|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Oddo

|
Zaslal: po srpen 09, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
Minulý týden byl hodně chaotický měli sme tu kamarády z Francie a Německa na exchange, ale odcvičil sem všechny 3 tréninky podle plánu...ale sem moc línej to sem zapisovat
Nasadil sem svižnější tempo, pauzy mezi sériema max 60 sec, svaly na to perfektně reagují a me to moc baví
Momentálně sem nějak nastydnul, takže do sebe sypu ovoce, zeleninu - hlavně česnek, piju zázvorový čaj a snažim se poléčit takže tento týden se asi do fitka nedostanu, no myslím že pauza mi jen prospěje
EDIT : Dneska mi konečně dorazil můj mega pytel MUTANTU, tak sem moc těšim až do vyzkoušim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 10:56 am Předmět: |
|
|
81. treninkovy den 16.8.2010
SPLIT ZÁDA + BICEPS
Záda
Shyby širokým úchopem
7x
5x
5x
4x
4x
Přítahy jednoruček v předklonu
11x24kg JČ
9x28
7x28
7x28
Veslování na dolní kladce
15x40
13x40
15x40
Biceps
Zdvihy s JČ
5x18
4x18
6x16
4x16
Zdvihy s EZtou na Scottovce
8x18
7x18
7x18
12x16 (4 poslední opáčka s dopomocí sparinga)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 11:08 am Předmět: |
|
|
82. treninkovy den 17.8.2010
SPLIT PRSA + TRICEPS
PRSA
Benchpress
8x60
4x70
8x60
8x60
6x60
Tlaky JČ incline
10x16
9x16
8x16
Rozpažky incline
10x10
8x10
7x10
Triceps
Kliky mezi lavičkama
10x BW + 10kg kotouč
10x BW + 15
8x BW + 15
10x BW + 15
Stahování horní kladky
10x30
10x25
10x20
9x20
+ Jedna "aktuálka" z dovolené s přítelkyní
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 3:22 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: |
Tlaky JČ incline
10x16
9x16
8x16
|
Jaktože ti jde váha tak dolu?? Na začátku logu si dával i s 22kg, to je zajímavý. Ale u sebe to mám podobně, nazačátku jsem dával s 20kg - horší technikou, teď ji mám lepší, a dávám většinou 17kg, někdy 20kg. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Oddo napsal: |
Tlaky JČ incline
10x16
9x16
8x16
|
Jaktože ti jde váha tak dolu?? Na začátku logu si dával i s 22kg, to je zajímavý. Ale u sebe to mám podobně, nazačátku jsem dával s 20kg - horší technikou, teď ji mám lepší, a dávám většinou 17kg, někdy 20kg. |
Po benchi už neni tolik síly jako když sem je cvičil jako první v tréninku, navíc tendle trénink co sem psal sem neměl vůbec sílu...dostavam tedka peknou sodu na brigade :-) ale jinak sem zlepsil techniku a zacal konecne tahat kozama misto ramen a tricaku :-) Technika >> Vaha
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 4:28 am Předmět: |
|
|
Konečně někdo rozumnej :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 1:24 pm Předmět: |
|
|
Aerobka, hnedka ráno po probuzení, 30 minut v terénu, cca 8km
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | ta druhá fotka vypadá gut, krom toho výrazu ve xichtě |
Aaaa muj jediny čtenář :-) Jo za ten výraz mě kritizoval snad každý, ten se vážně moc nepovedl
BTW co říkáš na ten můj split, upravil bys neco?
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
Split je to dobrej, prostě klasika, nic tím nezkazíš.
PS : Líbí se mě, jak to cvičení nikterak nehrotíš a neženeš se nesmyslně za váhama, jako někteří. A za ten rok si udělal se sebou pěknej progess
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | JOga napsal: | ta druhá fotka vypadá gut, krom toho výrazu ve xichtě |
Aaaa muj jediny čtenář :-) Jo za ten výraz mě kritizoval snad každý, ten se vážně moc nepovedl
BTW co říkáš na ten můj split, upravil bys neco? |
Teď si mě nasral, já tu čumím taky furt , forma vypadá dobře, a ten xicht se k tomu hodí _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 2:48 pm Předmět: |
|
|
Já tvůj log taky čtu! Forma se mi líbí, jak píše JOga, udělal jsi velkej pokrok _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
Moc díky chlapi, je to super motivace...
K tomu splitu, spíš mě zajímalo jestli nějak jinak nezkombinovat partie, nebo mi přijde že mi tam chybí větší důraz na trapézy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
Já vždycky trapézy dost cítím po tahání mrtvol. Jednou začas krčím ramena s jednoručkama, ale pravidelně je do tréninku nezařazuju. _________________ Ať ten, kdo neviděl padat tmu, neslibuje kráčet nocí. J.R.R.Tolkien (Pán prstenů: Společenstvo prstenu)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|