Poznámka:
Celkem fajn, ale nějak mě zlobilo pravé koleno, nevím proč, možná z té plyometrie, těžko říct. Jinak mi dnes přišlo nové švihadlo, ocelové lanko, ložisko, zátěže v rukojetích, budu si na něj muset trochu zvyknout a vyladit délku.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dej pak vedet, jak jsi s nim spokojenej....uvazuju nad koupi toho samyho...a zajimalo by me, jestli ty lanka jdou zkratit v pohode. Me totiz bylo receno, ze to je dost opruz
Zezačátku jsem asi 20min ukazoval cviky v novém trening. plánu pro kámošku, co pracuje ve fitku. S treningem mi pomohla Maria, tímto ji děkuju.
Bench: dynamicky, dolu pomalu nahoru výbuch, menší váhy, více opakování
Rozpažky: normálně je nejedu, ale pro zpestření jsem si je dal
Různé druhy kliků: NAVY SEALS kliky, "hodinové" kliky, úhlové kliky, tricepsové kliky...
KB švihy: jednoruč, obouruč, 17kg
Přítahy k ose v lehu: zkusil jsem nový cvik, asi ho někdy zařadím. Ležím zádama na zemi a přitahuju se nahoru k ose
Bic. zdvihy v. osy: Veslování: parádní technika, chtěl jsem procvičit mezilopatkové svaly
Zkracovačky: 3x15 nohy ve vzduchu
5 min veslování 15 min skákání přes švihadlo různé druhy + fighterský převaly a různý otáčení na velkém míči
Poznámka:
"Jiný trening"
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
NAVY SEALS kliky, to zní moc dobře, jak se to dělá? :-)
Jo, taky je zařadím do treningu. Vypadá to celkem jednodušše, ale naopak, je to dost složitý, protože máš těžiště posunutý dopředu, tzn. větší váha na ruce.
edit: Jinak se těmhle klikům říká i "Hindu pushups".
Naposledy upravil Frozz. dne po srpen 16, 2010 3:50 pm, celkově upraveno 1 krát
- možná si tu půjdu s bráchou zaběhat, uvidíme jak to bude s časem.
Naposledy upravil Frozz. dne út srpen 17, 2010 5:29 pm, celkově upraveno 1 krát
NAVY SEALS kliky, to zní moc dobře, jak se to dělá? :-)
Jo, taky je zařadím do treningu. Vypadá to celkem jednodušše, ale naopak, je to dost složitý, protože máš těžiště posunutý dopředu, tzn. větší váha na ruce.
edit: Jinak se těmhle klikům říká i "Hindu pushups".
no konečně vím jak se ten cvik jmenuje,je to pervektní forma kliku...
_________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
ahoj, vedel by si mi poradiť s bulgarian split squat - vidím, že to cvičievaš
mám problém udržať rovnováhu aj s malou váhou 15kg jč, nedokážem vyrovnať balans
bez záťaže mi to ide lepšie, drepy s vv na jednej nohe zvládam bez problémov
Ahoj. Jo tenhle cvik do treningu zařazuju, je super. S tou rovnováhou, jestli s tímhle cvikem začínáš, tak je to docela běžný, i mě to chvíli trvalo, kamarádovi to nejde ani teď , trenuj to, dej tomu čas , zkus to jet i bez váhy, hodně opakování, ať dostaneš jistotu. Buď vzpřímenej, zkus dát přední nohu blíž k sobě, protože čím je dál, tím je to náročnější na balanc.
Výpady s v.osou na zádech:
2x (10x+10x) - 43kg
15x+15x - 30kg - Bulgarian split SQ
Hodinový kliky: nové kliky, natočím video, jsou těžký - super
4x cyklus
Kliky s nohou nahoře: těžiště je víc vepředu, slušný záběr
2x10
Bic. zdvihy JČ:
3x10x10kg + 3x10x10kg
Tric. kliky na bradlech:
3x12
10min švihadlo - jednoduchý přeskoky, dvojitý, po jedé noze, střídavě
+ lehký nácvik obrany proti noži u Krav Magy, + fighterský převaly a břicho na míči
Poznámka:
Super. Bohužel už mě 4 den bolí v levém koleni, nevím proč, možná z toho natíraní na brigádě jak jsem furt klečel kolenama na betonu, těžko říct, ale štvě me to. Bolí to spíš když nohu napnu, nebo i při chůzi.
Abeceda:
20m lifting
20m polovysoký skipping
20m vysoký skipping
20m nůžky
20m zakopávání
20m lifting-skipping střídavě na každou třetí
20m předkopávání na každou třetí
Ostatní:
7x kombinované skoky na tribuně
5x P noha + 5x L noha skoky nahoru + dolu na tribuně
5x5 koleček skoky snožmo přes švihadlo na zemi
5x12 skokový výpady
10x (3x výskok do výšky + 1x žabák do dálky)
10x (výskok na lavičku - seskok - žabák) = vylepšenej Reactive jump
3x10 P + 3x10 L boční vykročení na lavičce
5x20 skippingové rychlostní poskoky - dotyk lavičky
Švihadlo:
3x10 dvojskoků bez meziskoku
2x trojskok (jupí )
2x postupné zrychlování švihání do maxima
- výklus
Poznámka: LUXUSNÍ TRENING ....hrozně mě bavil, mám z něho radost, dal pořádně zabrat. Omlouvám se zua ty názvy, vymýšlím je většinou já, ale VŠECHNY TYTO CVIKY budu mít natočené, předpokládám že do 1 týdně bych mohl mít už všechen material na vytvoření treningového videa .
Poznámka:
Dnes jsem byl s kámošem, vzali jsme i kámošku, protože potřebuje trenovat 60m sprint na přijímačky. Jinak super trening, natočil jsem nějaký - další videa, na ochutnávku vám sem jedno postnu . Ale jemná únava po včerejšku byla znát, a po tom kruháku ty padavé starty už nebyly na 100%, ale pořád to šlo...
Bench, MT, pushpress, tric. kliky mezi kotoučema, bradla, kliky na JČkách, Russian twist....
+ břicho na míči, převaly na míči, kliky na míči (ruce na zemi nohy na míči + ruce na míči nohy na zemi), švihadlo - snožmo, střídavě, po jedné, dvojskoky, Rocky přeskoky,...
BEACH VOLEJBAL 2on2 - 150min
Poznámka:
Dnes jsme s kámošem natáčeli co nejvíc videí, takže to byl spíš takovej trening hlavně kvůli videu, ochutnávku zde :
skace ti to dobre chlape, inak svihadiel som vyskusal a znciil nespocetne vela, cez kozenne,gumove,loziskove,neloziskove... ale najviac sa mi osvedcilo paradoxne to daleko najlacnejsie a to gumove TESCO svihadlo za 30 korun !
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru