|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:43 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Výborné výsledky, jak jsi psal v jednom z tvých článků že se ti věnovali dobří trenéři, je to vidět..
Určitě vypadáš dobře jako kulturista i zvedáš víc...
BTW jaký máš rekord na benchi? (abych věděl co mám dohnat )
každopádně z5 k tématu, já bych grogymu doporučil to upažování v předklonu...Co bys mu doporučil ty? a Vůbec čím bys upažování nahradil u začátečníků? (Všichni totiž nejsou nadaní jako ty) |
Koukam ze uz ti dosla argumentace, snazis se sve image debila napravit tim, ze se vratis zpet k tematu ohledne zadnich delt, ktere uz je ovsem davno vyresene a jeste navic lezes CIZOPASNIKOVI do prdele . A proc mam takovy dojem, ze tu hodnotis lidi podle vykonu na benchi?
popiku, popiku i ty jeden ulicniku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rapyjer

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
dovolil bych si sem dát svůj jídelníček jestli to náhodou někomu nevadí
Snídaně - 50g corn flakes+ mléko 200 ml
Oběd - kuřecí 250g+ brambory 200g
Svačina - rohlík celozrný+ 20g flory
Večeře - kuřecí 200g+ hranolky 150-200g (vím že to není nic moc ale byl jsem v restauraci a nic lepšího neměly....)
II Večeře - kuřecí 250g
7547KJ
158B
176S
52T
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Rapyjer napsal: | ten dotaz na bench mě rozsekal , jinak divím se, že grogy už dávno neprská, když mu to tady takovým způsobem zasíráme "dilematem zadních delt" |
mě to nevadí, alspoň je tu živo
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:55 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | v tyhle dobe se mi zadny trener urcite nevenoval a cvicil jsem tak nejak ne uplne systematicky, i kdyz zaklad ze zakladnich cviku jsem mel vzdy
na benci jsem vzdycky zvedal prd a urcite ze me nikdy zadnej velkej bencar nebude, pokud te to potesi, tak 170 na benc jsem jeste nevidel ani z vlaku
jinak samozrejme, pokud nekomu zaostavaji zadni delty, tak upazovani v predklonu, face pulls, delt deck... proste nejakej cilenej doplnkovej cvik
ale jak vidis tak bez izolovanych cviku na zadni delt to jde taky a ne ze ne, takze jsi se draperovi smal zbytecne |
S tím že zadní delt jde bez izolovaných cviků nemůžu souhlasit..i když človíček má jeho rozvoj dostatečný bez izolace, jak velký by ten zadní delt byl kdyby přidal i cviky izolované a zaměřené na objem svalu? Představit si že zadní delt je třeba větší než delt přední, jaký by to mělo vliv třeba na výkon v bench pressu?
grogy psal že by chtěl vzpírat, na jeho věk má úžasné výkony. V 15 letech sem ani neměl internet, doma dělal kliky a roztahoval pružiny
dneska je to snazší..
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:02 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | Výborné výsledky, jak jsi psal v jednom z tvých článků že se ti věnovali dobří trenéři, je to vidět..
každopádně z5 k tématu, já bych grogymu doporučil to upažování v předklonu...Co bys mu doporučil ty? a Vůbec čím bys upažování nahradil u začátečníků? (Všichni totiž nejsou nadaní jako ty) |
Koukam ze uz ti dosla argumentace, snazis se sve image debila napravit tim, ze se vratis zpet k tematu ohledne zadnich delt, ktere uz je ovsem davno vyresene a jeste navic lezes CIZOPASNIKOVI do prdele . A proc mam takovy dojem, ze tu hodnotis lidi podle vykonu na benchi?
popiku, popiku i ty jeden ulicniku |
Já si vážím všech lidí kteří nějakou dobu posilují, zajímá mě jejich názor a rozhodně se jim nesnažím vysmívat nebo nějak schazovat, pokud teda někdo sám nezačne....A samozřejmě i ocenit jejich úspěchy v čemkoli..
Bench press je cvik který nejvíc miluju a zakládám si na něm... (sedim tu u PC a myslim na to jak ležim na tý lavici a ta činka jde nahoru....) Někdo se zeptá jak velký máš biceps, mě zajímá kolik zvedáš na bench..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:05 pm Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | v tyhle dobe se mi zadny trener urcite nevenoval a cvicil jsem tak nejak ne uplne systematicky, i kdyz zaklad ze zakladnich cviku jsem mel vzdy
na benci jsem vzdycky zvedal prd a urcite ze me nikdy zadnej velkej bencar nebude, pokud te to potesi, tak 170 na benc jsem jeste nevidel ani z vlaku
jinak samozrejme, pokud nekomu zaostavaji zadni delty, tak upazovani v predklonu, face pulls, delt deck... proste nejakej cilenej doplnkovej cvik
ale jak vidis tak bez izolovanych cviku na zadni delt to jde taky a ne ze ne, takze jsi se draperovi smal zbytecne |
S tím že zadní delt jde bez izolovaných cviků nemůžu souhlasit..i když človíček má jeho rozvoj dostatečný bez izolace, jak velký by ten zadní delt byl kdyby přidal i cviky izolované a zaměřené na objem svalu? Představit si že zadní delt je třeba větší než delt přední, jaký by to mělo vliv třeba na výkon v bench pressu?
grogy psal že by chtěl vzpírat , na jeho věk má úžasné výkony. V 15 letech sem ani neměl internet, doma dělal kliky a roztahoval pružiny
dneska je to snazší.. |
uz se te tu na to nekdo jednou ptal, ale vis jaky je rozdil mezi vzpiranim a silovym trojbojem, ktery chce delat grogy? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | popshoit napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | v tyhle dobe se mi zadny trener urcite nevenoval a cvicil jsem tak nejak ne uplne systematicky, i kdyz zaklad ze zakladnich cviku jsem mel vzdy
grogy psal že by chtěl vzpírat , na jeho věk má úžasné výkony. V 15 letech sem ani neměl internet, doma dělal kliky a roztahoval pružiny
dneska je to snazší.. |
uz se te tu na to nekdo jednou ptal, ale vis jaky je rozdil mezi vzpiranim a silovym trojbojem, ktery chce delat grogy? |
Silový trojboj* opraveno
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:14 pm Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | | Draper napsal: | | citace: | Výborné výsledky, jak jsi psal v jednom z tvých článků že se ti věnovali dobří trenéři, je to vidět..
