Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majesty

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
docela sada:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/210452801240029-reporteri-ct/obsah/121311-neplnoleta-fetacka-porodila-dceru-s-pervitinem-v-krvi/

Jo, to bylo vcera vna ct1, jsem si celou dobu rikal jak si vubec dovoluje o ni zadat, takovej nezodpovednej spratek :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Najkl

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stve me doba vyrizeni obednavky tady na e-shopu ronnie. Drive jsem tento e-shop pokladal za jeden z nejkvalitnejsich a nejrychlejsich. Jeden den jsem objednal a dalsi den jsem mel zbozi doma.
Jenomze dnes uz je to druhy den, kdy je ma objednavka ve stavu zpracovava se. Kdyby mne aspon nekdo kontaktoval, ze mnou objednane zbozi neni na skladu, tak bych to chapal, ale nikdo tak neucinil.
Doufam, ze jsem jenom poua vyjimka a tento e-shop je i nadale kvalitni. No uvidime, kdy zbozi dorazi.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já objednal ve čtvrtek, v pátek to odeslali a včera tu byla poštačka....
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
badevil

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z me zkusenosti to trva dyl jen u zbozi v akci (hlavne u nejakych "trhaku"), jinak porad plati ze je to doruceno velmi rychle. I kdyz proteiny beru jinde, tak zbytek veci porad nakupuju na ronnie, krom toho delsiho doruceni nebyl nikdy zadny problem.

A s tim souvisi to co me sere - 2tis v haji, protoze jsem objednal ze zahranicniho eshopu, zrejme podvodnici.

edti: je to tento http://west-star-supplements.com/Default.aspx . At to moderator smaze, jestli to povazuje za reklamu na konkurenci
Najkl

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SUper uz je vse ok. Jak jsi rikal Bade u trhaku to trva dele. Jenomze jsem netusil ze maltodextrin od Extrifitu jim je . Ale jsem rad za pozitivni ohlasy na tento e-shop a doufam ze bude pro mne porad No.1
agnez

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja cvicim pres rok bez proteinu a nevidim zadne zmeny Po treningu davam akorat gainer.Behem dne to mam vse z jidla.
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Ja cvicim pres rok bez proteinu a nevidim zadne zmeny Po treningu davam akorat gainer.Behem dne to mam vse z jidla.
A jaký změny bys chtěl vidět? Vždyť je to jen doplněk...

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
agnez

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A doplnek ma neco doplnovat ne?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najkl napsal:
Stve me doba vyrizeni obednavky tady na e-shopu ronnie. Drive jsem tento e-shop pokladal za jeden z nejkvalitnejsich a nejrychlejsich. Jeden den jsem objednal a dalsi den jsem mel zbozi doma.
Jenomze dnes uz je to druhy den, kdy je ma objednavka ve stavu zpracovava se. Kdyby mne aspon nekdo kontaktoval, ze mnou objednane zbozi neni na skladu, tak bych to chapal, ale nikdo tak neucinil.
Doufam, ze jsem jenom poua vyjimka a tento e-shop je i nadale kvalitni. No uvidime, kdy zbozi dorazi.

Tam byl problém s tím Maltoxem, který byl vyprodaný a měl sice dorazit v pondělí, ale neplánovaně se opozdil a dorazil až dnes v podvečer (a ze skladu Ti tím pádem v to pondělí nevolali, protože sami nevěděli, že se zboží zdrží). Každopádně už skladem zase je, přijelo to teď navečer.

Btw. v případě starostí je lepší než sem do topicu napsat třeba mě (ronnie@ronnie.cz), pravděpodobněji si toho všimnu a strčím do toho=).

Btw.2: měl byt tam být dáreček jako omluva za zdržení=).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cipinek

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

si zase naletěl ronnie, tomu koncákovi šlo jenom o ten dáreček, ach jo, takhle ten kapitalismus nevybuduješ...
cocman

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra a proc me to vzdycky prijde hned??
JOga

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Serou mě cyklistí vě městě. Jedu po dost frekventovaný úzký silnici, přede mnou skupinka cyklistů. Pár jsem jich předjel, po tém jsem radši zpomalil pač byla přede mnou zatáčka vpravo, o pár metrů dále odbočka vlevo, kde začali všichni hromadně odbočovat, a najednou se objevil zprava nějakej debil od nich a frnk si to napříč před mým autem , ani se nekoukl ....šlo o centrimetry a mohl bejt průser na světě.... kdyby za mnou nejelo tolik aut, nejradši bych zastavil a něco mu řekl
Najkl

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Tam byl problém s tím Maltoxem, který byl vyprodaný a měl sice dorazit v pondělí, ale neplánovaně se opozdil a dorazil až dnes v podvečer (a ze skladu Ti tím pádem v to pondělí nevolali, protože sami nevěděli, že se zboží zdrží). Každopádně už skladem zase je, přijelo to teď navečer.

Btw. v případě starostí je lepší než sem do topicu napsat třeba mě (ronnie@ronnie.cz), pravděpodobněji si toho všimnu a strčím do toho=).

Btw.2: měl byt tam být dáreček jako omluva za zdržení=).

Aha jasne tak to pak chapu, to se muze stat. Mne slo jen o to, ze u sledovani objednavek bylo psano, pokud je objednavka delsi dobu ve stavu zpracovava se kontaktuje Vas nekdo z nasich pracovniku. A tak kdyz jsem videl ze i druhy den se nic nedeje zdalo se mi to divne. Takze diky moc za objasneni, popohnani zasilky ( bylo to bleskove) a darecek.
dzordn2

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jablonec a Ostrava v předkole EL... pro koeficient moc špatný.... Nezbývá než doufat v zázrak Plzně v Istanbulu.

EDIT: tak a Plzeň hraje o deseti .
mysH

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevite kde na tuhle pani najdu cenik? to jediny ji tam jeste chybi ..

http://lide.ronnie.cz/ballantinesss?gal=1907

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: