|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 4:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
Jěšte dotaz,ty stíny jeděš půj hodiny v jakým tempu,Ernandes jede 45 min. úplně polehoučku,já spíš preferuju rychlý intenzivní stínování a to rozhodně není na půl hodiny ale na maximálně 10 min. což ale v poslední minutě spíš silou vůle. _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
| exploier napsal: | | Jěšte dotaz,ty stíny jeděš půj hodiny v jakým tempu,Ernandes jede 45 min. úplně polehoučku,já spíš preferuju rychlý intenzivní stínování a to rozhodně není na půl hodiny ale na maximálně 10 min. což ale v poslední minutě spíš silou vůle. |
presne jak rikas, kdyz jedu treba po dvou minutach kola, tak stinuju hodne intenzivne, ale tohle byla spis takova vyjimka tech 30 min. - to bylo prave zhruba jako ernandes, jak mel na tom videu, takze pozvolny tempo
jinak ted casto stridam po kolech stinovani se zatezi/bez zateze ve vyssi intenzite a rekl bych, ze na rychlost rukou je to fakt hodne znat a to pomerne rychle.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
A ta zátěž?Myslíš třeba dvoukilový činky? _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
ja mam takovy ty zavazi na suchac a davam si to pod rukavice, kolik to ma presne nevim, asi mezi 1-2kg max, to podle me bohate staci _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
no mám doma ty babské kilovky a někdy to využívám,ramena jsou mi druhej den moc vděčný... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
jojo znám to,to je pecka... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 2:42 pm Předmět: |
|
|
20.8.
kolo 1,5hod.
krasny pocasi me vyhnalo ven na kolo, takze sem jel pres zluty lazne a branik do zbraslavi, je to skoro porad po rovince, takze zadnej extremni vykon  cestou zpatky sem se zastavil na takovym placku, kde je nekolik ruznejch zeleznejch prolejzacek a dal sem si hrazdu a potom ruckovani, sem si pripadal jak v ninja factoru _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
exploier

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
No jo někdo je v práci a někdo skáče po trubkách...
Dnes jsem dal stíny se zátěží a je to sto a jedna,měl jsi pravdu-pak to sundáš a ruce jen lítaj... _________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so srpen 21, 2010 4:21 pm Předmět: |
|
|
21.8.
Shadow boxing - 10x2min., stridani kola bez zateze/se zatezi
100x levej roundkick
100x pravej roundkick
KB: Swing + Clean and Jerk + 1arm front squat + Snatch // po 8mi op. na ruku
pauza do dvou minut
KB: Swing + Clean and Jerk + 1arm front squat + Snatch // po 8mi op. na ruku
to byla zase parada
trochu sem premejslel, ze bych dal ty kb komba tri, ale vzapeti sem si to rozmyslel a byl rad, ze ziju _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po srpen 23, 2010 5:28 pm Předmět: |
|
|
23.8.
Sumo dl - up to 1x140kg, 10x90kg
Bench - 5x10 80kg
Front squat - up to 1x90kg, 0x100kg
Kladiva 3x10 18kg
Mrtvola v pohode, celkem velka rezerva, zatim to nechci nejak hrotit, neni kam spechat  Bench taky relativne lehce, mel sem chut dat vic opakovani. Pak predni drep spojenej s pushpressem, ale jenom sem si to tak zkousel, takze to ani psat nebudu..potom uz samotnej, zas po dlouhy dobe, takze me docela i prekvapilo, jak to slo, bohuzel s tim kilem sem se uz nezvedl a musel me z toho jeden cvicenec vysvobodit _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 23, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
Jak to máš vlastně se cvičením? Cvičíš jen doma, nebo chodíš sem tam někam do posilky? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po srpen 23, 2010 8:02 pm Předmět: |
|
|
prevazne cvicim doma, Kb, stinovani atd., ale jinak tyhle "silovy" treninky musim chodit do fitka, doma cinky nemam..ted chodim dost nepravidelne, v ty nasi pseudoposilovne maj otevreno pres prazdniny jenom PO a CT, takze kdyz mi to jednou nevyjde nebo se mi nechce, tak du az po tejdnu..
dost uvazuju o tom, ze bych si koupil cinky domu, protoze to co chodim cvicit do fitka bych mohl klidne odcvicit i doma _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|