|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
setny
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 12:34 pm Předmět: |
|
|
na to se dá říct snad jen: oh my god _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LLLuke
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 12:46 pm Předmět: |
|
|
popshoite, jestli si myslíš, že nemáš žádnou dysbalanci, tak bys byl asi fakt první, ale stále to beru že to byla lehká nadsázka
to grogy, zadní delt cvič, určitě to není zbytečné, dá se předejít budoucím problémům s rameny způsobené vzniknutí dysbalance a moc času to rozhodně nezabere, dvojnásob platí pokud se chceš v budoucnu věnovat trojboji, ale zas přímou souvislost mezi zvednutou váhu na benchi a silou nehledej
a musím se přidat k názorovému proudu, že zadní delty zabírají i u jiných cviků nehledě že je třebas někdo necítí
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 12:55 pm Předmět: |
|
|
Škoda, že se nedá dávat ban za blbost nebo aspoň za "sexy" pohled :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | popshoite, jestli si myslíš, že nemáš žádnou dysbalanci, tak bys byl asi fakt první, ale stále to beru že to byla lehká nadsázka
to grogy, zadní delt cvič, určitě to není zbytečné, dá se předejít budoucím problémům s rameny způsobené vzniknutí dysbalance a moc času to rozhodně nezabere, dvojnásob platí pokud se chceš v budoucnu věnovat trojboji, ale zas přímou souvislost mezi zvednutou váhu na benchi a silou nehledej
a musím se přidat k názorovému proudu, že zadní delty zabírají i u jiných cviků nehledě že je třebas někdo necítí |
jo já teda pár serií týdně budu dávat... pro klid duše
jinak k tomu trojboji, že bych se mu chtěl věnovat, to ještě nic neznamená, zatím na to vůbec nemám výkony
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 1:40 pm Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | popshoite, jestli si myslíš, že nemáš žádnou dysbalanci, tak bys byl asi fakt první, ale stále to beru že to byla lehká nadsázka
a musím se přidat k názorovému proudu, že zadní delty zabírají i u jiných cviků nehledě že je třebas někdo necítí |
1/ Anatomie mě baví, pokud nějakou vidím tak jí řeším
2/ vyjmenuj mi cviky kde podle tebe pracuje zadní delt
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 1:40 pm Předmět: |
|
|
Koho zajmaj výkony, hlavní je si zasoutěžit, pobavit se, na to příjdeš.
Jak žádné výkony, se podívej kolik máš let, ve tvém věku jsem ani nevěděl co to je, takže o takových výkonech sem si mohlo nechat leda zdát  a teď si tam taky hraju  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 1:44 pm Předmět: |
|
|
to popshoit:
1) ono je to krásný to řešit, nicméně řešit to na sobě můžu jak chci, ale nikdy nemám ze svého oka na sebe správný pohled
2)prakticky u všech na zadá, zářný příklad přítahy VC, tam se můžeš snažit jakkoliv, ale ten sval se tam prostě na tom pohybu podílí
|
|
| nahoru |
|
 |
Rapyjer

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 1:45 pm Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | | LLLuke napsal: | popshoite, jestli si myslíš, že nemáš žádnou dysbalanci, tak bys byl asi fakt první, ale stále to beru že to byla lehká nadsázka
2/ vyjmenuj mi cviky kde podle tebe pracuje zadní delt |
už to tady bylo řečený, víceméně veškerý přítahy (činek v předklonu, kladky v sedě, shyby atd.), u mrtvol se určitě taky zapojej
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 2:07 pm Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | Koho zajmaj výkony, hlavní je si zasoutěžit, pobavit se, na to příjdeš.
Jak žádné výkony, se podívej kolik máš let, ve tvém věku jsem ani nevěděl co to je, takže o takových výkonech sem si mohlo nechat leda zdát a teď si tam taky hraju . |
já vím že mám ještě čas ale když se podívám na výsledky nějakých soutěží tak v mí váhový kategorii dávají všichni 400-500 a já nejsem ještě ani u 400.
raw výkony mám 180+ 120+ 85=385. s dresem sem to nikdy nezkoušel, ale kdo ví jestli bych měl 400....
musím ještě přidat pár kotoučů
když to dobře půjde tak bych chtěl právě těch 400 (raw) překonat do konce roku...
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Rapyjer napsal: | | popshoit napsal: | | LLLuke napsal: | popshoite, jestli si myslíš, že nemáš žádnou dysbalanci, tak bys byl asi fakt první, ale stále to beru že to byla lehká nadsázka
2/ vyjmenuj mi cviky kde podle tebe pracuje zadní delt |
už to tady bylo řečený, víceméně veškerý přítahy (činek v předklonu, kladky v sedě, shyby atd.), u mrtvol se určitě taky zapojej |
Mrtvoly téměř vůbec, přítahy minimálně...Jen ty shyby s úzkym úchopem by mohly bejt dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
grogy důležitý je hlavně aby tě to bavilo, čísla bych zatím neřešil, samozřejmě se snažit
trénuješ sám?? nebo tě někdo vede směrem k trojboji? nějaké zázemí pro tento sport?
pope, u přítahů v předklonu jejich záběr určitě není minimálně, u většiny lidí je zapojení spíš moc velké, než minimální
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
pope tak jestli zadni delty nedostavaj u mrtvoly zabrat jako hovado , tak je pak asi cvicis prdeli a ne zadama _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | Cvičte si zadní delty mrtvolou a přítahy činek, přeju vám hodně štěstí |
to je to iste ako keby si tvrdil, ze pri benchpresse sa nezapaja predna hlava deltoveho svalu a tak isto to je aj pri pritahoch VC, JC na chrbat, zapaja sa pri tom cviku aj zadny deltovy sval... predsa nie nadarmo su to antagonisticke partie a cviky
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 2:53 pm Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | grogy důležitý je hlavně aby tě to bavilo, čísla bych zatím neřešil, samozřejmě se snažit
trénuješ sám?? nebo tě někdo vede směrem k trojboji? nějaké zázemí pro tento sport?
pope, u přítahů v předklonu jejich záběr určitě není minimálně, u většiny lidí je zapojení spíš moc velké, než minimální |
jestli by mě to bavilo to nevím, ale zatím si myslím že jo
trénuju sám, nikdo mě nevede, nemám žádné zázemí.. ani nechodím do posilovny.. cvičím doma a sám
btw, ty tvoje výkony bych chtěl mít
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|