek ma neco doplnovat ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Najkl napsal: | Stve me doba vyrizeni obednavky tady na e-shopu ronnie. Drive jsem tento e-shop pokladal za jeden z nejkvalitnejsich a nejrychlejsich. Jeden den jsem objednal a dalsi den jsem mel zbozi doma.
Jenomze dnes uz je to druhy den, kdy je ma objednavka ve stavu zpracovava se. Kdyby mne aspon nekdo kontaktoval, ze mnou objednane zbozi neni na skladu, tak bych to chapal, ale nikdo tak neucinil.
Doufam, ze jsem jenom poua vyjimka a tento e-shop je i nadale kvalitni. No uvidime, kdy zbozi dorazi. |
Tam byl problém s tím Maltoxem, který byl vyprodaný a měl sice dorazit v pondělí, ale neplánovaně se opozdil a dorazil až dnes v podvečer (a ze skladu Ti tím pádem v to pondělí nevolali, protože sami nevěděli, že se zboží zdrží). Každopádně už skladem zase je, přijelo to teď navečer.
Btw. v případě starostí je lepší než sem do topicu napsat třeba mě (ronnie@ronnie.cz), pravděpodobněji si toho všimnu a strčím do toho=).
Btw.2: měl byt tam být dáreček jako omluva za zdržení=).
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Tam byl problém s tím Maltoxem, který byl vyprodaný a měl sice dorazit v pondělí, ale neplánovaně se opozdil a dorazil až dnes v podvečer (a ze skladu Ti tím pádem v to pondělí nevolali, protože sami nevěděli, že se zboží zdrží). Každopádně už skladem zase je, přijelo to teď navečer.
Btw. v případě starostí je lepší než sem do topicu napsat třeba mě (ronnie@ronnie.cz), pravděpodobněji si toho všimnu a strčím do toho=).
Btw.2: měl byt tam být dáreček jako omluva za zdržení=). |
Aha jasne tak to pak chapu, to se muze stat. Mne slo jen o to, ze u sledovani objednavek bylo psano, pokud je objednavka delsi dobu ve stavu zpracovava se kontaktuje Vas nekdo z nasich pracovniku. A tak kdyz jsem videl ze i druhy den se nic nedeje zdalo se mi to divne. Takze diky moc za objasneni, popohnani zasilky ( bylo to bleskove) a darecek. _________________ 104kg při 186cm u Arnieho....není to nic ke chlubení....on byl spíš Atlet
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 7:31 pm Předmět: |
|
|
Jablonec a Ostrava v předkole EL... pro koeficient moc špatný.... Nezbývá než doufat v zázrak Plzně v Istanbulu.
EDIT: tak a Plzeň hraje o deseti  .
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|