Já si vážím všech lidí kteří nějakou dobu posilují, zajímá mě jejich názor a rozhodně se jim nesnažím vysmívat nebo nějak schazovat, pokud teda někdo sám nezačne....A samozřejmě i ocenit jejich úspěchy v čemkoli..
Bench press je cvik který nejvíc miluju a zakládám si na něm... (sedim tu u PC a myslim na to jak ležim na tý lavici a ta činka jde nahoru....) Někdo se zeptá jak velký máš biceps, mě zajímá kolik zvedáš na bench.. |
nedavno sem zvedl svou prvni stovku, tak su tady doufam dobre ;) .. celkova sila zad pro bench je podle myho zasadnejsi, nez "jenom" zadni delty. a k tomu driv zmineny pritahy a tahy. zadni delty uz se u toho prizpusobi tomu, co po nich budes chtit .. pak bys mohl zacit vyzdvihovat predlokti a specializovany cviky na nej, protoze je pro bench urcite dulezity aspon jak zadni delty (ale to se taky da odbit pritahama a tahama :) )
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:25 pm Předmět: |
|
|
| bikon napsal: | | popshoit napsal: | | Draper napsal: | | citace: | Výborné výsledky, jak jsi psal v jednom z tvých článků že se ti věnovali dobří trenéři, je to vidět..
Bench press je cvik který nejvíc miluju a zakládám si na něm... (sedim tu u PC a myslim na to jak ležim na tý lavici a ta činka jde nahoru....) Někdo se zeptá jak velký máš biceps, mě zajímá kolik zvedáš na bench.. |
nedavno sem zvedl svou prvni stovku, tak su tady doufam dobre ;) .. celkova sila zad pro bench je podle myho zasadnejsi, nez "jenom" zadni delty. a k tomu driv zmineny pritahy a tahy. zadni delty uz se u toho prizpusobi tomu, co po nich budes chtit .. pak bys mohl zacit vyzdvihovat predlokti a specializovany cviky na nej, protoze je pro bench urcite dulezity aspon jak zadni delty (ale to se taky da odbit pritahama a tahama :) ) |
Pro bench:
1/ Jako první stáhnout lopatky svalstvem středních zad..
2/ Cvičit přítahy jednoruční činky v předklonu na lavičce..
3/ Cvičit zadní delt, například upažování v předklonu
4/ Na sílu v bench pressu necvičit příliš často do selhání
5/ Síla zápěstí se nejvíce zlepší zvedáním činky ze stojanu (bench press), pokud jedeš třeba 15 sérií už je to opravdu znát.
Síla zápěstí je velice důležitá věc
6/ Cvič explozivně
7/ Nedělej příliš mnoho opakování
8/ Benchuj, benchuj a zase benchuj
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:27 pm Předmět: |
|
|
9/ Nauč se správnou techniku a vždy zaujmi správnou pozici než začneš zvedat
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:31 pm Předmět: |
|
|
10/ Nauč se anglicky a shlédni všechna videa o bench pressu od Dave Tate
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:31 pm Předmět: |
|
|
mě hrábne kurva fix _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:33 pm Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | | bikon napsal: | | popshoit napsal: | | Draper napsal: | | citace: | Výborné výsledky, jak jsi psal v jednom z tvých článků že se ti věnovali dobří trenéři, je to vidět..
nedavno sem zvedl svou prvni stovku, tak su tady doufam dobre ;) .. celkova sila zad pro bench je podle myho zasadnejsi, nez "jenom" zadni delty. a k tomu driv zmineny pritahy a tahy. zadni delty uz se u toho prizpusobi tomu, co po nich budes chtit .. pak bys mohl zacit vyzdvihovat predlokti a specializovany cviky na nej, protoze je pro bench urcite dulezity aspon jak zadni delty (ale to se taky da odbit pritahama a tahama :) ) |
Desatero bench press:
1/ Jako první stáhnout lopatky svalstvem středních zad..
2/ Cvičit přítahy jednoruční činky v předklonu na lavičce..
3/ Cvičit zadní delt, například upažování v předklonu
4/ Na sílu v bench pressu necvičit příliš často do selhání
5/ Síla zápěstí se nejvíce zlepší zvedáním činky ze stojanu (bench press), pokud jedeš třeba 15 sérií už je to opravdu znát.
Síla zápěstí je velice důležitá věc
6/ Cvič explozivně
7/ Nedělej příliš mnoho opakování
8/ Nauč se správnou techniku a vždy zaujmi správnou pozici než začneš zvedat
9/ Nauč se anglicky a shlédni všechna videa o bench pressu od Dave Tate
10/ Benchuj, benchuj a zase benchuj |
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:38 pm Předmět: |
|
|
pekne to rozepsals .. podle toho vseho zrejme cvicim bench spravne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|