|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt září 02, 2010 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Zase mně rozbolel zub. A to mně čeká trénink a noční. Asi budu nevrlej,až nepříjemnej |
Tak to abys ve sluzbe schytal nejakou poradnou ciganskou bitku a vyuzil toho jeste s pridavkem mirne agrese :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Paragon
|
Zaslal: čt září 02, 2010 7:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: čt září 02, 2010 7:13 pm Předmět: |
|
|
Paragon: co se ti na tom nezdá? _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: čt září 02, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
že píšem 2 den  já su zvyklej za měsíc po začátku
Já vím ... teď napíšeš že je to normal ...
Ještě me sere, že smě měli něco rýsovat a já vůbec nevěděl ...
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: čt září 02, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
no tak pokud si přešel na střední tak si zvykej _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: čt září 02, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | no tak pokud si přešel na střední tak si zvykej |
to je právě to ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 05, 2010 5:02 pm Předmět: |
|
|
Cimdal vice lidi me tu na foru posledni dobou opravdu zaci srat. Uz jsem si i zacal psat seznam top 10 a asi ho upgraduju na top 20 :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne září 05, 2010 5:03 pm Předmět: |
|
|
Drapere, může tě uklidnit, že určitě několik z TOP20 je jedna a táž osoba, takže počty tak rychle nerostou _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne září 05, 2010 5:06 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Cimdal vice lidi me tu na foru posledni dobou opravdu zaci srat. Uz jsem si i zacal psat seznam top 10 a asi ho upgraduju na top 20 :) |
Na jaké pozici jsem se umístil v žebříčku já Drape? ...hádám do top 5 určitě
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne září 05, 2010 5:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: ne září 05, 2010 5:29 pm Předmět: |
|
|
Od zejtra začínám cvičit a dneska jsem si nejspíš natáhl sval při fotbalovém zápase.  Bolí to jak čert. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: ne září 05, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
bronchitida je na hovno ... leci se to hrozne pomalu a nez clovek muze zacit neco delat, tak se unudi doma : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 05, 2010 6:16 pm Předmět: |
|
|
| redis napsal: | | bronchitida je na hovno ... leci se to hrozne pomalu a nez clovek muze zacit neco delat, tak se unudi doma : ( |
tak to bys mohl casteji prispivat na forum a obcas se i trochu vic rozepsat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne září 05, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|